XS-162ES

Duceți sunetul pe noi culmi

Boxele cu intrare pe componente XS-162ES de 16 cm oferă claritate și imagini uimitoare pentru o experiență desăvârșită în mașină. Redefiniți experiența de ascultare cu boxele Mobile ES inovatoare.

BOXE ȘI SUBWOOFERE

XS-162ES | Boxe coaxiale bidirecționale Mobile ES™ de 6 ½" (16 cm)

XS-162ES
Boxe XS-162ES în varianta de culoare neagră

Preț recomandat

1.250,00 LEI

siglă mobile ES
Despre pasiunea noastră și tehnologia fără compromisuri.
Difuzor woofer cu intrare pe componente, realizat dintr-o matrice de fibre de aramidă MRC

Diafragma principală a boxei XS-162ES este realizată din materialul unic de la Sony Mica Reinforced Cellular (MRC - material celular ranforsat cu mică). Acest difuzor rigid, dar ușor, permite un răspuns mult mai precis decât materialele din care sunt realizate difuzoarele convenționale, pentru un sunet cu caracteristici mai fine și mai naturale.

Imagine cu boxa XS-162ES de 6,5" văzută direct de sus
Prim-plan cu fibrele de aramidă utilizate în construcția boxei XS-162ES de 6,5"
Formulă optimă

Încorporarea MRC într-o matrice unică cu fibre de aramidă suprimă rezonanța diafragmei și minimizează distorsiunea, nu numai în gama de sunete joase, ci și la frecvențele medii și mari. Rezultatul este un sunet puternic la toate frecvențele și neobișnuit de precis, chiar și la volum mare.

Crossover capabil de amplificare duală cu selector de amplificare

Crossoverul de calitate extrem de înaltă are un condensator de film optim, cu rezistență mai mică, pentru redarea naturală a notelor înalte. Designul său capabil de amplificare duală atenuează distorsiunea curentă transmisă la tweeter atunci când difuzorul woofer primește niveluri de intrare ridicate. Un selector de amplificare dedicat contribuie la menținerea echilibrului nivelurilor de semnal ale difuzoarelor woofer și tweeter și permite reglarea nivelului tweeterului chiar și atunci când componentele sunt alimentate de un singur amplificator.

Element surround cu margine cu crestături separate

Elementul surround al difuzorului woofer prezintă o altă tehnologie exclusivă Sony, cu crestături curbate distincte care îmbunătățesc simetria amplitudinii verticale, pentru distorsiuni reduse considerabil și claritate sporită.

Imagine cu boxa XS-162ES de 6,5" inversată, ilustrând fluxul de aer utilizat de sistemul de răcire
Structură a cadrului cu cinci axe și difuzor de aer dinamic

Cadrul cu cinci axe dispersează rezonanța, în timp ce difuzorul de aer dinamic integrat asigură o circulație eficientă a aerului, pentru o deplasare fluidă a conului și pentru răcirea bobinei vocale.

Difuzoare tweeter care reușesc să atingă notele înalte

Compatibilă cu sunetul de înaltă rezoluție, diafragma tweeterului cu dom moale este atașată direct pe bobina vocală, pentru a reda sunetele ultra-înalte ale muzicii dvs. preferate, cu o gamă de frecvență care se extinde până la 40 kHz.

Imagine cu tweeterul din interiorul boxei XS-162ES de 6,5"
Spider cu înălțime progresivă

Spiderul cu acustică optimizată permite o manipulare mai precisă a puterii și a fluxului de aer, având un profil conceput pentru o amortizare mai rapidă și mai precisă a conului boxei.

Mufă de fază

Mufa de fază pentru atenuarea rezonanței de pe difuzorul woofer al boxei XS-162ES contribuie la obținerea unui răspuns în frecvență ideal, chiar până la punctul de încrucișare cu difuzoarele tweeter asociate. O bobină rigidă din aluminiu și un difuzor de aer dinamic susțin și ele răspunsul în frecvență larg al difuzorului, pentru un bas controlat și dinamic.

 Detalierea structurilor

Descoperiți structurile boxei Mobile ES, inclusiv soluții mecanice nou aplicate, cum ar fi elementul surround cu margine cu crestături separate, designul cadrului cu cinci axe și difuzorul de aer dinamic. 

Seria Mobile ES

Bucurați-vă de divertisment excelent în mașină

Concepute pentru a oferă plăcerea de ascultare supremă pe drum, produsele Mobile ES Series reunesc muzica și conectivitatea, pentru o experiență de condus mai incitantă ca niciodată.

Specificaţii şi funcţii

Încercați boxele bidirecționale cu intrare pe componente XS-162ES, compatibile cu sunetul de înaltă rezoluție, pentru cea mai bună redare a sunetului stereo în mașina dvs. Cu un difuzor woofer realizat din MRC din a treia generație, care oferă un bas precis și receptiv și note din gama medie clare, susținut de notele înalte naturale ale tweeterului cu dom moale, vă veți bucura de voci ample și de instrumente detaliate oriunde ați merge.
  • Difuzor woofer realizat dintr-o matrice de fibre de aramidă MRC, pentru bas precis și receptiv

  • Tweeterul cu dom moale cu intrare pe componente redă sunete ultra-înalte, de până la 40 kHz

  • Element surround cu margine cu crestături separate, pentru minimizarea distorsiunii și un sunet mai clar

  • Designul cadrului cu cinci axe dispersează rezonanța

  • Difuzorul de aer dinamic asigură o circulație eficientă a aerului pentru deplasarea fluidă a conului și pentru răcire

Compania Sony este decisă nu doar să ofere produse, servicii și conținut care se concretizează printr-o experiență interesantă, dar și să depună eforturi pentru a-și atinge scopul de a avea impact zero asupra mediului înconjurător ca urmare a desfășurării activităților sale Aflați mai multe despre Sony și mediul înconjurător

Recenzii

Opiniile utilizatorilor