XS-680ES

Duceți sunetul pe noi culmi

Claritatea și puterea se reunesc în boxele bidirecționale XS-680ES. Bucurați-vă de experiența premium specifică gamei Mobile ES și de ușurința instalării oferită de designul coaxial compact.

BOXE ȘI SUBWOOFERE

XS-680ES | Boxe bidirecționale coaxiale Mobile ES de 6x8" (16x20 cm)

XS-680ES
XS-680ES

Preț recomandat

1.100,00 LEI

Mobile ES
Despre pasiunea noastră și tehnologia fără compromisuri.
Premiat
Difuzor woofer cu matrice din fibre de aramidă Lightweight Rigid Cellular

Diafragma difuzorului principal al XS-680ES este realizată din materialul unic Sony Lightweight Rigid Cellular, anterior MRC. Cea mai nouă generație de compus a fost optimizată în plus față de îmbunătățirile difuzorului mecanic, pentru răspuns în frecvență și mai largă și caracteristici sonore mai fine și mai naturale.

XS-680ES
Formulă optimă

Încorporarea într-o matrice unică din fibre de aramidă suprimă rezonanța diafragmei și minimizează distorsiunea, nu numai în frecvențele joase, ci și în cele medii și înalte. Rezultatul este un sunet puternic la toate frecvențele și neobișnuit de precis, chiar și la volum mare.

Element surround cu margine cu crestături separate

Elementul surround al difuzorului woofer prezintă o altă tehnologie exclusivă Sony, cu crestături curbate distincte care îmbunătățesc simetria amplitudinii verticale, pentru distorsiuni reduse considerabil și claritate sporită.

Structură a cadrului cu cinci axe și difuzor de aer dinamic

Cadrul cu cinci axe dispersează rezonanța, în timp ce difuzorul de aer dinamic integrat asigură o circulație eficientă a aerului, pentru o deplasare fluidă a conului și pentru răcirea bobinei vocale.

Spider cu înălțime progresivă

Spiderul cu acustică optimizată permite o manipulare mai precisă a puterii și a fluxului de aer, având un profil conceput pentru o amortizare mai rapidă și mai precisă a conului boxei.

Difuzoare tweeter care reușesc să atingă notele înalte

Compatibilă cu sunetul de înaltă rezoluție, diafragma tweeterului cu dom moale este atașată direct pe bobina vocală, pentru a reda sunetele ultra-înalte ale muzicii dvs. preferate, cu o gamă de frecvență care se extinde până la 40 kHz.

Detalierea structurilor

Descoperiți structurile boxei Mobile ES, inclusiv soluții mecanice nou aplicate, cum ar fi elementul surround cu margine cu crestături separate, designul cadrului cu cinci axe și difuzorul de aer dinamic. 

XS-680ES

Seria Mobile ES

Bucurați-vă de divertisment excelent în mașină

Concepute pentru a oferă plăcerea de ascultare supremă pe drum, produsele Mobile ES Series reunesc muzica și conectivitatea, pentru o experiență de condus mai incitantă ca niciodată.

Specificaţii şi funcţii

Bucurați-vă de boxele bidirecționale coaxiale XS-680ES cu rezoluție înaltă, ușor de instalat grație designului coaxial. Difuzorul woofer Lightweight Rigid Cellular oferă un bas precis și receptiv și sunete clare în frecvențe medii, pe când tweeterul cu dom moale oferă note înalte clare și fluide, permițându-vă să vă bucurați de texturi detaliate ale vocilor și ale instrumentelor în mașina dumneavoastră.
  • Woofer cu matrice din fibre de aramidă Lightweight Rigid Cellular pentru bas profund și adaptabil

  • Tweeterul cu dom moale redă sunete ultra-înalte, de până la 40 kHz

  • Element surround cu margine cu crestături separate, pentru minimizarea distorsiunii și un sunet mai clar.

  • Designul cadrului cu cinci axe dispersează rezonanța

  • Difuzorul de aer dinamic asigură o circulație eficientă a aerului pentru deplasarea fluidă a conului și pentru răcire

Compania Sony este decisă nu doar să ofere produse, servicii și conținut care se concretizează printr-o experiență interesantă, dar și să depună eforturi pentru a-și atinge scopul de a avea impact zero asupra mediului înconjurător ca urmare a desfășurării activităților sale Aflați mai multe despre Sony și mediul înconjurător