Divertisment acasă, cu un TV cu ecran mare

Pentru divertisment mai captivant, luați în considerare un televizor cu ecran mare. Veți beneficia de o experiență realistă, cu profunzime și detalii uimitoare, precum la cinema sau pe stadion. Iar cu cele mai recente tehnologii și design inovatoare, televizoarele noastre cu ecran mare se integrează perfect în încăpere.

Maximizați experiența de vizionare

Doar un televizor cu ecran mare și imagini supradimensionate poate reproduce emoția unui cinematograf sau stadion. Totuși, pe măsură ce dimensiunea ecranului crește, pot apărea probleme legate de neclaritate și contrast. Cognitive Processor XRTM de la Sony corectează aceste probleme pentru a oferi o rezoluție uimitoare, mișcare fluidă și imagini fidele realității.

Două imagini care compară calitatea imaginii unei mingi de fotbal aflată pe teren în fața piciorului unui jucător
Vizionați orice conținut la calitatea uimitoare 4K

Conversia extinsă oferită de televizoarele 4K Sony XR utilizează o bază de date unică și convertește imaginile la 4K, îmbunătățind culorile și contrastul. Rezultatul? Atât de multe detalii, încât vedeți și cusăturile unei mingi de fotbal.

Scene mai rapide? Aceeași imagine fluidă

Cu XR Motion Clarity™ de la Sony, chiar și cele mai rapide și pline de acțiune scene vor fi afișate fluid. Imaginile în mișcare sunt controlate cu precizie și claritate, astfel încât să nu pierdeți niciun moment al acțiunii.

Două imagini care compară calitatea imaginii unui jucător care sare peste încercarea de deposedare a altui jucător
Grup de 4 bărbați care se uită la fotbal pe un televizor Sony din mai multe unghiuri
Imagini superioare, chiar și din lateral

De obicei, calitatea imaginii este redusă când vă uitați la TV din lateral. Cu un TV Sony, datorită X-Wide Angle, beneficiați de calitate bună a imaginii și culorilor chiar și din lateral, pentru a vă bucura de imagini alături de mai multe persoane.

Simțiți fiorul unui sunet cu adevărat captivant

Pe un televizor cu ecran mare, cu boxe laterale mai îndepărtate, sunetul pe care îl auziți poate fi departe de locul în care se are loc acțiunea. Cognitive Processor XRTM de la Sony nu numai că rezolvă această problemă, dar oferă și o experiență de sunet surround, astfel încât să simțiți că faceți parte din public.

Acoustic Surface Audio
Sunet care urmărește acțiunea

Cu tehnologia unică Acoustic Surface Audio de la Sony, sunetul provine exact din locul în care are loc acțiunea pe ecran. Cu un sunet atât de captivant, veți auzi fiecare șut și gol, ca și cum acțiunea s-ar petrece exact în fața dvs.

Sistem de boxe cu tehnologie S-Force Front Surround
Tot divertismentul dvs., convertit la sunet surround 3D

Tot ceea ce vizionați vine la pachet cu un veritabil sunet surround. XR Surround creează sunet surround din lateral și pe verticală, ca să vă delectați cu sunet 3D fără a avea nevoie de boxe în tavan sau care proiectează sunetul în sus.

Credeți că spațiul dvs. este prea mic? Mai gândiți-vă.

Grație progreselor în ceea ce privește tehnologia de imagine și designul, vă puteți bucura de experiența ecranului de dimensiuni mari chiar și în încăperile mai mici. Ecranele la înaltă rezoluție vă permit să fiți mai aproape de acțiune, iar cadrele mai subțiri maximizează dimensiunile ecranului fără a crește dimensiunile totale ale televizorului.