BOXĂ DE STICLĂ LSPX-S3

Atmosferă comodă, sunet clar

Bucurați-vă de un sunet deosebit de clar, perfect echilibrat, transmis prin sticlă organică. Stabiliți instant starea de spirit cu ajutorul iluminării reglabile, inclusiv un efect liniștitor de lumânare.

Creați o atmosferă relaxantă cu sunet și iluminare

Fie că vă trezește dimineața, fie că vă luminează camera de zi, designul elegant și sofisticat se integrează perfect în orice mediu. 

Boxa din sticlă Sony LSPX-S3 stând pe un birou lângă o persoană care lucrează.
Boxă de sticlă Sony LSPX-S3 așezată pe masa dintr-o sufragerie și oferind muzică pentru două persoane care iau masa.
Sunet cristalin cu sticlă organică

Tehnologia Advanced Vertical Drive a boxei LSPX-S3 utilizează trei actuatoare pentru a atinge capătul sticlei organice, care vibrează pentru a răspândi sunetul în toate direcțiile.

Boxa din sticlă Sony LSPX-S3 văzută din lateral cu o imagine parțială care dezvăluie difuzorul intern care amplifică basul.
Mai mult bas cu modul Amplificare bas

Dacă doriți să adăugați mai mult de bas, puteți selecta „Mod Amplificare bas” în aplicația Music Center pentru linii de bas mai dramatice.

Boxa din sticlă Sony LSPX-S3 văzută din lateral cu o imagine parțială care dezvăluie tweeterul care va răspândi sunetul în jurul camerei.
Tonuri înalte clare pentru un sunet cu răspândire mare

Oricare ar fi genul de muzică care vă place, veți obține tonuri înalte clare de la tweeterul cu tub de sticlă organică, care va trimite un sunet de calitate în întreaga cameră.

Sunet cu răspândire mare

Puneți boxa de sticlă oriunde în cameră. Întreg tubul din sticlă organică vibrează și generează un sunet deosebit de clar care se răspândește 360° pentru ca dvs. să puteți asculta un sunet clar oriunde vă aflați.

Boxă de sticlă Sony LSPX-S3 așezată pe o măsuță de cafea între două persoane care stau de vorbă.
LSPXS3_L_RoomFilling
Luminați-vă noaptea

În modul Lumânare, lumina pâlpâie ca o lumânare și puteți alege între două stări de iluminare pentru a se potrivi cu situația dvs., inclusiv Luminos pentru utilizare generală și Delicat pentru a vă liniști noaptea.

Boxa din sticlă Sony LSPX-S3 pe o masă lângă o persoană care citește, cu o lumină delicată aprinsă.
Creați o atmosferă confortabilă perfectă

Cu o lumină blândă, care poate pâlpâi ca o lumânare adevărată, LSPX-S3 este perfect pentru a crea atmosfera unei seri relaxante sau romantice. Puteți chiar să vă sincronizați luminile, astfel încât acestea să pulseze în ritmul muzicii.

Design elegant și simplificat 

Această boxă elegantă se integrează perfect în casă cu designul său subtil. Finisajul argintiu mineral conferă boxei o senzație metalică și un aspect mineral lustruit.

Patru vizualizări cu boxa din sticlă Sony LSPX-S3, prezentând boxa din diferite unghiuri.
O tânără ține boxa din sticlă Sony LSPX-S3, ilustrând portabilitatea boxei.
Luați-o oriunde

Boxa de sticlă este foarte portabilă, permițându-vă să o luați oriunde mergeți și să luminați orice cameră cu iluminare, muzică și atmosferă. 

Mai adăugați o boxă pentru sunet stereo

Conectând două boxe de sticlă vă puteți bucura de sunet stereo wireless separat și clar. De asemenea, modul stereo permite fiecărei boxe să redea canalul stâng sau canalul drept.

Două boxe din sticlă Sony LSPX-S3 funcționând sincronizate, afișând modul multi-cameră.
Boxă de sticlă Sony LSPX-S3 și un smartphone, prezentând modul în care boxa poate fi controlată prin intermediul aplicației
Preluaţi controlul cu aplicaţia Sony | Music Center

Descărcați aplicația Sony | Music Center pentru iOS sau Android pentru a controla de la distanță luminozitatea și muzica sau pentru a seta un temporizator de oprire.

Vedeţi cum funcţionează
Imagine de sus cu 3 farfurii cu diferite materiale: lemn și fibre vegetale, bucăți de sticlă transparentă și fragmente colorate de plastic
Sustenabilitatea este prioritară

Produsele noastre sunt concepute pentru a fi elegante și pentru a proteja mediul. Plasticul reprezintă mai puțin de 5% din materialul de ambalare al boxei LSPX-S3, reflectând angajamentul Sony de a reduce impactul produselor și practicilor sale asupra mediului.

Specificaţii şi funcţii

Sunetul excelent, iluminarea frumoasă și o mulțime de caracteristici suplimentare fac din lampa LSPX-S3 compania perfectă din casă. Fie că vă distrați în camera de zi, fie că vă relaxați înainte de culcare, puteți seta o varietate de stări de iluminare diferite, inclusiv lumina atmosferică a lumânărilor. Iar cu sunetul care pulsează prin sticla organică vă puteți bucura de muzica preferată oriunde v-ați afla.
  • Tweeter cu tub din sticlă organică, pentru sunete înalte clare și sunet de 360 de grade

  • Difuzor de 46 mm integrat pentru redarea echilibrată a sunetului din gama medie

  • Un radiator pasiv asigură redarea unor note joase clare

  • 32 de niveluri de luminozitate și două moduri Lumânare, care pâlpâie ca o lumânare adevărată

TIP DIFUZOR
Tweeter: Sticlă organică de tip cilindru
DIMENSIUNE DIFUZOR
Diametru boxă (woofer): aprox. 46 mm
AUTONOMIA BATERIEI
Aprox. 8 ore
GAMĂ DE FRECVENȚE DE TRANSMISIE
Da
Compania Sony este decisă nu doar să ofere produse, servicii și conținut care se concretizează printr-o experiență interesantă, dar și să depună eforturi pentru a-și atinge scopul de a avea impact zero asupra mediului înconjurător ca urmare a desfășurării activităților sale Aflați mai multe despre Sony și mediul înconjurător

Recenzii

Opiniile utilizatorilor