Imagini cu Boxă de raft stereo

Aşa cum au intenţionat artiştii

Bucuraţi-vă de cele mai subtile nuanțe ale sunetului la calitate studio, mai bună decât pe CD, cu sunetul de înaltă rezoluţie. Pasiunea pentru muzică unește fiecare componentă, astfel încât să aveţi senzaţia că artistul cântă chiar în fața dvs.

Sunet demn de capodopere în format compact, de raft

Pe sistemul SS-NA5ES, muzica se aude exact aşa cum şi-a dorit artistul. Sistemul unic de difuzoare pentru frecvenţe înalte şi incintele fabricate manual ale boxelor oferă un sunet natural şi realist.

Veţi auzi fiecare instrument, fără excepţie

Sistemul I-Array™ utilizează un design unic şi o dispunere a difuzoarelor de frecvenţe înalte ce combină mai multe surse de sunet menţinându-le, în acelaşi timp, clare şi distincte.

Sistemul I-Array™

Conceput pentru un sunet natural

Mesteacănul european este un material renumit pentru rezonanţa sa acustică. Prelucrat prin metode tradiţionale, acesta oferă un sunet pe cât de cald, pe atât de precis.

Lemn scandinav

Lemn european

Fibrele dense ale mesteacănului european asigură caracteristici ideale de rezonanţă.

Măiestrie japoneză

Măiestrie japoneză

Metodele tradiţionale japoneze de tâmplărie creează o incintă rigidă.

Incintă cu două camere

Separarea frecvenţelor înalte de cele joase

În interiorul boxei, incinta cu două camere izolează wooferul de celelalte difuzoare. Acest lucru împiedică propagarea vibraţiilor şi asigură un sunet clar şi natural.

Boxe elegante, cu format compact, de raft

Fiecare dintre boxele de raft are 4 difuzoare: un difuzor de 25 mm şi două de 19 mm pentru frecvenţe înalte, cu dom moale, şi un woofer cu con din aluminiu, de 130 mm, pentru bas.

Boxe de raft cu 4 difuzoare

Compatibil cu sistemele Home Theatre

Sistemul SS-NA5ES funcţionează impecabil împreună cu gama de boxe ES, creând o puternică senzaţie de muzică live şi coloane sonore de mare impact.

Specificaţii şi funcţii
  • Boxă de raft cu 2 căi, 4 difuzoare şi Bass Reflex

  • Sistem I-Array™ de difuzoare de frecvenţe înalte, pentru un sunet natural

  • Incintă din lemn european, prelucrată manual

  • Incintă cu 2 camere pentru izolarea wooferelor

  • Interval de frecvenţe de la 45 Hz la 45 kHz

Compania Sony este decisă nu doar să ofere produse, servicii și conținut care se concretizează printr-o experiență interesantă, dar și să depună eforturi pentru a-și atinge scopul de a avea impact zero asupra mediului înconjurător ca urmare a desfășurării activităților sale Aflați mai multe despre Sony și mediul înconjurător