Imagini cu Boxă wireless portabilă cu Bluetooth®
Imagini cu Boxă wireless portabilă cu Bluetooth®
Imagini cu Boxă wireless portabilă cu Bluetooth®
Imagini cu Boxă wireless portabilă cu Bluetooth®

Muzica vă urmează

SRS-BTM8 este gata de drum oricând sunteţi pregătit. Boxa NFC se conectează la biblioteca muzicală de pe smartphone printr-o singură atingere, pentru audiţie wireless.

Conexiune NFC printr-o singură atingere

Fără cabluri, fără griji

Conectaţi-vă la muzica dvs. atingând pur şi simplu dispozitivul compatibil NFC de partea de sus a boxei. Nu aveţi nevoie de un cablu de alimentare, deoarece poate funcţiona cu baterii.

Neagră sau albă, în funcţie de stilul dvs.

Contururile suple şi forma compactă caracteristice boxei SRS-BTM8 sunt cât se poate de elegante. Mânerul este integrat perfect în corpul boxei, cu butoanele aliniate pe centru.

Sistem Bass Reflex şi putere de ieşire

Sunet rafinat în orice încăpere

Sistemul Bass Reflex al boxei maximizează sunetul de frecvenţă joasă. Cu o putere de ieşire de 4 W RMS, vă veţi putea bucura de performanţele puternice ale boxei în fiecare încăpere.

Apeluri telefonice în regim „mâini libere”

Când gătiţi, tastaţi sau pur şi simplu vă plimbaţi, vorbiţi la telefon în regim „mâini libere”. Boxa are un microfon încorporat şi poate fi asociată cu telefoane compatibile NFC sau Bluetooth®.

Apeluri în regim „mâini libere”
Durată de utilizare a bateriei de 20 ore

Durată de utilizare a bateriei de 20 ore

Luaţi boxa cu dvs. în curte sau în parc. Boxa poate funcţiona cu 4 baterii AA/LR6, asigurând o durată de redare de până la 20 de ore.

Specificaţii şi funcţii
  • Conectivitate NFC printr-o singură atingere sau Bluetooth®

  • Microfon încorporat pentru apeluri în regim „mâini libere”

  • Design compact, portabil

  • Bass Reflex şi putere de ieşire de $ {powerOutput}

  • Funcţionează cu 4 baterii AA/LR6 timp de până la 20 de ore

Ce este în cutie

Adaptor de alimentare c.a., Card de garanţie, Instrucţiuni de operare, *Produsele pot varia în funcţie de ţară şi de model

Compania Sony este decisă nu doar să ofere produse, servicii și conținut care se concretizează printr-o experiență interesantă, dar și să depună eforturi pentru a-și atinge scopul de a avea impact zero asupra mediului înconjurător ca urmare a desfășurării activităților sale Aflați mai multe despre Sony și mediul înconjurător

Recenzii

Opiniile utilizatorilor