Imagini cu Boxă stereo de podea

Aşa cum au intenţionat artiştii

Bucuraţi-vă de cele mai subtile nuanțe ale sunetului la calitate studio, mai bună decât pe CD, cu sunetul de înaltă rezoluţie. Pasiunea pentru muzică unește fiecare componentă, astfel încât să aveţi senzaţia că artistul cântă chiar în fața dvs.

Experienţa unei săli de concert este adusă la viaţă

Modelul SS-NA2ES este destinat celor care caută un sunet de cea mai înaltă calitate şi măiestrie impecabilă. Rezultatul este o experienţă rafinată de audiţie, care aduce la viaţă muzica şi filmele.

Conceput pentru un sunet natural

Mesteacănul european este un material renumit pentru rezonanţa sa acustică. Prelucrat prin tehnici tradiţionale, acesta oferă un sunet cald cu precizie muzicală.

Lemn scandinav

Lemn european

Fibrele dense ale mesteacănului european asigură caracteristici ideale de rezonanţă.

Măiestrie japoneză

Măiestrie japoneză

Metodele tradiţionale japoneze de tâmplărie creează o incintă rigidă.

Veţi auzi fiecare instrument, fără excepţie

Sistemul I-Array™ utilizează un design unic şi o dispunere a difuzoarelor de frecvenţe înalte ce combină mai multe surse de sunet menţinându-le, în acelaşi timp, clare şi distincte.

Sistemul I-Array™
Incintă cu două camere

Separarea frecvenţelor înalte de cele joase

În interiorul boxei, incinta cu două camere izolează wooferul de celelalte difuzoare. Acest lucru împiedică propagarea vibraţiilor şi asigură un sunet clar şi natural.

Sunet de la podea la tavan

Fiecare dintre boxele de podea are 6 difuzoare, de la cel de 25 mm pentru frecvenţe înalte, cu dom moale, la cele 2 woofere cu difuzor dublu, de 165 mm, pentru frecvenţele joase, de bas.

Compatibil cu sistemele Home Theatre

Sistemul SS-NA2ES funcţionează impecabil împreună cu gama de boxe ES de la Sony, creând senzaţia de muzică live şi coloane sonore de mare impact.

Sunet cu gamă largă de frecvenţe

Nu mai pierdeţi nicio notă. Sistemul SS-NA2ES vă permite să beneficiaţi de frecvenţe înalte cu claritate de cristal şi frecvenţe joase profunde cu o gamă de frecvenţe de la 45 Hz la 45 kHz.

Specificaţii şi funcţii
  • Boxă de podea cu 3 căi, 6 difuzoare şi Bass Reflex

  • Sistem I-Array™ de difuzoare de frecvenţe înalte, pentru un sunet natural

  • Incintă din lemn european, prelucrată manual

  • Incintă cu 2 camere pentru izolarea wooferelor

  • Interval de frecvenţe de la 45 Hz la 45 kHz

Compania Sony este decisă nu doar să ofere produse, servicii și conținut care se concretizează printr-o experiență interesantă, dar și să depună eforturi pentru a-și atinge scopul de a avea impact zero asupra mediului înconjurător ca urmare a desfășurării activităților sale Aflați mai multe despre Sony și mediul înconjurător