BOXE WIRELESS

Boxă wireless portabilă cu BLUETOOTH®/Wi-Fi

SRS-X88

Imagine cu Boxă wireless portabilă cu BLUETOOTH®/Wi-Fi

whiteblack

Preț recomandat

1.916,40 LEI

Imagini cu Boxă wireless portabilă cu BLUETOOTH®/Wi-Fi
Imagini cu Boxă wireless portabilă cu BLUETOOTH®/Wi-Fi
Imagini cu Boxă wireless portabilă cu BLUETOOTH®/Wi-Fi
Imagini cu Boxă wireless portabilă cu BLUETOOTH®/Wi-Fi
Imagini cu Boxă wireless portabilă cu BLUETOOTH®/Wi-Fi
Imagini cu Boxă wireless portabilă cu BLUETOOTH®/Wi-Fi

Aşa cum au intenţionat artiştii

Bucuraţi-vă de cele mai subtile nuanțe ale sunetului la calitate studio, mai bună decât pe CD, cu sunetul de înaltă rezoluţie. Pasiunea pentru muzică unește fiecare componentă, astfel încât să aveţi senzaţia că artistul cântă chiar în fața dvs.

Sunet şi design superior

Îmbunătăţiţi cu uşurinţă calitatea muzicii dvs. cu SRS-X88 - boxa compactă concepută pentru audiţie de sunet de înaltă rezoluţie. Vă veţi putea delecta cu întreaga bibliotecă muzicală de pe smartphone, PC sau printr-un serviciu de muzică. Două super-tweetere, difuzoare pentru sunete medii, un subwoofer şi cele două radiatoare pasive contribuie la un sunet bogat şi captivant.

Cum funcţionează tehnologia audio de înaltă rezoluţie

Sunetul de înaltă rezoluţie se referă la o colecţie de procese digitale care permit codificarea şi redarea muzicii folosind rate de eşantionare mai ridicate decât cele folosite pentru CD-uri.

44,1 KHZ / 16 BIŢI [CD]
96 KHZ / 24 BIŢI [ÎNALTĂ REZOLUŢIE]

Conceput pentru sunet excepţional

Două super-tweetere, două difuzoare pentru sunete medii şi un subwoofer lucrează împreună, având la bază cinci amplificatoare de mare putere fabricate din materiale de calitate superioară, pentru rezultate excelente.

 • Difuzor cu 7 căi + 2 radiatoare pasive
 • Super-tweeter
 • Fluid magnetic
 • Subwoofer
 • Radiatoare pasive duble

S-Master HX

Tehnologia amplificatorului digital S-Master HX™, dezvoltată pentru sunetul de înaltă rezoluţie, reduce distorsiunile şi zgomotul pe o gamă largă de frecvenţe - pentru sunet bogat, plin.

Muzică îmbogăţită

DSEE HX™ îmbunătăţeşte muzica pe care o aveţi la o calitate audio apropiată de înalta rezoluţie şi vă dă senzaţia că vă aflaţi în studioul de înregistrare sau la concert.

ClearAudio+

ClearAudio+ optimizează sunetul pentru a asculta toate melodiile din colecţia dvs. mai clar şi mai distinct.

Savuraţi fiecare notă

Amplificatoarele tradiţionale necesită conversii multiple digital-analogic, ce afectează calitatea. Amplificatorul S-Master este 100% digital pentru mai multă putere fără distorsiuni. Conceput pentru sunet de înaltă rezoluţie, amplificatorul digital S-Master HX reduce nivelurile de zgomot pentru precizia necesară la frecvenţe înalte (peste 40 kHz).

Restabiliţi toate fişierele comprimate

Motorul de accentuare a sunetului digital HX (DSEE HX) converteşte fişierele digitale comprimate de muzică (MP3, ACC, ATRAC şi WMA) şi le duce mai aproape de calitatea sunetului de înaltă rezoluţie. Restabilind sunetul de înaltă frecvenţă pierdut în procesul de compresie, DSEE HX redă fişierele audio digitale cu sunet bogat şi natural, mai apropiat de calitatea înregistrării originale.

LDAC: audiţie wireless de înaltă calitate

LDAC este o nouă tehnologie audio de la Sony care vă permite să vă bucuraţi de un sunet wireless de înaltă calitate prin Bluetooth®. Deoarece transmite de trei ori mai multe date, LDAC oferă o experienţă îmbunătăţită de audiţie wireless pentru toată muzica dvs.

Sunet AirPlay

Sunet AirPlay

Bucuraţi-vă de muzică de pe dispozitive compatibile AirPlay.

Conectare printr-o atingere cu NFC™ şi Bluetooth®

Conectare printr-o atingere cu NFC™ şi Bluetooth®

Este suficient să atingeţi pentru a asocia dispozitivul dvs. compatibil, prin NFC. Conectaţi-vă prin Bluetooth® pentru redare wireless în timp real.

Conexiune Wi-Fi

Conexiune DLNA

Redaţi muzică de pe PC-ul de acasă şi de pe server.

Ascultaţi muzică în altă cameră

Aceeași melodie plăcută vă poate urma prin casă folosind audiția în mai multe încăperi, controlată prin aplicația Sony | Music Center. Folosiți Sony | Music Center Link pentru a grupa anumite bare de sunet și boxe Sony, apoi redați în timp real muzica de la diverse servicii de muzică, de pe un smartphone, de pe un PC sau din rețeaua DLNA în mai multe încăperi din toată locuința.

Accesaţi cu uşurinţă muzica

Bucurați-vă de acces simplu la muzică și conținut media extrem de divers datorită tehnologiei Chromecast built-in (denumit anterior Google Cast™) și serviciului Spotify Connect.

Chromecast built-in

Chromecast built-in

Redați în timp real muzică, radio online și podcasturi de pe smartphone, tabletă sau laptop pe dispozitivul dvs. audio. Pur și simplu apăsați pe butonul Cast.

Spotify

Spotify Connect

Redați conținut de pe Spotify prin dispozitivul dvs. audio utilizând aplicația Spotify ca telecomandă.

Transmiteți în timp real cu Chromecast built-in

Redați în timp real muzică, podcasturi și posturi de radio din peste 100 de aplicații audio, inclusiv din Google Play™ Music și altele.

Media Object


Vedeți-o în acţiune

 • Servicii de redare în timp real
 • Sunet de calitate
 • Baterie smartphone
 • Audiţie flexibilă

Uniţi-vă muzica

Control simplu la transmisie cu noua aplicație Sony | Music Center

Aplicația Sony l Music Center vă permite să gestionați în mod simplu și intuitiv experiența audiției. Instalați aplicația Sony l Music Center pe anumite smartphone-uri pentru a controla redarea muzicii, setările dispozitivului și altele, totul dintr-o singură aplicație.

Conexiuni excelente

Rămâneţi conectat în permanenţă cu muzica. Bucuraţi-vă de acces wireless printr-o atingere, conectaţi dispozitivul prin USB pentru redare la rezoluţie înaltă sau redescoperiţi preferinţe mai vechi la calitate îmbunătăţită prin intermediul conexiunii analogice. 

 • O singură atingere
 • Conectivitate digitală
 • Semnal analogic reîntinerit

Muzica dvs., opţiunile dvs.

Opţiuni multiple de audiţie cu compatibilitatea cu o gamă largă de codecuri

Concepută pentru a îmbina audiţia pentru entuziaşti cu confortul digital, boxa SRS-X88 este compatibilă cu o gamă largă de codecuri populare, comprimate sau necomprimate, pentru Mac sau PC.

Design ce vorbeşte de la sine

Design perfect compact

Proiectată pentru a impresiona, boxa SRS-X88 îmbină stilul cu substanţa. Perimetrul său accentuat este specific designului perfect compact, creând un sistem modern, care se îmbină armonios cu spaţiul dvs.

Stil elegant, sunet superior

Combinând eleganţa compactă şi designul minimalist, boxa SRS-X88 dovedeşte că sunetul extraordinar nu trebuie să însemne întotdeauna boxe mari.

Se poate amplasa perfect oriunde

Indiferent dacă este vorba despre bucătărie, sufragerie sau dormitor, designul elegant al boxei SRS-X88 aduce un plus de eleganţă în orice încăpere.

Specificaţii şi funcţii
Îmbunătăţiţi cu uşurinţă calitatea fişierelor de muzică cu SRS-X88 - boxa wireless compactă oferă audiţie a sunetului de înaltă rezoluţie. Bucuraţi-vă de biblioteca dvs. muzicală indiferent dacă este de pe smartphone, PC sau printr-un serviciu de muzică. Două super-tweetere, două difuzoare pentru sunete medii, subwoofer şi două radiatoare pasive pentru un sunet mai bogat şi mai captivant.
 • Compatibil cu sunetul de înaltă rezoluţie

 • DSEE HX converteşte muzica la o calitate apropiată de cea a sunetului de înaltă rezoluţie

 • Amplificator digital S-Master HX pentru calitate pură a sunetului

 • 5 boxe (2 cu fluid magnetic), 5 amplificatoare

 • Conectivitate Bluetooth® facilă cu conectarea printr-o atingere prin NFC

Tip boxă
2.1 canale
Dimensiune boxă
Super tweeter (faţă): Diametru aprox. 20 mm x 2/medii: Diametru aprox. 40 mm x 2/subwoofer: Diametru aprox. de 69 mm x 1
Putere de ieşire
90 W
Terminale de intrare şi ieşire
Ethernet, Intrare mini mufă stereo, USB A, USB B
Wi-Fi®
Da
AirPlay
Da
Chromecast built-in
Da
Spotify Connect
Da

Ce este în cutie

Telecomandă (RMT-CX9), Adaptor de alimentare c.a., Baterii pentru telecomandă, dimensiune AAA, Instrument de detaşare grilă pentru boxe, Ghid de iniţiere pentru Wi-Fi®, Instrucţiuni de operare, Certificat de garanţie

Compania Sony este decisă nu doar să ofere produse, servicii și conținut care se concretizează printr-o experiență interesantă, dar și să depună eforturi pentru a-și atinge scopul de a avea impact zero asupra mediului înconjurător ca urmare a desfășurării activităților sale Aflați mai multe despre Sony și mediul înconjurător