HT-ST9

Produse audio personale redefinite

Sunetul surround cinematografic captivant se îmbină cu cel de înaltă rezoluţie. Cu bara de sunet HT-ST9, vă veţi bucura de sunete perfecte indiferent dacă vizionaţi, ascultaţi sau vă jucaţi.

HOME THEATER ŞI BARE DE SUNET

Bară de sunet pe 7.1 canale cu tehnologie Wi-Fi/Bluetooth®

HT-ST9

Imagine cu Bară de sunet pe 7.1 canale cu tehnologie Wi-Fi/Bluetooth®

Preț recomandat

6.887,72 LEI

Aşa cum au intenţionat artiştii

Bucuraţi-vă de cele mai subtile nuanțe ale sunetului la calitate studio, mai bună decât pe CD, cu sunetul de înaltă rezoluţie. Pasiunea pentru muzică unește fiecare componentă, astfel încât să aveţi senzaţia că artistul cântă chiar în fața dvs.

Simţiţi acţiunea de jur împrejur

Tehnologia S-Force Front Surround PRO pe 7.1 canale

Sunetul nostru surround virtual combină procesarea semnalului digital şi tehnologia frontului de undă pentru a emula un câmp sonor natural, tridimensional, toate cu o singură bară de sunet şi un subwoofer.

 • Configurare subtilă
 • Zonă acustică ideală mărită
 • Sunet de scenă amplu
 • Bas bogat

Vizionaţi clipul video

Priviţi modelul HT-ST9 în detaliu şi exploraţi modul în care sunetul surround pe 7.1 canale funcţionează în această bară de sunet de înaltă rezoluţie.

Dolby® TrueHD

Dolby® TrueHD

Bucuraţi-vă de un sunet clar, de înaltă fidelitate cu formatul de compresie fără pierderi Dolby® TrueHD.

DTS-HD™

DTS-HD™

Daţi viaţă filmelor şi muzicii în sunet surround dinamic datorită formatului DTS-HD.

Conectaţi-vă

Este uşor să vă extindeţi configuraţia sistemului Home Cinema. Cu 3 intrări HDMI, 1 ieşire HDMI ARC, o intrare USB şi conexiuni optice digitale şi analogice, veţi avea spaţiu suficient pentru toate dispozitivele.

 • Trei intrări HDMI
 • Port USB

Tranziţie 4K

Menţineţi calitatea 4K de la sursă pe ecran - funcţia de tranziţie 4K permite datelor să „tranziteze” bara de sunet fără a compromite calitatea imaginii şi este compatibilă HDCP 2.2.

Tranziţie 4K

Ce este sunetul de înaltă rezoluţie?

Sunetul de înaltă rezoluţie se referă la o colecţie de procese digitale care permit codificarea şi redarea muzicii folosind rate de eşantionare mai ridicate decât cele folosite pentru CD-uri.

Ce este sunetul de înaltă rezoluţie?
44,1 KHZ / 16 BIŢI [CD]
Ce este sunetul de înaltă rezoluţie?
96 KHZ / 24 BIŢI [ÎNALTĂ REZOLUŢIE]
S-Master HX

Amplificator digital S-master HX

Amplificatorul nostru S-Master HX este digital şi elimină componentele analogice pentru a reduce nivelurile de zgomot din etapa de feedback pentru o claritate audio excepţională.

DSEE HX

Motor de accentuare a sunetului digital HX

Chiar şi muzica de pe serviciile online de redare în timp real poate fi convertită de DSEE HX™ la un sunet apropiat de cel de înaltă rezoluţie.

ClearAudio+

ClearAudio+

De la modul Joc la Film sau la Muzică, modul ClearAudio+ reglează setările de sunet în mod automat pentru a se potrivi cu ce vizionaţi sau ascultaţi.

Conceput pentru sunet excepţional

Fiecare element al modelului HT-ST9, de la construcţia boxelor la tehnologiile audio reglate fin, a fost conceput pentru a furniza sunet de cea mai înaltă calitate.

 • Boxă coaxială
 • Super-tweeter
 • Diafragmă din fibră de carbon
 • Boxe cu fluid magnetic

Conectaţi-vă cu colecţia dvs. de muzică

Este uşor să redaţi în timp real muzica preferată cu detaliile şi claritatea pe care o merită, datorită unei combinaţii de tehnologii wireless şi codecuri pentru sunet de înaltă calitate.

Redare audio wireless în timp real de înaltă calitate

Duceţi redarea în timp real a muzicii la nivelul următor. Dezvoltat de Sony, codecul LDAC acceptă o rată de biţi de până la trei ori mai mare decât cea tipică redării în timp real prin Bluetooth®. Combinând codarea eficientă cu o rată de eşantionare de 96 kHz, LDAC surprinde mai multe detalii pentru audiţie la o calitate mai bună decât cea de pe CD.

Audiţie personală wireless

Bucuraţi-vă de sunet wireless fără a deranja alte persoane

Redaţi în timp real muzică de la bara de sunet prin orice dispozitiv wireless cu Bluetooth®, inclusiv cele mai noi căşti de înaltă rezoluție compatibile LDAC.

Audiţie personală wireless
NFC

Conectaţi-vă într-o clipă

Efectuaţi o conexiune rapidă între anumite smartphone-uri şi bara de sunet, cu NFC printr-o singură atingere.

Bară de sunet cu Bluetooth® pentru redare wireless în timp real

Redare în timp real prin Bluetooth®

Redaţi muzică în timp real în mod wireless prin Bluetooth® de pe un smartphone, o tabletă sau un laptop.

Wi-Fi®

Redare wireless în timp real

Conectaţi-vă la Internet prin funcţia Wi-Fi® încorporată pentru a reda în timp real fişiere audio de pe laptop sau de pe dispozitivul mobil.

Accesaţi cu uşurinţă muzica

Bucurați-vă de acces simplu la muzică și conținut media extrem de divers datorită tehnologiei Chromecast built-in (denumit anterior Google Cast™) și serviciului Spotify Connect.

Chromecast built-in

Chromecast built-in

Redați în timp real muzică, radio online și podcasturi de pe smartphone, tabletă sau laptop pe dispozitivul dvs. audio. Pur și simplu apăsați pe butonul Cast.

Spotify

Spotify Connect

Redați conținut de pe Spotify prin dispozitivul dvs. audio utilizând aplicația Spotify ca telecomandă.

Transmiteți în timp real cu Chromecast built-in

Redați în timp real muzică, podcasturi și posturi de radio din peste 100 de aplicații audio, inclusiv din Google Play™ Music și altele.

Media Object


Vedeți-o în acţiune

 • Servicii de redare în timp real
 • Sunet de calitate
 • Baterie smartphone
 • Audiţie flexibilă

Uniţi-vă muzica

Control facil de redare cu noua aplicaţie SongPal

Cu SongPal gestionaţi cu uşurinţă şi în mod intuitiv experienţa de audiţie. Este suficient să o instalaţi pe anumite smartphone-uri pentru a prelua controlul redării muzicale, setărilor dispozitivului şi nu numai - toate printr-o singură aplicaţie.

Aplicaţia SongPal

Ascultaţi muzică în altă cameră

Puteţi asculta aceeaşi melodie superbă în întreaga casă cu audiţia în mai multe camere, controlată prin aplicaţia SongPal. Utilizaţi SongPal Link pentru a grupa anumite bare de sunet şi boxe de la Sony, apoi redaţi muzică în timp real de la diverse servicii de muzică, de pe PC sau din reţeaua DLNA în mai multe camere din casă.

Îmbunătăţiţi-vă experienţa de divertisment

Indiferent dacă vizionaţi filmul preferat, jucaţi cel mai nou joc sau ascultaţi un album clasic, HT-ST9 îmbunătăţeşte calitatea sunetului pentru o experienţă de divertisment extrem de captivantă.

 • Modul Studio pentru jocuri
 • Mod Fotbal
 • Digital Music Arena

Proiectat pentru a impresiona

Folosind numai materiale de cea mai bună calitate, fiecare element al designului modelului HT-ST9 a fost gândit cu atenţie. Carcasa din aluminiu încorporează 7 difuzoare din fibră de carbon şi 3 unităţi coaxiale, pentru a oferi un sunet bogat şi un finisaj de calitate superioară.

Design Sony
Geometrie pură

O simfonie de elemente audio-vizuale şi de interior. Descoperiţi poveştile din spatele designului inspirat.

Specificaţii şi funcţii
Sunetul surround cinematografic captivant se îmbină cu sunetul extraordinar de înaltă rezoluţie. Cu HT-ST9, vă veţi bucura de perfecţiunea sunetului, fie că vizionaţi, ascultaţi sau jucaţi. De la calitatea materialelor la design, fiecare element a fost conceput să asigure o experienţă excepţională de divertisment la domiciliu.
 • Compatibil cu sunetul de înaltă rezoluţie

 • Conversia extinsă DSEE HX restabileşte calitatea fişierelor comprimate

 • Amplificator digital S-Master HX pentru calitate pură a sunetului

 • Bucuraţi-vă de atmosfera live de pe stadion cu modul Fotbal

 • Muzică de calitate excepţională într-un singur pas cu ClearAudio+ 

Canale amplificator
7.1 canale
Terminale de intrare şi ieşire
Ethernet, Intrare audio analogică (Incl. TV CEC), Recepţie Bluetooth®, Transmisie prin Bluetooth®, USB-A
DIMENSIUNI UNITATE PRINCIPALĂ - NUMAI CORPUL (LĂŢIME X ÎNĂLŢIME X ADÂNCIME) 
113 x 8,8 x 13,3 cm
DIMENSIUNI SUBWOOFER (LĂŢIME X ÎNĂLŢIME X ADÂNCIME) 
24,9 x 40,3 x 42,6 cm
Compania Sony este decisă nu doar să ofere produse, servicii și conținut care se concretizează printr-o experiență interesantă, dar și să depună eforturi pentru a-și atinge scopul de a avea impact zero asupra mediului înconjurător ca urmare a desfășurării activităților sale Aflați mai multe despre Sony și mediul înconjurător