Ecran mare.
Mărimea contează.

Pentru divertisment mai captivant, luați în considerare un televizor cu ecran mare. Veți beneficia de o experiență realistă, cu profunzime și detalii uimitoare, precum la cinema sau pe stadion. Iar cu cele mai recente tehnologii și design inovatoare, televizoarele noastre cu ecran mare se integrează perfect în încăpere.

Iată de ce aveți nevoie de un ecran mare

Simțiți magia filmelor și adrenalina evenimentelor sportive transmise în direct, în propria dvs. locuință. Ecranele mai mari înseamnă imagini mai mari, pentru o experiență cu adevărat captivantă care poate fi savurată de mai multe persoane, îndiferent unde se află în încăpere. Cu imagini și subtitrări mai mari, vă puteți bucura de o vizionare excelentă chiar și din spate.


Maximizați experiența de vizionare

Doar un televizor cu ecran mare, imagini supradimensionate și sunet captivant poate reproduce senzațiile trăite la cinematograf sau pe stadion. Dar, pe măsură ce dimensiunile ecranului cresc, apar probleme legate de zgomot, neclarități și contrast. În plus, deoarece boxele laterale sunt la distanță mai mare, sunetul pe care îl auziți poate să nu se sincronizeze cu acțiunea. Tehnologiile unice de imagine și de sunet de la Sony corectează aceste probleme, pentru a oferi realitatea pură.

Imagine de ecran divizat cu cai în galop, înainte și după procesarea imaginii.

Imagini realiste

Procesoarele noastre X1 analizează exact datele și procesează informațiile, reducând zgomotul și neclaritățile și maximizând calitatea imaginii cu culori și contrast îmbunătățite. Rezultatul? Imagini realiste, pentru o experiență de vizionare captivantă.   

Imagine cu dinozauri pe un televizor cu ecran mare, care ilustrează modul în care sunetul urmărește acțiunea.

Sunetul urmărește acțiunea

Sunetul multora dintre televizoarele noastre cu ecran mare se redă din ecran, urmărind acțiunea pentru realism absolut. Sunetul se redă din locul în care se desfășoară acțiunea, de exemplu, de unde vorbește personajul, pentru un plus de realism.

Credeți că spațiul dvs. este prea mic? Mai gândiți-vă.

Grație progreselor în ceea ce privește tehnologia de imagine și designul, vă puteți bucura de experiența ecranului de dimensiuni mari chiar și în încăperile mai mici. Ecranele la înaltă rezoluție vă permit să fiți mai aproape de acțiune, iar ramele mai subțiri maximizează dimensiunile ecranului fără a crește dimensiunile totale ale televizorului.

Imagine care prezintă distanța de vizionare.

Mai aproape de acțiune 

Televizoarele 4K de astăzi oferă imagini clare și fine, chiar și când stați aproape de ecran sau vizionați pe ecrane mari. În general, recomandăm ca înălțimea televizorului să fie 2/3 din distanța dintre televizor și poziția dvs. de vizionare.

Distanță de vizionare: ①55”: 100 cm ②65": 120 cm ③75": 140 cm ④85": 160 cm

Imagine care prezintă suprafața de ecran suplimentară disponibilă grație ramelor mai subțiri.

Ecran mai mare la aceeași dimensiune

Grație ramelor mai subțiri de pe cele mai noi televizoare ale noastre, puteți alege un ecran mai mare fără a crește dimensiunea totală a televizorului. Vizionarea este mai captivantă, deoarece vă concentrați pe acțiune, nu pe rama ecranului.

Alegeți modelul de televizor cu ecran mare de 55" sau mai mult