CAS-1

Sonor captivant pentru spaţiile dvs.

Sistemul audio CAS-1 de înaltă rezoluţie cu amplificatoare duble încorporate recreează cu precizie spaţiule sonore originale prin boxe stereo sau căşti pentru experienţe captivante.

BOXE WIRELESS

Sistem audio de înaltă rezoluţie cu amplificator pentru căşti

CAS-1

Imagine cu Sistem audio de înaltă rezoluţie cu amplificator pentru căşti

Preț recomandat

3.885,35 LEI

Aşa cum au intenţionat artiştii

Bucuraţi-vă de cele mai subtile nuanțe ale sunetului la calitate studio, mai bună decât pe CD, cu sunetul de înaltă rezoluţie. Pasiunea pentru muzică unește fiecare componentă, astfel încât să aveţi senzaţia că artistul cântă chiar în fața dvs.

Redescoperiţi-vă muzica preferată

Sistemul audio CAS-1 echipat cu amplificatoare duble şi cu boxe separate recreează fidel spaţiile sonore originale pentru o experienţă profundă a sunetului de înaltă rezoluţie prin boxe sau la căşti. Fiecare notă subtilă a muzicii preferate umple spaţiul cu detalii extrem de bogate, chiar şi la volum redus. De asemenea, vă puteţi bucura uşor de redare audio în timp real de cea mai bună calitate de pe dispozitivele dvs. prin Bluetooth®.

Fotografie boxe

Audiţie în câmp apropiat

Experimentaţi spaţii sonore deosebit de ample, recreate cu precizie la distanţe între 75 şi 200 cm de boxele separate.

Fotografia căştilor

Audiţie prin căşti

Amplificatoarele independente de înaltă calitate DAC şi amplificatoarele pentru căşti oferă un sunet de înaltă rezoluţie la ascultarea în căşti.

Bucuraţi-vă de calitatea relaxantă a sunetului

Sunetul de înaltă rezoluţie reproduce fiecare suflu, bătaie de tobă şi notă, iar amplificatorul integral digital S-Master HX™ reduce distorsiunile pentru a vă asigura o experienţă asemănătoare celei din studioul de înregistrare.

De 6,5 ori mai multe date transmise de tehnologia audio de înaltă rezoluţie

Îmbunătăţirea muzicii existente

DSEE HX™ converteşte muzica pe care o aveţi la o calitate audio apropiată de înalta rezoluţie şi vă dă senzaţia că vă aflaţi în studioul de înregistrare sau la concert.

Amplificatoare duble pentru două experienţe muzicale

Sistemele de amplificare independente oferă o experienţă audio de înaltă rezoluţie remarcabilă pentru cerinţe diferite de amplificare pentru căşti şi boxe.

Două experienţe audio de înaltă rezoluţie

Sunet de înaltă rezoluţie separat pentru boxe sau căşti

Amplificatoarele independente pentru boxele şi pentru căşti oferă un sunet de înaltă rezoluţie separat prin boxe sau căşti.

Bărbat ascultând cu boxe
Ascultare cu boxe
Bărbat ascultând la căşti
Audiţie prin căşti

Auziţi fiecare notă cu o claritate incredibilă

Calitatea sunetului de înaltă rezoluţie prin boxe sau căşti

Amplificatoarele independente elimină rezistenţa sporită, permiţând crearea unui sunet mult mai apropiat de original atât prin căşti, cât şi prin boxe.

 • Ampl dublu
 • Ampl unic

Realism mai uimitor decât v-aţi închipuit vreodată

Tehnologia amplificatorului complet digital S-Master HX™, dezvoltată în mod unic pentru sunetul de înaltă rezoluţie, reduce distorsiunile şi zgomotul pe o gamă largă de frecvenţe pentru un sunet bogat, puternic.

Convertoare digital-analogice

Echilibrarea sunetului puternic şi precis

Un amplificator de căşti independent şi conversia digital-analogică (DAC) de vârf asigură sunetul din căşti.

Audiţie în câmp apropiat

Aşezaţi-vă într-un loc central

Acustica dinamică creează spaţii sonore captivante

Bucuraţi-vă de muzică cu bogăţia spectacolelor live prin reproducerea stereofonică a sunetului, care recreează spaţiul sonor original. Boxele separate creează sunetul în mod distinctiv şi îmbunătăţesc direcţionalitatea pentru experienţe profunde de audiţie, chiar şi în spaţii mici.

 • Sus
 • Lateral

Obţineţi cu uşurinţă cea mai bună poziţie de ascultare

Poziţionaţi cu uşurinţă boxele pentru o audiţie optimă

Poziţionaţi boxele separate, la 75 - 200 cm distanţă pentru o poziţie optimă de audiţie. Penele de alamă incluse permit reglarea unghiului boxei, iar bazele boxelor incluse oferă o acustică stabilă pe orice suprafaţă.

Vedere a unui port Bass Reflex

Bas puternic, extins

Portul personalizat de Bass Reflex permite reproducerea unui bas profund, încântător de către boxele compacte.

Vedere laterală a boxei

Ieşire bine echilibrată a sunetului

Penele din alamă înalţă boxele pentru a amortiza frecvenţele înalte şi pentru a ameliora discrepanţele dintre woofer şi tweeter.

Spaţii sonore captivante, indiferent de volum

Unitatea principală CAS-1 şi boxele separate sunt concepute pentru a recrea spaţiile sonore originale, oferind o audiţie în câmp apropiat la îndemână, chiar şi la volum redus.

Mod volum scăzut PORNIT
Mod volum scăzut OPRIT

Bogăţie fără compromisuri, indiferent de volum

Tehnologiile ca Volumul înălţimii pulsului şi Modul volum scăzut asigură un răspuns audio dinamic, chiar şi în cazurile în care alte amplificatoare digitale au de suferit la volume scăzute.

Audiţie prin căşti

Audiţie îmbunătăţită la căşti

Bucuraţi-vă de o audiţie de calitate superioară pe diverse tipuri de căşti

Un amplificator de calitate superioară asigură sunetul atât pentru căştile intraauriculare, cât şi pentru căştile cu fixare pe urechi. Amplificatorul dedicat pentru căşti al CAS-1 şi DAC de top separat reglează ieşirea pentru o experienţă de ascultare mai i izolată la căşti. Folosiţi comutatorul dedicat pentru amplificarea pentru căşti pentru a face să corespundă impedanţa cu tipul de căşti, îmbunătăţind astfel experienţa de audiţie pentru căştile cu impedanţă variabilă.

Fotografia unui comutator de amplificare

Comutator cu amplificare

Amplificarea reglabilă vă permite să utilizaţi căştile preferate. Utilizaţi Ridicat/Scăzut pentru a face să corespundă impedanţa la tipul de căşti.

Fotografia unei mufe pentru căşti

Mufă robustă pentru căşti

Componente metalice de calitate pentru conexiuni stabile şi mai puţine distorsiuni. Mini priză pentru compatibilitate extinsă.

Redare wireless în timp real

Conexiuni uşoare pentru redare wireless în timp real

Conectaţi wireless dispozitive mobile la boxe separate pentru confort şi sunet îmbunătăţite. Transmiteţi-vă muzica în timp real cu detalii şi claritate, folosind Bluetooth® şi codecuri audio de înaltă calitate LDAC.

Redare audio wireless în timp real de înaltă calitate

LDAC este o nouă tehnologie audio de la Sony care vă permite să vă bucuraţi de un sunet wireless de înaltă calitate prin Bluetooth®. Transmiţând de până la trei ori mai multe date, LDAC oferă o experienţă îmbunătăţită de audiţie wireless pentru toată muzica dvs.

Sigla Bluetooth®

Redare wireless prin Bluetooth®

Redaţi muzică în timp real în mod wireless prin Bluetooth® de pe un smartphone, o tabletă sau un laptop.

Sigla NFC

Conexiuni instantanee printr-o singură atingere

Utilizaţi funcţia NFC pentru a asocia instantaneu CAS-1 cu smartphone-uri compatibile NFC print-o singură atingere.

Pentru performanţa sunetului

Conceput pentru spaţiul dvs.

Designul compact, elegant al boxelor separate pentru audiţie în câmp apropiat vă permite să vă bucuraţi de sunet de calitate superioară în spaţii mici, lăsând spaţiu suficient pentru a lucra, a studia şi pentru jocuri. Poziţionaţi cu uşurinţă boxele compacte puternice pentru cea mai bună experienţă de audiţie posibilă.

Circuite de înaltă calitate

Cadrul rigid şi carcasa ranforsată găzduiesc două plăci de circuite separate pentru amplificatorul independent S-Master HX pentru boxe şi amplificatorul DAC+ pentru căşti.

Cadru, carcase şi plăci de circuite

Proiectată pentru claritate

Boxe compacte separate pentru ascultare în câmp apropiat. Amplasate în compartimente de înaltă calitate, vopsite special, boxele CAS-1 separate creează un câmp acustic ideal la îndemână.

Imaginea unei boxe

Conectivitate şi comenzi

Conectaţi-vă dispozitivele muzicale

Redaţi cu uşurinţă muzica din orice loc.

Conectaţi-vă PC-ul, dispozitivul Walkman®, smartphone-ul sau tableta Xperia™ prin USB pentru un sunet de înaltă rezoluţie. Conectaţi cu uşurinţă dispozitive muzicale cu o singură atingere pentru a transmite muzică wireless în timp real cu detalii şi claritate prin NFC + Bluetooth® şi LDAC. O nouă tehnologie audio de la Sony care furnizează calitate audio wireless înaltă prin Bluetooth®, LDAC face parte dintr-o soluţie audio wireless performantă, furnizând o calitate excepţională a audiţiei.

 • Faţă
 • Spate
 • Sus
Controlaţi muzica şi audiţia în mai multe camere cu aplicaţia SongPal

Uniţi-vă muzica

Control facil al redării în timp real cu aplicaţia SongPal

Cu SongPal, gestionaţi cu uşurinţă şi în mod intuitiv experienţa de audiţie. Este suficient să instalaţi aplicaţia SongPal pe smartphone-uri pentru a prelua controlul asupra redării muzicale şi setărilor dispozitivului de pe o singură aplicaţie.

Design premiat

Premiul iF DESIGN AWARD 2016

CAS-1 a primit prestigiosul sigiliu al calităţii designului din partea unui juriu format din 60 de experţi, la premiul iF DESIGN AWARD 2016.

Specificaţii şi funcţii
Sistemul pentru masă CAS-1 compatibil cu sunet de înaltă rezoluţie cu amplificatoare duble încorporate recreează în mod distinct spaţiile sonore originale prin boxe separate sau prin căşti cu bogăţia spectacolelor live.
 • Compatibil cu sunetul de înaltă rezoluţie

 • DSEE HX converteşte muzica până la o calitate apropiată de înalta rezoluţie

 • Amplificator digital S-Master HX pentru calitate pură a sunetului

 • Amplificatorul pentru căşti şi DAC acţionează puternic şi precis căştile

 • Conectivitate Bluetooth® facilă cu conectarea printr-o atingere prin NFC

Tip boxă
2 căi, sistem de boxe cu 2 drivere, Bass Reflex
Dimensiune boxă
Tweeter Tip cu dom moale, de 14 mm, Woofer Tip con. de 62 mm
Terminale de intrare şi ieşire
Ieşire căşti, Ieşire difuzor, USB A, USB B
Compania Sony este decisă nu doar să ofere produse, servicii și conținut care se concretizează printr-o experiență interesantă, dar și să depună eforturi pentru a-și atinge scopul de a avea impact zero asupra mediului înconjurător ca urmare a desfășurării activităților sale Aflați mai multe despre Sony și mediul înconjurător

Premii

Premii