Imagini cu Boxe coaxiale cu 2 căi, de 16 cm (6,3")
Capacitate mare și viteză ridicată pentru creatori

Cardurile Sony CFexpress Tip A M Series respectă standardul CFexpress 2.0 și oferă capacități de stocare ridicate, de 1920 GB și 960 GB. Acceptă VPG200 Video Performance Guarantee pentru înregistrare video stabilă și viteze de scriere maxime de până la 700 MB/s și de citire de până la 800 MB/s

Imagine cu un motociclist.
Capacitate fiabilă

Extindeți dramatic posibilitățile creative cu memorie pentru înregistrare fără griji. Capacitatea ridicată, de 960 GB sau 1920 GB, este indispensabilă pentru creatori care înregistrează pentru perioade extinse în diferite locații de înregistrare.

Imagine cu un bărbat înregistrând video, ținând o cameră în mână.
Înregistrare susținută pentru conținut video

CFexpress Tip A M Series vă permit scriere de date continuă, la lățime de bandă ridicată, pentru înregistrare video la rată de biți ridicată, precum XAVC S-I 4K 120p. Acceptă și VPG200 pentru VPG Profile 4.0 pentru stabilitate, iar structura de disipare a căldurii este proiectată cu gândul la filme. În plus, stocați 2–3 ore de date video în locație, fără a vă face griji cu privire la capacitatea de stocare.

Imagine cu o persoană editând un clip video, cu un PC și o tabletă.
Flux de lucru eficient

Accelerați lucrul cu cititorul MRW-G2 și viteze de citire de până la 800 MB/s pentru transfer și copiere de siguranță rapide. Gestionarea imaginilor de înaltă rezoluție și a clipurilor video va funcționa fără cusur, pentru a da viață proiectelor la viteza imaginației.

Robust. Fiabil. Pregătit.

Cu echipamente profesionale, precum FX6, FX3, α1, α7S III și α7 IV, CFexpress Tip A M Series sunt ideale pentru evenimentele sportive și locațiile de fotografiere imprevizibile sau expediții periculoase în aer liber. Sunt proiectate pentru utilizare prelungită în cele mai dure medii, astfel încât să înregistrați, să schimbați și să stocați cu încredere.

Imagine cu un deal stâncos, cu stânci înghețate și vârful unui munte în depărtare.
Pentru cele mai dificile locații

Grație designului TOUGH al cardurilor Sony, CFexpress Tip A M Series oferă fiabilitate profesională. Acestea au o rezistență la îndoire de 10 ori mai mare decât specificațiile CFexpress 2.0, testate la 150 newtoni pentru a vă proteja cardul. Rezistența la cădere este de 5 ori mai bună decât specificațiile CFexpress 2.0, astfel că rezistă unei căderi de la 7,5 m.

Imagine cu o suprafață uscată pe pământ, în culoarea pământului, cu crăpături.
Pentru cele mai dure condiţii

Vă puteți baza pe CFexpress Tip A M Series să funcționeze fără probleme la temperaturi extreme, în medii electrostatice dure și în lumină UV sau raze X puternice. Construcția internă atentă permite respectarea cerințelor de rezistență la praf IP5X și rezistență la umezeală IP7X (IP57).

Ilustrație cu un card de memorie, cu o pictogramă lupă pe zona de afișaj.
Scanați și monitorizați memoria

În timp, memoria flash se uzează și nu mai stochează date. Utilizat cu cititorul de carduri MRW-G2, Media Scan Utility de la Sony scanează automat cardul CFexpress Tip A, ținându-vă la curent cu starea acestuia, pentru a putea lua măsuri înainte de a ajunge la limită.

Recuperați fișierele pierdute

Chiar dacă lucrurile merg prost, evitați dezastrul cu software-ul de recuperare destinat cardurilor de memorie Sony, care recuperează fișierele șterse accidental și fotografiile și clipurile video deteriorate, în diverse formate uzuale.

Imagine cu o persoană uitându-se la un ecran desktop.

Specificaţii

  • Bucuraţi-vă de putere ridicată, la valori maxime de 320 W şi ieşire nominală de 75 W

  • Un con al difuzorului woofer ranforsat cu mică (MRC) adaugă un plus de rigiditate pentru tonuri de bas joase şi precise

  • Tweetere cu dom moale de 25 mm pentru sunete înalte line şi dispersie mai amplă

  • Distorsiunea acustică este minimizată cu ajutorul unei margini din cauciuc

Dimensiune
16 cm, 6'1/2
Putere maximă
320 W
Putere nominală
75 W
Compania Sony este decisă nu doar să ofere produse, servicii și conținut care se concretizează printr-o experiență interesantă, dar și să depună eforturi pentru a-și atinge scopul de a avea impact zero asupra mediului înconjurător ca urmare a desfășurării activităților sale Aflați mai multe despre Sony și mediul înconjurător

Recenzii

Opiniile utilizatorilor