Imagini cu Pachet de boxe Home Cinema
Imagini cu Pachet de boxe Home Cinema
Imagini cu Pachet de boxe Home Cinema
Imagini cu Pachet de boxe Home Cinema
Imagini cu Pachet de boxe Home Cinema

Caracteristici

Partenerul perfect pentru sistemul dvs. Home Cinema.

Descoperiţi ce înseamnă un divertisment captivant. Acest pachet de boxe este un partener excelent pentru sistemul dvs. Home Cinema, cu boxe puternice de podea care aduc muzica şi filmele la viaţă şi boxe surround discrete pentru toate gama de sunete.

Îmbunătăţiţi-vă experienţa de vizionare cu 5 boxe surround

Ascultaţi toate fişierele audio la o profunzime naturală şi o claritate totală. Acest pachet de boxe Home Cinema conţine două boxe de podea, două boxe satelit şi o boxă centrală de mici dimensiuni, pentru a inunda camera cu sunet. Boxele frontale dispun de două difuzoare woofer MRC, un Super-tweeter şi un tweeter cu dom moale, fiind excelente atât pentru filme cât şi pentru muzică.

Super-tweetere pentru sunete înalte care vă dau fiori

Experimentaţi sunete înalte impecabile pentru muzică sau dialoguri. Super-tweeterele WD montate pe boxele frontale creează un câmp sonor larg care îşi menţine calitatea în întreaga încăpere. Notele de înaltă frecvenţă sunt reproduse la claritatea şi detaliul sunetului de înaltă rezoluţie, astfel încât vă veţi putea bucura de un sunet excepţional, oriunde sunteţi aşezat.

Con celular ranforsat cu mică pentru sunet nedistorsionat

Bucuraţi-vă de sunete joase mai puternice şi mai clare. Un număr mare de boxe utilizează conuri de hârtie care se deformează şi se deteriorează în timp, generând distorsiuni ale sunetului. Difuzoarele woofer din fibră celulară ranforsată cu mică (MRC) sunt rigide şi îşi menţin forma chiar şi la presiuni şi viteze mari, astfel că puteţi amplifica basul fără a compromite calitatea sunetului.

Terminalele de calitate superioară asigură un sunet pur

Conexiunile inadecvate ale componentelor pot afecta semnificativ calitatea generală a sunetului. Pachet de boxe Home Cinema utilizează terminale de calitate superioară, fără distorsiuni, care vă permit să savuraţi tot conţinutul audio cu detaliile pe care le merită.

Specificaţii
  • Configuraţie versatilă pentru sunet surround, pe 5 canale

  • Boxele frontale sunt echipate cu super-tweetere cu dispersie mare

  • Incinte Bass reflex pentru sunete joase fără distorsiuni

  • Construcţie rigidă, de tip premium, a componentelor

  • 2 boxe de podea de 145 W, 1 boxă centrală 145 W, 2 boxe 100 W surround

Răspuns în frecvenţă
45 Hz-50 KHz
Boxă faţă
2
Boxă centrală
1
Surround
2
Compania Sony este decisă nu doar să ofere produse, servicii și conținut care se concretizează printr-o experiență interesantă, dar și să depună eforturi pentru a-și atinge scopul de a avea impact zero asupra mediului înconjurător ca urmare a desfășurării activităților sale Aflați mai multe despre Sony și mediul înconjurător

Recenzii

Opiniile utilizatorilor