HOME THEATER ŞI BARE DE SUNET

Boxă de bază pentru televizor pe 2.1 canale cu tehnologie Wi-Fi/Bluetooth®

HT-XT3

Imagine cu Boxă de bază pentru televizor pe 2.1 canale cu tehnologie Wi-Fi/Bluetooth®

Preț recomandat

2.677,50 LEI

Imagini cu Boxă de bază pentru televizor pe 2.1 canale cu tehnologie Wi-Fi/Bluetooth®
Imagini cu Boxă de bază pentru televizor pe 2.1 canale cu tehnologie Wi-Fi/Bluetooth®
Imagini cu Boxă de bază pentru televizor pe 2.1 canale cu tehnologie Wi-Fi/Bluetooth®
Imagini cu Boxă de bază pentru televizor pe 2.1 canale cu tehnologie Wi-Fi/Bluetooth®
Imagini cu Boxă de bază pentru televizor pe 2.1 canale cu tehnologie Wi-Fi/Bluetooth®

Aşa cum au intenţionat artiştii

Bucuraţi-vă de cele mai subtile nuanțe ale sunetului la calitate studio, mai bună decât pe CD, cu sunetul de înaltă rezoluţie. Pasiunea pentru muzică unește fiecare componentă, astfel încât să aveţi senzaţia că artistul cântă chiar în fața dvs.

Creată pentru cei pasionaţi de sunetul surround

Treceţi fără probleme de la un sunet cinematografic captivant la un sunet bogat de înaltă rezoluţie. Cu tehnologia virtual surround pe 2.1 canale şi subwooferele încorporate, HT-XT3 oferă un sunet puternic, profund care vă transpune în mijlocul acţiunii. Designul multifuncţional a fost conceput pentru a fi amplasat sub televizor, astfel că veţi economisi spaţiu.

Vizionaţi clipul video

Priviţi modelul HT-XT3 în detaliu şi descoperiţi profunzimea sunetului care poate fi obţinută cu această boxă de bază compactă.

Boxă de bază pe 2.1 canale

Coloane sonore puternice

Această boxă de bază pe 2.1 canale conferă coloanelor sonore profunzimea pe care o merită, datorită puterii de ieşire de 350 W şi subwooferelor cu configuraţie duală.

HDMI®

Concepută pentru conectare

Conectaţi-vă la o multitudine de alte dispozitive cu intrări HDMI, analogice şi optice.

Bară de sunet Bluetooth®, cu LDAC

Obţineţi tot ce e mai bun de la Bluetooth®

Redaţi în timp real sunete de înaltă rezoluţie prin Bluetooth® cu LDAC, care acceptă o rată de biţi de până la trei ori mai mare decât cea a unui Bluetooth® normal.

Ascultaţi o scenă de sunet autentică

Sunet S-Force PRO Front Surround

Tehnologia captivantă de sunet surround virtual imită în mod natural câmpurile de sunet tridimensional, astfel încât să vă puteţi bucura de un sunet bogat, de înaltă fidelitate pe o zonă largă de audiţie.

 • Tweeter
 • Bas
 • Bass Reflex

Bază sonoră

Boxa de bază are subwoofere puternice cu configuraţie duală, oferind un sunet profund pentru frecvenţele joase şi medii. De asemenea, dispune de difuzoare coaxiale bidirecţionale şi un super-tweeter, pentru o audiţie pe toată gama de frecvenţe.

Dolby® True HD

Bucuraţi-vă de filme HD cu sunet surround clar, de înaltă fidelitate.

DTS-HD™ Master Audio

Aduceţi filmele şi muzica la viaţă cu precizia originalului masterizat în studio.

Ce este sunetul de înaltă rezoluţie?

Sunetul de înaltă rezoluţie se referă la o colecţie de procese digitale care permit codificarea şi redarea muzicii folosind rate de eşantionare mai ridicate decât cele folosite pentru CD-uri.

Sunet de înaltă rezoluţie
44,1 KHZ/16 biţi [CD]
Sunet de înaltă rezoluţie
96 KHz/24 de biţi [înaltă rezoluţie]
S-Master HX

Amplificator digital S-master HX

Amplificatorul digital S-Master HX reproduce subtilităţile şi o gamă largă de formate audio de înaltă rezoluţie, fără nici un fel de distorsiuni.

DSEE HX

Motor de accentuare a sunetului digital HX

Tehnologia DSEE realizează conversia muzicii digitale comprimate (MP3, ACC, ATRAC şi WMA). Aceasta restaurează sunetele înalte şi joase care se pierd la compresie, producând un sunet bogat, mai apropiat de calitatea sunetului de înaltă rezoluţie.

ClearAudio+

Redare optimizată

Prin îmbinarea tehnologiilor de sunet de la Sony, ClearAudio+ optimizează sunetul pentru a putea asculta muzică, dialoguri şi efecte de sunet mai clare şi mai distincte.

Sunet precis, pe toată gama de frecvenţe

Sunet maxim, spaţiu minim. Designul boxei coaxiale combină un difuzor woofer şi un tweeter într-o singură boxă bidirecţională, pentru a reproduce o gamă largă de tonuri finale înalte şi joase. Lucrând la unison cu subwooferele încorporate, aceasta permite modelului HT-XT3 să reproducă sunete pe întreaga gamă de frecvenţe, la detalii de înaltă rezoluţie.

Conceput pentru sunet excepţional

Super-tweeterul boxei de bază completează gama de frecvenţe extrem de largă, asigurând reproducerea fidelă a sunetelor înalte şi joase.

Super-tweeter

Redare în timp real de cea mai bună calitate prin Bluetooth®

Duceţi redarea în timp real la un nou nivel. Dezvoltat de Sony, codecul LDAC acceptă o rată de biţi de până la trei ori mai mare decât cea tipică redării în timp real prin Bluetooth®, rate de eşantionare de 96 kHz şi o codificare mai eficientă, un sunet wireless de calitate mai bună decât de pe CD.

Bară de sunet Bluetooth®, cu NFC

Conectaţi-vă într-o clipă

Pur şi simplu atingeţi smartphone-urile şi tabletele compatibile de boxa de bază şi stabiliţi o conexiune instantanee prin Bluetooth® cu o singură atingere.

Bluetooth®, bară de sunet Bluetooth®

Redare wireless prin Bluetooth®

Bucuraţi-vă de toată muzica dvs. la o calitate excelentă atunci când vă conectaţi tableta sau smartphone-ul direct la boxa de bază prin Bluetooth®.

Wi-Fi® încorporat

Fără cabluri

Wi-Fi® încorporat vă oferă conectivitate pe scară largă, permiţându-vă să redaţi în timp real muzica şi fişierele audio de la un furnizor de servicii online.

Accesaţi cu uşurinţă muzica

Bucurați-vă de acces simplu la muzică și conținut media extrem de divers datorită tehnologiei Chromecast built-in (denumit anterior Google Cast™) și serviciului Spotify Connect.

Chromecast built-in

Chromecast built-in

Redați în timp real muzică, radio online și podcasturi de pe smartphone, tabletă sau laptop pe dispozitivul dvs. audio. Pur și simplu apăsați pe butonul Cast.

Spotify

Spotify Connect

Redați conținut de pe Spotify prin dispozitivul dvs. audio utilizând aplicația Spotify ca telecomandă.

Transmiteți în timp real cu Chromecast built-in

Redați în timp real muzică, podcasturi și posturi de radio din peste 100 de aplicații audio, inclusiv din Google Play™ Music și altele.

Media Object


Vedeți-o în acţiune

 • Servicii de redare în timp real
 • Sunet de calitate
 • Baterie smartphone
 • Audiţie flexibilă

Uniţi-vă muzica

Personalizaţi-vă experienţa de audiţie cu SongPal

Aplicaţia SongPal stochează toată muzica dvs. într-un singur loc creat în mod intuitiv. Grupaţi dispozitive de la Sony şi creaţi liste pentru audiţie în mai multe camere, modificaţi setările de sunet şi navigaţi între biblioteci de muzică şi furnizori online.

SongPal 3.0, bară de sunet Bluetooth®

Ascultaţi muzică în altă cameră

Puteţi asculta aceeaşi melodie superbă în întreaga casă cu audiţia în mai multe camere, controlată prin aplicaţia SongPal. Conectaţi anumite bare de sunet şi boxe de la Sony, apoi redaţi muzică în timp real de pe PC-ul dvs. sau reţeaua DLNA în mai multe încăperi.

Parte a mobilierului

Soluţia audio premium completă

Modelul HT-XT3 cu un design modern, minimalist este conceput pentru a completa orice cameră din casă. Această boxă de bază compactă este compusă din două boxe coaxiale, difuzoare cu subwoofer cu configuraţie duală şi poate fi utilizată ca suport pentru televizor. Profilul subţire al acesteia şi înălţimea de 8 cm (3,2”) se potrivesc de minune în cele mai înguste locuri.

Tehnologie creată pentru fiecare

Se asortează cu televizoarele de la Sony

Cadrul robust şi totuşi compact este conceput să susţină televizoare cu o greutate de până la 50 kg (110 lb), cu un ecran de până la 165 cm (65"). Stilul rafinat îl face partenerul perfect pentru eleganţa simplă a televizorului Sony.

Tranziţie 4K

Pregătit pentru 4K

Tranziţie 4K acceptată

Menţineţi calitatea 4K de la sursă la ecran. Conectaţi un dispozitiv 4K la HT-XT3 pentru a permite informaţiei să treacă prin bara de sunet direct la televizor - fără a compromite calitatea, pentru imagini bogate, reale şi sunet ce umple camera.

Specificaţii şi funcţii
Treceţi fără probleme de la un sunet cinematografic captivant la un sunet bogat de înaltă rezoluţie. Cu tehnologia virtual surround pe 2.1 canale şi subwooferele încorporate, HT-XT3 oferă un sunet puternic, profund care vă transpune în mijlocul acţiunii. Designul multifuncţional a fost conceput pentru a fi amplasat sub televizor, astfel că veţi economisi spaţiu.
 • Compatibil cu sunetul de înaltă rezoluţie

 • DSEE HX converteşte muzica până la o calitate de înaltă rezoluţie

 • Amplificator digital S-Master HX pentru calitate pură a sunetului

 • Muzică de calitate excepţională într-un singur pas cu ClearAudio+

 • Conectivitate Bluetooth® facilă cu conectarea printr-o atingere prin NFC 

Putere de ieşire (Totală)
350 W
Canale amplificator
2.1 canale
Terminale de intrare şi ieşire
Ethernet (1), Ieşire video HDMI® (1), Intrare audio analogică (1), Intrare video HDMI® (3), Recepţie Bluetooth® (1), Transmisie prin Bluetooth® (1), USB-A (1)
DIMENSIUNI UNITATE PRINCIPALĂ - NUMAI CORPUL (LĂŢIME X ÎNĂLŢIME X ADÂNCIME) 
75 x 8,3 x 35,8 cm
Compania Sony este decisă nu doar să ofere produse, servicii și conținut care se concretizează printr-o experiență interesantă, dar și să depună eforturi pentru a-și atinge scopul de a avea impact zero asupra mediului înconjurător ca urmare a desfășurării activităților sale Aflați mai multe despre Sony și mediul înconjurător

Recenzii

Opiniile experţilor