SUPER-TWEETERE CU COMPONENTĂ DE 2,5 CM (1 INCH)

Specificaţii şi funcţii complete

XS-GS1

Preț recomandat

454,58 LEI

Sistem difuzor

Dimensiune
25 mm (1 inch)

Caracteristici generale

Putere maximă
peste 300 W
Putere maximă
120 W
Putere nominală, IEC 268-5
75 W

Tweeter

Material magnetic tweeter
Tweeter

Ce este în cutie

  • Card de garanţie
  • Manual de instrucţiuni
Placeholder

Caracteristici

Imagine cu Super-tweetere cu componentă de 2,5 cm (1 inch)

Gamă de frecvenţe ultraînalte pentru sunete înalte stabile

În timp ce difuzoarele audio de înaltă rezoluţie convenţionale pot întâmpina probleme în menţinerea unui răspuns uniform în frecvenţă până la 30 kHz, boxele XS-GS1 se pot lăuda cu redarea stabilă a frecvenţelor de până la 50 kHz şi peste. Aceasta înseamnă că veţi putea auzi note înalte cu claritate deosebită şi veţi putea simţi adevărata emoţie în fiecare piesă.

Imagine cu Super-tweetere cu componentă de 2,5 cm (1 inch)

Designul cu orientare frontală oferă dispersie mai largă

Boxele inovatoare XS-GS1 sunt concepute pentru a fi îndreptate spre parbriz, permiţându-le să propage sunetul pe o zonă de audiţie mai largă. Sistemele audio auto tradiţionale direcţionează sunetul direct în maşină, ceea ce înseamnă că acesta ajunge la urechile dvs. sub un unghi îngust şi ocoleşte unii pasageri cu totul. Cu toate acestea, efectul designului orientat frontal al boxelor XS-GS1 este că sunetul ajunge la urechile dvs. în mod radial, menţinând un standard audio consecvent ridicat în întreaga maşină.

Imagine cu Super-tweetere cu componentă de 2,5 cm (1 inch)

Diafragmă cu dom moale pentru sunet de înaltă fidelitate

Diafragma cu dom moale de 25 mm (1 inch) asigură reproducerea precisă a sunetelor pentru surse audio de înaltă rezoluţie într-o gamă de frecvenţe ultraînalte, pentru o experienţă perfectă de audiţie în maşină.

Imagine cu Super-tweetere cu componentă de 2,5 cm (1 inch)

Ecran acustic cu pantă uniformă pentru sunet care umple maşina

Designul cu pantă uniformă al ecranului acustic împreună cu reţelele de grile cu deschideri largi realizează cea mai mare dispersie pentru calitate optimă a sunetului. Graţie dispersiei mari, sunetul ajunge la urechile dvs. în mod radial, astfel încât toţi pasagerii se pot bucura permanent de calitate audio excelentă.

Imagine cu Super-tweetere cu componentă de 2,5 cm (1 inch)

Mai multe opţiuni de montare

Pentru a vă asigura că obţineţi traiectoria perfectă pentru frecvenţe înalte, boxele XS-GS1 sunt prevăzute cu o gamă de opţiuni de montare. Puteţi instala flexibil super-tweetere la unghiul optim pentru dispersie largă cu ajutorul suportului plat, înclinat sau încastrat.