SRS-XB33 

Petreceți oriunde, oricând

Rezistentă la apă, la praf și la șocuri, SRS-XB33 combină un design robust cu o baterie cu autonomie mare. Nu mai există nicio limită în calea sunetului ca la un festival de muzică.

TOATE BOXELE WIRELESS

XB33: boxă wireless portabilă cu EXTRA BASS™

SRS-XB33
SRS-XB33 în varianta de culoare neagră

redbluecreamblack

Preț recomandat

729,00 LEI

Priviți SRS-XB33 din toate unghiurile
Priviți SRS-XB33 din toate unghiurilePriviți SRS-XB33 din toate unghiurilePriviți SRS-XB33 din toate unghiurilePriviți SRS-XB33 din toate unghiurilePriviți SRS-XB33 din toate unghiurilePriviți SRS-XB33 din toate unghiurilePriviți SRS-XB33 din toate unghiurilePriviți SRS-XB33 din toate unghiurilePriviți SRS-XB33 din toate unghiurilePriviți SRS-XB33 din toate unghiurilePriviți SRS-XB33 din toate unghiurilePriviți SRS-XB33 din toate unghiurilePriviți SRS-XB33 din toate unghiurilePriviți SRS-XB33 din toate unghiurilePriviți SRS-XB33 din toate unghiurilePriviți SRS-XB33 din toate unghiurilePriviți SRS-XB33 din toate unghiurilePriviți SRS-XB33 din toate unghiurilePriviți SRS-XB33 din toate unghiurilePriviți SRS-XB33 din toate unghiurilePriviți SRS-XB33 din toate unghiurilePriviți SRS-XB33 din toate unghiurilePriviți SRS-XB33 din toate unghiurilePriviți SRS-XB33 din toate unghiurilePriviți SRS-XB33 din toate unghiurilePriviți SRS-XB33 din toate unghiurilePriviți SRS-XB33 din toate unghiurilePriviți SRS-XB33 din toate unghiurilePriviți SRS-XB33 din toate unghiurilePriviți SRS-XB33 din toate unghiurile
Descoperiți SRS-XB33

Explorați unele dintre caracteristicile și tehnologiile care fac sistemul SRS-XB33 atât de special.

Bucurați-vă de sunet puternic, oriunde vă aflați

Bucurați-vă de sunet profund și puternic oriunde doriți cu boxa cu EXTRA BASS™. Două radiatoare pasive se combină cu boxele pentru întreaga gamă de frecvențe pentru a îmbunătăți tonurile joase, ceea ce amplifică basul.

Durabilitate

Cu designul său robust și autonomia mare a bateriei, SRS-XB33 nu vă va dezamăgi.

Pregătit pentru orice

Boxa SRS-XB33 este deosebit de robustă și vă oferă libertatea de a organiza petrecerea oriunde și oricând.

Siglă pentru autonomia bateriei timp de 24/14 ore
Durată mare de utilizare a bateriei

Cu autonomie a bateriei de până la 24 de ore, SRS-XB33 poate petrece chiar mai mult decât dvs. Chiar și cu modul EXTRA BASS™ activat, puteți petrece până la 14 ore.

Unitate X-Balanced Speaker Unit

Dezvoltată de Sony, unitatea de boxe X-Balanced Speaker Unit are o calitate înaltă a sunetului și o presiune sonoră ridicată, pentru o experiență de audiție mai bogată, mai profundă și mai satisfăcătoare.

Con celular ranforsat cu mică al boxei și capac de protecție la praf
Con celular ranforsat cu mică al boxei și capac de protecție la praf

Conul celular ranforsat cu mică (MRC) al boxei, rigid și cu greutate redusă, precum și capacul de protecție la praf contribuie la calitatea sunetului.

SRS-XB33 cu radiatoare pasive laterale
Radiatoare pasive laterale

Dispunerea radiatoarelor pasive laterale a fost optimizată pentru a reproduce sunet de bas clar.

Ascultați melodiile ca și când ar fi interpretate în direct

Apăsați pe butonul LIVE SOUND pentru a auzi muzica într-un mod cu totul inedit. Însuflețiți-vă petrecerea cu o experiență acustică tridimensională unică, creând vibrații specifice festivalurilor oriunde ați merge.

Învioraţi petrecerea

Nu există distracție fără lumini pentru petrecere. SRS-XB33 are o lumină a boxei și o linie de lumini multicolore care iluminează în sincronizare cu ritmul. Puteți chiar să schimbați culoarea liniei de lumini ca să se potrivească cu dispoziția în care vă aflați.

SRS-XB33 cu lumini pentru petrecere
SRS-XB33 pe masă lângă alte modele Bluetooth compatibile
Însuflețiți atmosfera cu Party Connect

Bucurați-vă de aceeași melodie, multiplicată, cu Party Connect. Conectați până la 100 de boxe wireless cu BLUETOOTH® și sincronizați muzica și luminile, astfel ca toți să danseze în același ritm. Alegeți un model aleatoriu sau setați să ilumineze în cerc.

Controlați petrecerea cu aplicația Sony | Music Center

Controlați petrecerea de pe ringul de dans cu ajutorul aplicației Sony | Music Center: selectați listele de redare preferate, programați melodia următoare sau schimbați modelul de lumini și modul de sunet.

Sigla Sony | Music Center
Imagine cu aplicația Fiestable pe ecranul telefonului
Aplicaţia Fiestable

Descărcați aplicația Fiestable și veți putea controla iluminarea boxei SRS-XB33. De asemenea, puteți controla boxa prin gesturi pe ecranul smartphone-ului.

Siglă Descărcați din Google Play
Plug-inul Fiestable pentru Android
Siglă Descărcați din App Store
Plug-inul Fiestable pentru iOS
Uşor de utilizat

Boxa SRS-XB33 a fost proiectată cu gândul la confort, astfel încât să vă bucurați de muzică unde și când doriți, fără bătăi de cap.

SRS-XB33 cu funcție de difuzor-microfon
Apelare în regim „mâini libere”

Funcția de difuzor-microfon oferă un mod convenabil de a vorbi în regim „mâini libere”, fie că este vorba de un apel în conferință pentru serviciu sau de o discuție cu prietenii.

Specificaţii şi funcţii

SRS-XB33 îmbină un design rezistent și robust cu o autonomie ridicată a bateriei, sunet de bas profund și lumini sclipitoare. Vă oferă libertatea de a organiza petrecerea oriunde și oricând.
  • Sunet EXTRA BASS™ cu mod LIVE SOUND

  • Rezistență la apă, la praf (clasificare IP67) și la șocuri

  • Unitate de boxe X-Balanced Speaker Unit pentru sunet mai clar și puternic

  • Autonomie a bateriei de până la 24 de ore (EXTRA BASS™: până la 14 ore)

  • Amplificați petrecerea cu lumini sclipitoare

TIP DIFUZOR
Full Range
AUTONOMIA BATERIEI
Aprox. 24 de ore
TERMINALE DE INTRARE ȘI IEȘIRE
USB A (doar pentru ieșire c.c.)
GAMĂ DE FRECVENȚE DE TRANSMISIE
20 Hz - 20.000 Hz (eșantionare de 44,1 kHz)
Compania Sony este decisă nu doar să ofere produse, servicii și conținut care se concretizează printr-o experiență interesantă, dar și să depună eforturi pentru a-și atinge scopul de a avea impact zero asupra mediului înconjurător ca urmare a desfășurării activităților sale Aflați mai multe despre Sony și mediul înconjurător

Recenzii şi premii

Opiniile utilizatorilor