XS-160ES

Duceți sunetul pe noi culmi

Claritatea și puterea se reunesc în boxele bidirecționale XS-160ES. Bucurați-vă de experiența premium specifică gamei Mobile ES și de ușurința instalării oferită de designul coaxial compact.

BOXE ȘI SUBWOOFERE

XS-160ES | Boxe coaxiale bidirecționale Mobile ES™ de 16 cm (6 ½")

XS-160ES
XS-160ES

Preț recomandat

1.138,00 LEI

siglă mobile ES
Despre pasiunea noastră și tehnologia fără compromisuri.
Difuzor woofer cu intrare pe componente, realizat dintr-o matrice de fibre de aramidă MRC

Diafragma principală a boxei XS-160ES este realizată din materialul unic de la Sony Mica Reinforced Cellular (MRC - material celular ranforsat cu mică). Acest difuzor rigid, dar ușor, permite un răspuns mult mai precis decât materialele din care sunt realizate difuzoarele convenționale, pentru un sunet cu caracteristici mai fine și mai naturale.

Încorporarea MRC într-o matrice unică cu fibre de aramidă
Formulă optimă

Încorporarea MRC într-o matrice unică cu fibre de aramidă suprimă rezonanța diafragmei și minimizează distorsiunea, nu numai în gama de sunete joase, ci și la frecvențele medii și mari. Rezultatul este un sunet puternic la toate frecvențele și neobișnuit de precis, chiar și la volum mare.

Element surround cu margine cu crestături separate

Elementul surround al difuzorului woofer prezintă o altă tehnologie exclusivă Sony, cu crestături curbate distincte care îmbunătățesc simetria amplitudinii verticale, pentru distorsiuni reduse considerabil și claritate sporită.

Structură a cadrului cu cinci axe și difuzor de aer dinamic

Cadrul cu cinci axe dispersează rezonanța, în timp ce difuzorul de aer dinamic integrat asigură o circulație eficientă a aerului, pentru o deplasare fluidă a conului și pentru răcirea bobinei vocale.

Spider cu înălțime progresivă

Spiderul cu acustică optimizată permite o manipulare mai precisă a puterii și a fluxului de aer, având un profil conceput pentru o amortizare mai rapidă și mai precisă a conului boxei.

Tweeter care reușește să atingă notele înalte

Compatibilă cu sunetul de înaltă rezoluție, diafragma tweeterului cu dom moale este atașată direct pe bobina vocală, pentru a reda sunetele ultra-înalte ale muzicii dvs. preferate, cu o gamă de frecvență care se extinde până la 40 kHz.

Detalierea structurilor

Descoperiți structurile boxei Mobile ES, inclusiv soluții mecanice nou aplicate, cum ar fi elementul surround cu margine cu crestături separate, designul cadrului cu cinci axe și difuzorul de aer dinamic. 

Detaliere a structurilor boxei Mobile ES

Seria Mobile ES

Bucurați-vă de divertisment excelent în mașină

Concepute pentru a oferă plăcerea de ascultare supremă pe drum, produsele Mobile ES Series reunesc muzica și conectivitatea, pentru o experiență de condus mai incitantă ca niciodată.

Specificaţii şi funcţii

Modernizați-vă sistemul pentru un sunet clar, de înaltă rezoluție, cu boxele bidirecționale XS-160ES. Designul coaxial compact include un difuzor woofer realizat din MRC din a treia generație, pentru bas clar, receptiv, voci clare și note din gama de mijloc precise. Frecvențele înalte strălucitoare sunt oferite de tweeterul personalizat cu dom moale, pentru o experiență de ascultare remarcabilă și captivantă.
  • Difuzor woofer realizat dintr-o matrice de fibre de aramidă MRC, pentru bas precis și receptiv

  • Tweeterul cu dom moale redă sunete ultra-înalte, de până la 40 kHz

  • Element surround cu margine cu crestături separate, pentru minimizarea distorsiunii și un sunet mai clar

  • Designul cadrului cu cinci axe dispersează rezonanța

  • Difuzorul de aer dinamic asigură o circulație eficientă a aerului pentru deplasarea fluidă a conului și pentru răcire

Compania Sony este decisă nu doar să ofere produse, servicii și conținut care se concretizează printr-o experiență interesantă, dar și să depună eforturi pentru a-și atinge scopul de a avea impact zero asupra mediului înconjurător ca urmare a desfășurării activităților sale Aflați mai multe despre Sony și mediul înconjurător

Recenzii

Opiniile utilizatorilor