BOXE WIRELESS

Boxă wireless portabilă cu BLUETOOTH®/Wi-Fi

SRS-ZR5

Imagine cu Boxă wireless portabilă cu BLUETOOTH®/Wi-Fi

whiteblack

Preț recomandat

1.036,80 LEI

Imagini cu Boxă wireless portabilă cu BLUETOOTH®/Wi-Fi
Imagini cu Boxă wireless portabilă cu BLUETOOTH®/Wi-Fi
Imagini cu Boxă wireless portabilă cu BLUETOOTH®/Wi-Fi
Imagini cu Boxă wireless portabilă cu BLUETOOTH®/Wi-Fi

Caracteristici

Amplificaţi basul cu un difuzor woofer şi radiatoare pasive duble 

Obţineţi linii de bas puternice dintr-o boxă compactă. Radiatoarele pasive duble funcţionează cu un difuzor woofer şi reacţionează la mişcarea aerului prin boxă, creând în mod artificial un spaţiu în carcasa boxei. Acest spaţiu antrenează circulaţia unui volum mai mare de aer prin boxe, permiţând şi unităţilor mai mici să redea un sunet de calitate superioară, în special la frecvenţe joase. 

Redare wireless în timp real de înaltă calitate  

LDAC este o nouă tehnologie audio de la Sony care vă permite să vă bucuraţi de un sunet wireless de înaltă calitate prin Bluetooth®. Deoarece transmite de 3 ori mai multe date, LDAC oferă o experienţă mai intensă de audiţie wireless pentru toată muzica dvs. 

ClearAudio+™ vă îmbogăţeşte muzica 

Clear Audio+™ este o tehnologie unică, care se bazează pe experienţa Sony în procesarea semnalului digital. Dezvoltată de-a lungul generațiilor de perfecționare a sunetului, aceasta oferă o bogată experiență a audiţiei de înaltă calitate. 

Eliberaţi-vă muzica prin audiţia în mai multe camere

Ascultaţi muzică peste tot în locuinţă cu modul de audiţie în mai multe camere, controlat din aplicaţia Sony | Music Center. Vă permite să grupaţi barele de sunet şi boxele Sony. Cu modul Grup, vă puteţi bucura de ascultarea simultană a aceluiaşi conţinut de muzică pe mai multe boxe, iar modul Unic permite ascultarea muzicii diferite, pe mai multe boxe.

Ascultare printr-o singură atingere pentru a reda muzică instantaneu

NFC (Tehnologia de comunicaţii în câmp apropiat) elimină necesitatea conexiunilor prin cablu şi a procedurilor complexe de configurare. Atingeţi doar smartphone-ul sau alt dispozitiv cu NFC activat* de marcajul N integrat şi începeţi să redaţi muzică. Nu aveţi NFC? Nicio problemă. Puteţi şi să asociaţi dispozitivele manual în setările Bluetooth®. 

Unificaţi muzica cu Sony | Music Center

Descărcaţi Sony | Music Center pentru smartphone sau tabletă şi preluaţi controlul colecţiei de muzică. Conectaţi pur şi simplu prin Bluetooth® sau Wi-Fi® şi veţi avea acces nelimitat la toate melodiile preferate, indiferent dacă sunt stocate pe PC, server sau în serviciul de muzică online preferat. Aplicaţia poate fi utilizată şi pentru a personaliza setările de sunet în vederea asigurării unui sunet echilibrat şi de calitate, şi pentru controlul audiţiei în mai multe camere. 

Conectaţi-vă cu USB-A şi HDMI (ARC)

Conectaţi-vă toate dispozitivele preferate la boxa wireless printr-un port USB-A; ideal pentru conectarea și redarea în timp real a fișierelor MP3. De asemenea, bucuraţi-vă de conectivitatea HDMI (ARC) pentru ecranele monitorului și televizorului, precum și de intrarea automată.

Modul simplu de a transmite muzică la boxele dumneavoastră

Datorită funcției Chromecast built-in, puteți să redați în timp real în boxe aplicațiile de muzică preferate de pe dispozitivul personal. Atingeți pur și simplu butonul Cast dintr-o aplicație muzicală de pe telefonul sau tableta Android, iPhone, iPad, Mac®, de pe laptopul Windows sau Chromebook și selectați o boxă sau un grup de boxe pentru a începe.

Design perfect compact 

Suprafaţa netedă şi contururile bine definite vă asigură că acest dispozitiv aspectuos şi elegant se integrează în ambianţă, atrăgând totuşi atenţia prin rafinamentul minimalist. Perimetrul evidenţiat este o caracteristică a designului perfect compact.

Specificaţii
Obțineți sunetul pe care îl doriți, acasă, cu această boxă wireless versatilă. Conectivitatea Bluetooth® cu o singură atingere vă ajută să accesați cu ușurință toată muzica dvs., iar intrarea HDMI® (ARC) vă permite să redaţi sunetul de la televizor . Combinaţi cu boxe suplimentare pentru redarea în timp real în mai multe camere, sunet surround bogat și sunet puternic stereo spate.
  • Conectivitate Bluetooth® simplă, cu conectarea printr-o singură atingere prin NFC™

  • Aplicație de mobil Sony | Music Center pentru control simplu și redarea muzicii prin mai multe boxe

  • Conexiune HDMI (ARC) la televizor

  • Redați ușor muzică în timp real folosind Chromecast built-in și Spotify Connect

  • Boxe cu 2 căi și radiatoare pasive duale pentru un sunet captivant

Dimensiune boxă
Tweeter: Diametru aprox. de 14 mm x 1, Woofer: Diametru aprox. de 70 mm x 1
Terminale de intrare şi ieşire
Ethernet, intrare mini mufă stereo, USB A, HDMI (ARC)
Interval de transmisie frecvenţă
20 Hz - 20.000 Hz (cu eşantionare de 44,1 kHz)
Wi-Fi®
DA
Chromecast built-in
Da
Spotify Connect
DA

Ce este în cutie

Cablu de alimentare c.a., Ghid de iniţiere pentru Wi-Fi®, Instrucţiuni de operare, Certificat de garanţie

Compania Sony este decisă nu doar să ofere produse, servicii și conținut care se concretizează printr-o experiență interesantă, dar și să depună eforturi pentru a-și atinge scopul de a avea impact zero asupra mediului înconjurător ca urmare a desfășurării activităților sale Aflați mai multe despre Sony și mediul înconjurător

Recenzii

Opiniile utilizatorilor