Divertisment acasă, cu un TV cu ecran mare

Pentru divertisment mai captivant, luați în considerare un televizor cu ecran mare. Veți beneficia de o experiență realistă, cu profunzime și detalii uimitoare, precum la cinema sau pe stadion. Iar cu cele mai recente tehnologii și design inovatoare, televizoarele noastre cu ecran mare se integrează perfect în încăpere.

Iată de ce aveți nevoie de un ecran mare

Simțiți magia filmelor și adrenalina evenimentelor sportive transmise în direct, în propria dvs. locuință. Ecranele mai mari înseamnă imagini mai mari, pentru o experiență cu adevărat captivantă care poate fi savurată de mai multe persoane, îndiferent unde se află în încăpere. Cu imagini și subtitrări mai mari, vă puteți bucura de o vizionare excelentă chiar și din spate.


Maximizați experiența de vizionare

Doar un televizor cu ecran mare și cu imagini supradimensionate poate reproduce emoția pe care o emană un cinematograf sau un stadion. Dar, pe măsură ce dimensiunea ecranului crește, pot apărea probleme cu neclaritatea și contrastul. Tehnologia unică a imaginii Sony corectează aceste probleme pentru a oferi o rezoluție uimitoare și fidelitate înaltă, chiar și în scenele cu multă mișcare.

X-Reality PRO pentru o calitate uimitoare 4K
Vizionați orice conținut la calitatea uimitoare 4K

Tehnologia Sony 4K X-Reality™ PRO folosește o bază de date unică pentru a converti orice imagine la 4K, cu culori și contrast îmbunătățite. Rezultatul? O rezoluție atât de detaliată încât puteți vedea chiar și cusăturile unei mingi de fotbal.

X-Motion Clarity pentru imagini mai fluide
Scene mai rapide? Aceeași imagine fluidă

Cu tehnologia Sony X-Motion Clarity™, chiar și cele mai rapide și pline de acțiune scene vor părea cursive și fluide. Imaginile în mișcare sunt controlate cu precizie și claritate, astfel încât să nu ratați niciun moment al acțiunii.

Simțiți fiorul unui sunet cu adevărat captivant

Pe un televizor cu ecran mare, cu boxe laterale mai îndepărtate, sunetul pe care îl auziți poate fi departe de locul în care se petrece acțiunea. Tehnologia audio Sony nu numai că rezolvă această problemă, ci oferă și o experiență de sunet surround, astfel încât să simțiți că faceți parte din public.

Acoustic Surface Audio
Sunet care urmărește acțiunea

Cu tehnologia unică Acoustic Surface Audio de la Sony, sunetul provine exact din locul în care are loc acțiunea pe ecran. Cu un sunet atât de captivant, veți auzi fiecare șut și gol, ca și cum acțiunea s-ar petrece exact în fața dvs.

Sistem de boxe cu tehnologie S-Force Front Surround
Bucurați-vă de sunetul multidimensional

Ascultați sunetul prin mai multe boxe surround. Prin conversia intrărilor audio, S-Force Front Surround reproduce un sistem de boxe surround în televizorul dvs., astfel încât să vă puteți bucura de sunet ca și cum v-ați afla chiar pe stadion.

Credeți că spațiul dvs. este prea mic? Mai gândiți-vă.

Grație progreselor în ceea ce privește tehnologia de imagine și designul, vă puteți bucura de experiența ecranului de dimensiuni mari chiar și în încăperile mai mici. Ecranele la înaltă rezoluție vă permit să fiți mai aproape de acțiune, iar ramele mai subțiri maximizează dimensiunile ecranului fără a crește dimensiunile totale ale televizorului.

Imagine care prezintă distanța de vizionare.
Mai aproape de acțiune 

Televizoarele 4K de astăzi oferă imagini clare și fine, chiar și când stați aproape de ecran sau vizionați pe ecrane mari. În general, recomandăm ca înălțimea televizorului să fie 2/3 din distanța dintre televizor și poziția dvs. de vizionare.

Distanță de vizionare: ①55”: 100 cm ②65": 120 cm ③75": 140 cm ④85": 160 cm

Imagine care prezintă suprafața de ecran suplimentară disponibilă grație ramelor mai subțiri.
Ecran mai mare la aceeași dimensiune

Grație ramelor mai subțiri de pe cele mai noi televizoare ale noastre, puteți alege un ecran mai mare fără a crește dimensiunea totală a televizorului. Vizionarea este mai captivantă, deoarece vă concentrați pe acțiune, nu pe rama ecranului.