BOXE WIRELESS

XB32: boxă portabilă cu EXTRA BASS™ și BLUETOOTH®

SRS-XB32

Imagine cu XB32: boxă portabilă cu EXTRA BASS™ și BLUETOOTH®

redgreenbluegrayblack

Imagini cu XB32: boxă portabilă cu EXTRA BASS™ și BLUETOOTH®
Imagini cu XB32: boxă portabilă cu EXTRA BASS™ și BLUETOOTH®
Imagini cu XB32: boxă portabilă cu EXTRA BASS™ și BLUETOOTH®
Imagini cu XB32: boxă portabilă cu EXTRA BASS™ și BLUETOOTH®
Imagini cu XB32: boxă portabilă cu EXTRA BASS™ și BLUETOOTH®
Imagini cu XB32: boxă portabilă cu EXTRA BASS™ și BLUETOOTH®
Imagini cu XB32: boxă portabilă cu EXTRA BASS™ și BLUETOOTH®
Imagini cu XB32: boxă portabilă cu EXTRA BASS™ și BLUETOOTH®
Imagini cu XB32: boxă portabilă cu EXTRA BASS™ și BLUETOOTH®
Imagini cu XB32: boxă portabilă cu EXTRA BASS™ și BLUETOOTH®

Caracteristici

Măriți volumul cu funcția EXTRA BASS™️

Dați startul petrecerii cu boxa EXTRA BASS™. Cele două radiatoare pasive contribuie împreună cu două difuzoare stereo în toată gama de frecvențe la extinderea tonurilor celor mai de jos, dându-i basului un impuls.

Ascultați melodiile ca și când ar fi interpretate în direct

Apăsați pe butonul LIVE SOUND pentru a auzi muzica într-un mod cu totul inedit. Însuflețiți-vă petrecerea cu o experiență acustică tridimensională unică, creând vibrații specifice festivalurilor oriunde ați merge.

Cum funcționează modul LIVE SOUND

Difuzoarele boxei SRS-XB32 sunt proiectate cu atenție pentru a vă oferi o experiență tridimensională autentică. Liniile albastre scot în evidență modul în care difuzoarele înclinate, cu tehnologie DSP, transmit muzica dvs. pe o arie mai mare, creând o vibrație de festival oriunde v-ați afla.

Învioraţi petrecerea

Fără luminile de petrecere, distracția nu este la fel de mare. Boxa SRS-XB32 are lumini multicolore care clipesc sincronizate cu ritmul și un stroboscop sclipitor. Puteți să schimbați culoarea liniei luminoase de pe marginea boxei în funcție de starea dvs. de spirit.

Două difuzoare de 48 mm

Un difuzor de 48 mm oferă un sunet puternic și un bas profund.

Con de boxă celular ranforsat cu mică

Conul celular ranforsat cu mică (MRC) al boxei, rigid și cu greutate redusă, contribuie la calitatea sunetului.

Dați petrecerii impulsul de care aveți nevoie folosind Party Booster

Când este activată, trebuie doar să atingeți diverse părți diferite ale boxei pentru a fi redate sunete diferite, precum scratch-uri, tobe premier, tobe mari și tălăngi. Controlați volumul cu forță: atingeți boxa ușor pentru un sunet discret sau loviți-o strașnic pentru un sunet zgomotos.

Aduceți totul la intensitate maximă folosind Wireless Party Chain

Delectați-vă peste tot cu aceeași melodie, multiplicată, folosind Wireless Party Chain. Conectați până la 100 de boxe wireless prin tehnologia BLUETOOTH®, iar muzica și luminile se vor sincroniza pentru ca toată lumea să danseze pe același ritm. Alegeți un model aleatoriu sau programați luminile să se aprindă intermitent în cerc. 

Controlați petrecerea cu aplicația Sony | Music Center

Controlați petrecerea de pe ringul de dans cu ajutorul aplicației Sony | Music Center - selectați listele de redare preferate, programați melodia următoare și schimbați modelul de lumini și modul de sunet.

Aplicaţia Fiestable

Descărcați aplicația Fiestable și veți putea controla iluminarea boxei SRS-XB32. De asemenea, puteți controla boxa prin gesturi pe ecranul smartphone-ului.

Lavabilă și rezistentă la apă în totalitate

Grație clasificării IP67, boxa dvs. va rezista scufundării în apă și nu veți avea nicio problemă dacă o spălați.

Rezistentă la praf în totalitate

Datorită clasificării IP67, puteți să luați boxa SRS-XB32 cu dvs. pe plajă (apa sărată nu reprezintă o problemă), în pădure, în deșert sau oriunde doriți, fără ca aceasta să se oprească din cântat, indiferent cât de mult praf conține suprafața pe care o așezați.

Amplasați boxa pe orizontală sau pe verticală

Oriunde și oricum doriți să amplasați boxa SRS-XB32 - pe orizontală sau pe verticală - aceasta va sta în siguranță, fiind ideală pentru spații mici.

Construite pentru a dura

Boxa SRS-XB32 a fost supusă unor teste de șocuri exhaustive, pentru a se asigura că poate rezista la loviturile și zgârieturile inerente în condițiile utilizării zilnice. Boxa SRS-XB32 va continua să funcționeze chiar dacă o scăpați.

Durată mare de utilizare a bateriei

Datorită bateriei care funcționează 24 de ore, boxa SRS-XB32 rezistă la petreceri chiar mai mult decât dvs. Chiar și cu modul EXTRA BASS activat, veți putea petrece până la 14 ore

Wireless datorită tehnologiilor BLUETOOTH® și NFC™

Comunicarea în câmp apropiat (NFC) și tehnologia Bluetooth® elimină necesitatea conexiunilor prin cablu și a procedurilor complexe de configurare. Atingeţi boxa dispozitivului cu NFC pentru o conectare rapidă şi simplă şi începeţi redarea în timp real a colecţiei de muzică. Nu aveți NFC? Nicio problemă. Conectaţi-vă prin Bluetooth® şi sunteţi gata de pornire.

Port USB de încărcare

Bateria smartphone-ului dvs. este pe terminate? Conectați-l la portul USB de pe partea din spate a boxei SRS-XB32 pentru a-i încărca bateria.

Specificaţii
Intensificați petrecerea cu boxa wireless SRS-XB32. Bucurați-vă de o experiență tridimensională specifică unui festival de muzică cu sunetul EXTRA BASS™ și modul LIVE SOUND și creșteți nivelul energiei cu funcția Party Booster și cu luminile strălucitoare.
  • Sunet EXTRA BASS™ cu mod LIVE SOUND

  • Efecte de sunet cu Party Booster

  • Intensificați petrecerea cu lumini sclipitoare

  • Rezistentă la apă și la praf (clasificare IP67)

  • Autonomie a bateriei de până la 24 de ore(EXTRA BASS: până la 14 ore)

Tip boxă
Full Range
Dimensiune boxă
Boxă satelit: 48 mm
Durata de utilizare a bateriei
Aprox. 24 ore (mod standard/iluminare oprită) Aprox. 14 ore (mod EXTRA BASS/iluminare pornită)
Terminale de intrare şi ieşire
Minimufă stereo (intrare), mufă USB A, micro USB
Interval de transmisie frecvenţă
20 Hz - 20.000 Hz (eșantionare de 44,1 kHz)

Ce este în cutie

Cablu USB

Compania Sony este decisă nu doar să ofere produse, servicii și conținut care se concretizează printr-o experiență interesantă, dar și să depună eforturi pentru a-și atinge scopul de a avea impact zero asupra mediului înconjurător ca urmare a desfășurării activităților sale Aflați mai multe despre Sony și mediul înconjurător