148

3.7 bazat pe 148 (de) recenzii ale clienţilor

52
47
18
12
19
Calitatea sunetului

Foarte bun

Design

Foarte bun

Uşurinţă în utilizare

Foarte bun

Cea mai utilă recenzie pozitivă
0

Mr

HT-RT3 21.04.2018 de către Gigin

I bought it couple of months ago. It works well with sony 4k tv with hdmi arc system. Good theatrical experience when you watch John wick and Martian. Only down side is that the fan sound is slightly Lauder now but can be ignored as the payment doesn't match the price tag of Bose soundtouch 300. Furthermore, you need to find a way to hide the wires for the rear speakers.

Calitatea sunetului

Foarte bun

Caracteristici

Foarte bun

Design

Foarte bun

Uşurinţă în utilizare

Excelent

Traducerea nu este disponibilă momentan, încercați din nou

11

0

Cea mai utilă recenzie negativă
0

Good sound

HT-RT3 28.08.2018 de către Normando

I bought my unit 3 weeks ago and the base unit wouldn’t receive signal from the remote,the store swapped it for a new unit and I’ve the same problem even after resetting. I have a Sony ct 290 model in another room and both remotes worked fine on that so I suggest to everyone else that thinks their remotes not working that the problem is with the receiver in the sub woofer.

Calitatea sunetului

Foarte bun

Caracteristici

Foarte bun

Design

Acceptabil

Uşurinţă în utilizare

Excelent

Traducerea nu este disponibilă momentan, încercați din nou

2

0

148 (de) recenzii ale clienţilor

0

Works well with bt, hdmi, or optical,

HT-RT3 02.09.2021 de către Deanox

Over all think its good product, sounds good, But have few niggles the set up menus are confusing and remote isn't best signal so can be temperamental but with out remote adjustments are limmited to source and volume, Would be better if could move front speakers wider to match 52" TV Think maybe larger mids would be bonus, for music and gaming and softer vocals, But over all isn't bad bit of kit sharpe and bassy and does blend well. Well built, Quick touch for music, or surround mode would be bonus,

Calitatea sunetului

Foarte bun

Caracteristici

Foarte bun

Design

Mediu

Uşurinţă în utilizare

Mediu

Traducerea nu este disponibilă momentan, încercați din nou

2

0

0

great sound

HT-RT3 07.06.2021 de către kev070812

this system has got great sound quality easy to set up too

Calitatea sunetului

Excelent

Caracteristici

Excelent

Design

Excelent

Uşurinţă în utilizare

Excelent

Traducerea nu este disponibilă momentan, încercați din nou

2

0

0

super Sound

HT-RT3 20.05.2021

hab die Soundbar jetzt schon ein paar Jahre an meinem Panasonic TV und bin bedingungslos zufrieden

Calitatea sunetului

Excelent

Caracteristici

Mediu

Design

Foarte bun

Uşurinţă în utilizare

Mediu

Traducerea nu este disponibilă momentan, încercați din nou

0

0

0

Sound Bar Plus

HT-RT3 03.04.2021 de către Tricom

With changing my sound set up, I was looking for a good sounding, less intrusive system that delivered well on all levels, and I am glad that buying this Sony unit ticks the boxes

Calitatea sunetului

Foarte bun

Caracteristici

Foarte bun

Design

Foarte bun

Uşurinţă în utilizare

Excelent

Traducerea nu este disponibilă momentan, încercați din nou

3

2

0

Hervorragende Qualität und Verarbeitung

HT-RT3 22.03.2021 de către Dennis Künne

Vor eine Monat und keine Sekunde gezögert. Die Produkte sind mit einer der besten von Sony, finde ich.

Calitatea sunetului

Excelent

Caracteristici

Excelent

Design

Excelent

Uşurinţă în utilizare

Excelent

Traducerea nu este disponibilă momentan, încercați din nou

0

0

0

Guter Sound schlechter Lüfter

HT-RT3 03.03.2021 de către Tokemue

Richtige guter Sound beim Alles ausser wenn es leise ist hört man den integrierten Lüfter des Subwoofers ziemlich stark... es nervt

Calitatea sunetului

Foarte bun

Caracteristici

Mediu

Design

Foarte bun

Uşurinţă în utilizare

Excelent

Traducerea nu este disponibilă momentan, încercați din nou

0

0

0

Good product. recommended

HT-RT3 17.02.2021 de către Jibin

I bought this one month before and it's working fine. in my experience in the low volume(level8-10), the bass is very low and not getting proper surround effect. If the volume level increase to (15-20) getting better effect and surrounding.

Calitatea sunetului

Foarte bun

Caracteristici

Foarte bun

Design

Foarte bun

Uşurinţă în utilizare

Foarte bun

Traducerea nu este disponibilă momentan, încercați din nou

6

0

0

le son surround ne fonctionne pas en mode standard

HT-RT3 10.01.2021 de către tchu

Beau produit avec une qualité de son plutot pas mal mais le enceinte surround ne fonctionne seulement en mode front et non en standard. Essayé avec différents support, téléphone, TV , pc et avec aucun de ces supports le 5.1 est générer.. Peut ton parler vraiment d'enceintes surround si cela ne fonctionne qu'avec le mode front?

Calitatea sunetului

Acceptabil

Caracteristici

Foarte bun

Design

Excelent

Uşurinţă în utilizare

Foarte bun

Traducerea nu este disponibilă momentan, încercați din nou

0

1

0

Sunet clar !

HT-RT3 29.12.2020 de către Jannusz

Un si gur lucru ma deranjeaza. Vantulatorul inclus se aude cand e volumul mic. In reat multumit de calitatea produsului.

Calitatea sunetului

Excelent

Caracteristici

Foarte bun

Design

Foarte bun

Uşurinţă în utilizare

Excelent

0

0

0

Super produit

HT-RT3 14.12.2020 de către Dydy85

J'ai acheter cet articles pour ca capacité sonores. J'en suis tres satisfaits

Calitatea sunetului

Excelent

Caracteristici

Foarte bun

Design

Excelent

Uşurinţă în utilizare

Excelent

Traducerea nu este disponibilă momentan, încercați din nou

0

0

0

Problems with subwoofer bass sound.

HT-RT3 27.11.2020 de către Slugube

I was very excited when I bought this, I connected it to my smart TV but after a few weeks I started to have no sound coming from the subwoofer. I tried disconnecting and reconnecting, then there was no bass coming out of subwoofer. I was very disappointed. I just need to get this repaired because I like music with bass sound.

Calitatea sunetului

Slab

Design

Excelent

Uşurinţă în utilizare

Excelent

Traducerea nu este disponibilă momentan, încercați din nou

15

5

0

Perfekt

HT-RT3 24.11.2020

Benutze das Entertainment-System schon mehrere Jahre .Absolut zufrieden und gute Qualität ,top .Preis Leistungsverhältnis ist Perfekt .

Calitatea sunetului

Excelent

Caracteristici

Excelent

Design

Excelent

Uşurinţă în utilizare

Foarte bun

Traducerea nu este disponibilă momentan, încercați din nou

0

0

0

nice design

HT-RT3 19.10.2020 de către gask12

I bought one for a trial and I am very pleased. After three weeks, I bought a second set.

Calitatea sunetului

Excelent

Caracteristici

Excelent

Design

Excelent

Uşurinţă în utilizare

Excelent

Traducerea nu este disponibilă momentan, încercați din nou

8

2

0

Un sistem 5.1 excelent

HT-RT3 18.10.2020 de către Grasulll

Un sistem bun cu o excepție, ventilatorul se aude puțin cam tare in unele momente. Pentru bani care Sony îi cere pentru acest sistem 5.1 se aude foarte bine.

Calitatea sunetului

Excelent

Caracteristici

Excelent

Design

Excelent

Uşurinţă în utilizare

Mediu

0

0

0

S-a stricat placa de baza

HT-RT3 16.10.2020

Exact la 1 luna dupa ce a iesit din garantie mi-sa stricat placa de baza a sistemului de sunet ...

Calitatea sunetului

Excelent

Caracteristici

Mediu

Design

Excelent

Uşurinţă în utilizare

Excelent

1

0

0

unmöglich Sony passt nicht zu Sony Fernseher

HT-RT3 02.10.2020 de către LMec

Wie schon in der Überschrift steht ist das HT-RT3 Soundsystem nicht mit meinem nicht mal zwei Jahre alten Fernseher kompatibel, der hängt sich laufend auf und stürzt ab - unmöglich so was, wer kuckt da schon rein bevor er so was kauft, bin stinksauer auf Sony. Den einen Stern gibt es nur weil man da was klicken muss, sonst wäre da gar nichts.

Calitatea sunetului

Slab

Caracteristici

Slab

Design

Slab

Uşurinţă în utilizare

Slab

Traducerea nu este disponibilă momentan, încercați din nou

3

2

0

Nice sound and design

HTRT3 10.09.2020 de către Rolo_arriola

Quality, very good sound and easy to connect and control.

Calitatea sunetului

Excelent

Caracteristici

Excelent

Design

Excelent

Uşurinţă în utilizare

Foarte bun

Traducerea nu este disponibilă momentan, încercați din nou

1

0

0

bien

HT-RT3 01.09.2020 de către stephane42300

j'ai acheté ce produite hier et j'en suit très content

Calitatea sunetului

Mediu

Caracteristici

Mediu

Design

Mediu

Uşurinţă în utilizare

Mediu

Traducerea nu este disponibilă momentan, încercați din nou

4

6

0

Great sound

HT-RT3 27.08.2020 de către Bob43

Upgraded from a small surround sound setup to this. Very happy, the soundbar makes for less mess with wires. Great sound with surround speakers.

Calitatea sunetului

Excelent

Caracteristici

Excelent

Design

Excelent

Uşurinţă în utilizare

Excelent

Traducerea nu este disponibilă momentan, încercați din nou

0

0

0

Este un produs exceptional chiar si dupa 2ani!

HT-RT3 12.08.2020 de către Florin59

Calitate f buna! Un sunet de exceptie ce denota serizitatea produselor Sony!

Calitatea sunetului

Excelent

Caracteristici

Excelent

Design

Foarte bun

Uşurinţă în utilizare

Excelent

0

0

0

Très bon

HT-RT3 28.07.2020 de către DATC99

J'ai acheté ce produit pour rendre la compatibilité avec mes autre appareil Sony comme mon Sony Xpéria, le fait de rentrer chez soit et avec la connexion NFC tu viens, tu pose et tu lance ta musique dans ton salon c'est GÉNIAL et pratique

Calitatea sunetului

Foarte bun

Caracteristici

Foarte bun

Design

Excelent

Uşurinţă în utilizare

Excelent

Traducerea nu este disponibilă momentan, încercați din nou

1

0

0

Very good sound

HT-RT3 16.06.2020 de către Aberip

Very easy to set up and connect to smart TV, phone and smart phone

Calitatea sunetului

Foarte bun

Caracteristici

Mediu

Design

Excelent

Uşurinţă în utilizare

Excelent

Traducerea nu este disponibilă momentan, încercați din nou

9

10

0

Unbrauchbar!

HT-RT3 10.06.2020 de către surumu

Nach Firmwareupdate meines Sony-Fernsehers KD-55AF8 kann man die Lautstärke des Systems nicht mehr über den Fernseher steuern. Damit werde ich im Bedienkomfort ins vergangene Jahrtausend zurückversetzt!

Traducerea nu este disponibilă momentan, încercați din nou

2

3

0

Easy to use surround sound system

HT-RT3 05.06.2020 de către Mad mancx

I bought this 17 months ago and it sounds just as great as my old one.

Calitatea sunetului

Excelent

Caracteristici

Foarte bun

Design

Foarte bun

Uşurinţă în utilizare

Excelent

Traducerea nu este disponibilă momentan, încercați din nou

13

10

0

excelent

HT-RT3 28.04.2020 de către alexciupy

Foarte buna alegere...ma felicit!!!!!! Recomand mai ales pentru filme!

Calitatea sunetului

Excelent

Caracteristici

Excelent

Design

Excelent

Uşurinţă în utilizare

Foarte bun

1

0

0

Guter Sound, kurze Kabel

HT-RT3 23.04.2020 de către DrFS

Die Anlage bietet einen guten Sound. Leider sind die Kabel für die Lautsprecher sehr kurz. Hier hätte man etwas mehr Kabel spendieren sollen, da auch eine Verlängerung nicht möglich ist. Die Kommunikation mit anderen Sony-Geräten klappt nur teilweise. Hier hatte ich mir mehr erhofft. Beim Blu-ray-Player, der über Bluetooth angeschlossen ist, springt leider die Einstellung immer wieder zurück, wenn man auf Pause drückt.

Calitatea sunetului

Foarte bun

Caracteristici

Mediu

Design

Foarte bun

Uşurinţă în utilizare

Mediu

Traducerea nu este disponibilă momentan, încercați din nou

0

0

0

Great all round sound, particularly on films.

HT-RT3 07.04.2020 de către Anne76

I purchased this a few weeks ago after returning a Bose soundbar due to very disappointing performance. The difference between the Bose and the Sony HT-RT3 was unbelievable.

Calitatea sunetului

Excelent

Caracteristici

Excelent

Design

Excelent

Uşurinţă în utilizare

Excelent

Traducerea nu este disponibilă momentan, încercați din nou

25

12

0

Foarte bun

HT-RT3 12.02.2020 de către Alxxxx

Am cumpărat acest sistem acum 3 zile. Se aude foarte clar, suficient de tare, meniul cam greu de setat. Dacă ar fi avut sateliții pe wi fi, ar fi fost "the best. " și dacă ar fi citit audio DTS.

Calitatea sunetului

Excelent

Caracteristici

Foarte bun

Design

Excelent

Uşurinţă în utilizare

Foarte bun

3

0

0

Ungenügend beim Bass

HT-RT3 05.02.2020 de către Salih2301

Bass ungenügend. Sonst okay. Preis Leistung auch nicht gut halt wegen Bass

Calitatea sunetului

Slab

Caracteristici

Acceptabil

Design

Foarte bun

Uşurinţă în utilizare

Mediu

Traducerea nu este disponibilă momentan, încercați din nou

0

4

0

Foarte bun!

HT-RT3 01.02.2020 de către Cipsonelul

Raport calitate pret excelent, recomand cu incredere!

Calitatea sunetului

Excelent

Caracteristici

Excelent

Design

Excelent

Uşurinţă în utilizare

Acceptabil

1

0

0

Super sound

HT-RT3 04.01.2020 de către Iulian_NDST

Desi e prima zi a trebuit sa dau 5stele acestui sistem.... Este exact ce trebuie in cameră, putere, claritate si surround incredibil...

Calitatea sunetului

Foarte bun

Caracteristici

Foarte bun

Design

Excelent

Uşurinţă în utilizare

Foarte bun

0

0

0

Very good sound system

HT-RT3 18.11.2019 de către Spike 2014

excellent sound quality one little grip is that the cooling fan is a bit noisey

Calitatea sunetului

Excelent

Caracteristici

Foarte bun

Design

Excelent

Uşurinţă în utilizare

Excelent

Traducerea nu este disponibilă momentan, încercați din nou

16

8

0

Un produs mediu pentru o camera de dimensiuni mici

HT-RT3 03.11.2019 de către nu este cazul

Partea de bass este sub asteptari, subwoofer-ul bu prea isi face simtita prezenta.

Calitatea sunetului

Mediu

Caracteristici

Mediu

Design

Excelent

Uşurinţă în utilizare

Foarte bun

0

1

0

NICE SOUND

HT-RT3 07.10.2019 de către djgeoff

works well with sony tv,sound clear, plenty of volume could do with a bit longer cabling to remote speakers though

Calitatea sunetului

Excelent

Caracteristici

Excelent

Design

Excelent

Uşurinţă în utilizare

Excelent

Traducerea nu este disponibilă momentan, încercați din nou

19

10

0

Super Extras

HT-RT3 06.10.2019 de către Andre13870

Nicht bereut. Würde ich immer wieder kaufen ein Gerät von Sony

Calitatea sunetului

Excelent

Caracteristici

Excelent

Design

Foarte bun

Uşurinţă în utilizare

Foarte bun

Traducerea nu este disponibilă momentan, încercați din nou

3

0

0

Nicht gut

HT-RT3 02.10.2019

Background Sound. Impossible to have the 5.1 working correctly.

Calitatea sunetului

Mediu

Caracteristici

Acceptabil

Design

Foarte bun

Uşurinţă în utilizare

Foarte bun

Traducerea nu este disponibilă momentan, încercați din nou

0

0

0

Fabulous sound

HT-RT3 02.10.2019 de către Elma27

I bought this product to compliment my Sony Bravia TV and it was well worth the money. Excellent choice.l

Calitatea sunetului

Excelent

Caracteristici

Excelent

Design

Excelent

Uşurinţă în utilizare

Excelent

Traducerea nu este disponibilă momentan, încercați din nou

15

7

0

Good sound system, but annoying fan noise

HT-RT3 19.09.2019 de către Austin_101

I bought this a month ago, i love the sound and quality of the product. The only issue I have is the loud fan noise, which spoils the experience of listening to music at low volume. The fan noise is loud and annoying.

Calitatea sunetului

Foarte bun

Caracteristici

Foarte bun

Design

Excelent

Uşurinţă în utilizare

Foarte bun

Traducerea nu este disponibilă momentan, încercați din nou

24

14

0

Loud and deep bass

HT-RT3 29.08.2019 de către Fonytonylovessony

This home theater, is something else! It makes, not only the walls shake but the earth shakes with the fury of a mighty Lancaster ! If you want to be immersed into a film or a game then buy this.

Calitatea sunetului

Excelent

Caracteristici

Excelent

Design

Excelent

Uşurinţă în utilizare

Excelent

Traducerea nu este disponibilă momentan, încercați din nou

21

4

0

très heureux de mon achat

HT-RT3 27.08.2019 de către jackohsamui

Je suis tres content de ce produit même si ce n'est pas un foudre de guerre pour moi il me convient parfaitement

Calitatea sunetului

Excelent

Caracteristici

Foarte bun

Design

Foarte bun

Uşurinţă în utilizare

Foarte bun

Traducerea nu este disponibilă momentan, încercați din nou

5

4

0

Constantly breaks! Not fit for use

HT-RT3 23.08.2019 de către Maddox93

Useless product! Bought the same model January 2019, finally 8 months later had it replaced and would constantly show UPDT and no matter how many times it would be reset would do the same. The sound was then hit and miss so finally got an exchange. New speakers are doing exactly the same!! Cannot see if on Tv, BT or what volume because the display just says UPDT. Can’t just take the product back, Sony need it repairing and taking to a far away repair store. Would not recommend this product at all! Biggest regret buying this!

Calitatea sunetului

Mediu

Caracteristici

Slab

Design

Foarte bun

Uşurinţă în utilizare

Slab

Traducerea nu este disponibilă momentan, încercați din nou

14

15

0

Leider nicht zu 100 Prozent zufrieden.............

HT-RT3 05.08.2019

Leider kann mich der Klang in der Übertragung vom Fernseher nicht überzeugen. Bluetooth und USB sind einwandfrei in der Klangqualität.

Calitatea sunetului

Acceptabil

Caracteristici

Foarte bun

Design

Foarte bun

Uşurinţă în utilizare

Mediu

Traducerea nu este disponibilă momentan, încercați din nou

0

1

0

Great sound qality

HT-RT3 26.06.2019 de către Karoly85hu

I've bought this by mistake. I've thought it is a 5.1 Dolby surround system but unfortunately just stereo on 6 speakers. The sound qality is really great but not what I wanted.

Calitatea sunetului

Excelent

Caracteristici

Mediu

Design

Excelent

Uşurinţă în utilizare

Excelent

Traducerea nu este disponibilă momentan, încercați din nou

16

6

0

Very nice surround

HT-RT3 13.04.2019 de către Despite

I am very pleased with the quality of the sound. Nice surround and loud speakers with crystal clear sound. Altough woofer could offer little more bass when speakers are not set to very high volume. Otherwise i am very happy with it.

Calitatea sunetului

Foarte bun

Caracteristici

Excelent

Design

Excelent

Uşurinţă în utilizare

Excelent

Traducerea nu este disponibilă momentan, încercați din nou

16

1

0

Très bon son mais ..

HT-RT3 03.04.2019 de către Juline51

La barre de son fonctionne très bien très contente de cet achat par contre une fois qu'on allume la télé le décodeur et le home cinéma celui-ci se met peu de temps après en muet tout seul .. alors on retire le muet et qq secondes ou minutes plus tard ça recommence .. On trouve pas de moyen de changer ça.. qqn peu nous aider ???

Calitatea sunetului

Excelent

Caracteristici

Excelent

Design

Excelent

Uşurinţă în utilizare

Excelent

Traducerea nu este disponibilă momentan, încercați din nou

7

0

0

Viel Sound für kleines Geld

HT-RT3 28.03.2019 de către Supertom

Habe das System jetzt 2 Wochen und bin hochzufrieden.Karton ausgepackt,alle Anschlüsse farblich gekennzeichnet und nach nicht einmal 5 minuten war alles in Betrieb.Der Lüfter vom Subwoofer ist auch bei leiser Lautstärke kaum zu hören. Für den Preis eine klare Kaufempfehlung.

Calitatea sunetului

Foarte bun

Caracteristici

Excelent

Design

Foarte bun

Uşurinţă în utilizare

Excelent

Traducerea nu este disponibilă momentan, încercați din nou

1

1

0

Mise en service rapide.

HT-RT3 21.03.2019 de către BoB750

La mise en route facile n'est pas complètée par un mode d'emploi plus complet. J'ai dû faire appel au forum Sony, trés compétent, mais je ne sais toujours pas pourquoi je dois sélectionner les enceintes en "Front" pour bénéficies des modes cinéma ou musique. Ne fonctionne pas si la position "Standard" est sélectionnée.

Calitatea sunetului

Foarte bun

Caracteristici

Foarte bun

Design

Foarte bun

Uşurinţă în utilizare

Foarte bun

Traducerea nu este disponibilă momentan, încercați din nou

5

0

0

Sony HT-RT3 5.1 Suround System

HT-RT3 18.03.2019 de către MusB

I bought this as I was told in Currys the Sony TV did not have very good sound from the TV itself. (They were wrong, the TV has good sound). As I had an 10 year old Phillips 5.1 surround system which was connected by SCART it would not be able to connect to the new TV. So I decided to buy the Sony HT-RT3. I have been quite disappointed with this model. Good points: Build quality seams very good. It is easy to set up. The sound is quite good, not brilliant. The HT-RT3 comes on automatically when the TV is turned on. Bad points: There is an annoying constant noise of a cooling fan in the woofer. The menu, (operated by it's own remote control), is on a small digital display on the front of the woofer. (No OSD). Although settings are set to "Surround Sound" I have still not had any sound from the rear left or right speakers. Even after playing with various settings. Not even when using my DVD player. My old Philips system was brilliant compared to this new Sony HT-RT3. All in all I am very disappointed with the Sony HT-RT3. It is a 3.1 system and not a 5.1 system as no sound from the rear speakers.

Calitatea sunetului

Mediu

Caracteristici

Acceptabil

Design

Mediu

Uşurinţă în utilizare

Acceptabil

Traducerea nu este disponibilă momentan, încercați din nou

16

7

0

Guter Klang.

HT-RT3 21.02.2019 de către Manu 65

Das System ist nicht schlecht. Guter Klang. Einstellung ist kompliziert und umständlich. 5.1 Sound hab ich noch nicht einmal gehört. Habe alle möglichen Einstellungen versucht.

Calitatea sunetului

Excelent

Caracteristici

Mediu

Design

Excelent

Uşurinţă în utilizare

Mediu

Traducerea nu este disponibilă momentan, încercați din nou

3

0

0

Klasse Lautsprecher

HT-RT3 05.02.2019 de către Rolli03

Super Klang,Bedienug einfach,funktioniert super,super Preisleistung

Calitatea sunetului

Excelent

Caracteristici

Excelent

Design

Excelent

Uşurinţă în utilizare

Excelent

Traducerea nu este disponibilă momentan, încercați din nou

1

0

0

Super geil

HT-RT3 04.02.2019

Ich liebe sie!!! Sie ist einfach super gut best !!!

Calitatea sunetului

Excelent

Caracteristici

Excelent

Design

Excelent

Uşurinţă în utilizare

Excelent

Traducerea nu este disponibilă momentan, încercați din nou

1

0

0

Great sound

HT-RT3 03.02.2019 de către Chippy1964

Very good value for money, the sound quality even via Bluetooth is excellent Highly recommend

Calitatea sunetului

Excelent

Caracteristici

Foarte bun

Design

Foarte bun

Uşurinţă în utilizare

Excelent

Traducerea nu este disponibilă momentan, încercați din nou

8

1

0

BON PRODUIT

HT-RT3 29.01.2019 de către laure34

il manque de la puissance dans les petites enceintes……

Calitatea sunetului

Mediu

Caracteristici

Foarte bun

Design

Foarte bun

Uşurinţă în utilizare

Foarte bun

Traducerea nu este disponibilă momentan, încercați din nou

7

2

0

Toller Klang

HT-RT3 28.01.2019 de către Airdog

Hatte ich mir zu Weihnachten gewünscht. Ich kann nur sagen, bin glücklich

Calitatea sunetului

Excelent

Caracteristici

Foarte bun

Design

Foarte bun

Uşurinţă în utilizare

Foarte bun

Traducerea nu este disponibilă momentan, încercați din nou

1

0

0

allround paket

HT-RT3 24.01.2019

vor ca. 6 monaten gekauft und habe es nicht bereut.

Calitatea sunetului

Excelent

Caracteristici

Excelent

Design

Excelent

Uşurinţă în utilizare

Excelent

Traducerea nu este disponibilă momentan, încercați din nou

0

0

0

Ok

HT-RT3 17.01.2019 de către david345

It has a delay when playing audio through the aux cord and Bluetooth and also with the USB and the audio quality is poor when i play audio through the aux cord (analog). Also when the volume goes above 30 on the system the bass is lowered .

Calitatea sunetului

Mediu

Caracteristici

Acceptabil

Design

Foarte bun

Uşurinţă în utilizare

Mediu

Traducerea nu este disponibilă momentan, încercați din nou

9

5

0

Super

HT-RT3 13.01.2019 de către Sylvainc04

Très satisfait, j’en suis très fier. Ce produit est facile d’inst

Calitatea sunetului

Excelent

Caracteristici

Excelent

Design

Excelent

Uşurinţă în utilizare

Excelent

Traducerea nu este disponibilă momentan, încercați din nou

1

0

0

worth the money

HT-RT3 10.01.2019 de către anthony17

I just brougth this for the to use with xbox and now sounds great no issue with fan noise as per claims by other people. worthnbuying it

Calitatea sunetului

Excelent

Caracteristici

Excelent

Design

Excelent

Uşurinţă în utilizare

Excelent

Traducerea nu este disponibilă momentan, încercați din nou

5

0

0

Passt gut zum Sony TV Gerät

HT-RT3 05.01.2019 de către Edgar 69

Läuft bei fast allen Sendungen mit, um den Plasteklang eines neuen TV Gerätes KD 49XF8096BAEP positiv zu verändern.

Calitatea sunetului

Foarte bun

Caracteristici

Foarte bun

Design

Foarte bun

Uşurinţă în utilizare

Foarte bun

Traducerea nu este disponibilă momentan, încercați din nou

0

0

0

Brilliant quality

HT-RT3 04.01.2019 de către gibbo98

The sound quality is brilliant, they are so easy to set up and use, being able to connect to multiple devices using Bluetooth etc.

Calitatea sunetului

Excelent

Caracteristici

Excelent

Design

Foarte bun

Uşurinţă în utilizare

Excelent

Traducerea nu este disponibilă momentan, încercați din nou

3

1

0

M-a dezamagit acest produs

HT-RT3 03.01.2019 de către poreclaetc79

Am achizitionat produsul personal din Altex cu gandul sa fac o inbunatatire la sistemul de sunet al Smart TV-ului . Adevarul este ca a fost o inbunatatire majora spre bine doar ca nu am fost atent la anumite detalii care ulterior au inceput sa ma deranjeze . In primul rand e faptul ca nu am fost atent la specificatii si mai exact la faptul ca nu suporta formatul DTS doar DD . Al doilea aspect este Subwooferul care este cu racire activa , cateodata , mai ales cand e liniste in film sau intre melodii se aude un suierat de ventilator . Bassul este relativ slab dar sa zicem ca e acceptabil pentru filme , pentru muzica e slabut . Ar fi si puncte forte ca de exemplu satelitii au cablurile foarte lungi incat se pot monta lejer si intr-un living mare . Conexiuni rapide si usoare cu bluetooth si NFC . Prin HDMI ARC poti folosi o singura telecomanda cea a TV-ului , se aprinde/ stinge odata cu TV-ul volumul se regleaza cu telecomanda TV-ului. Finisajele sunt destul de elegante incat sa pozeze bine pe comoda sau oriunde la vedere . In ansamblu e un produs OK pentru cineva care vrea un upgrade la sistemul audio si sa nu faca o investitie foarte mare . Eu unul am pus produsul la vanzare cu intentia de a achizitiona urmatorul model adica ht-rt4 .

Calitatea sunetului

Mediu

Caracteristici

Acceptabil

Design

Excelent

Uşurinţă în utilizare

Excelent

1

1

0

Calitate pret excelente

HT-RT3 31.12.2018 de către MariusCBN

Da, mi-am luat si eu acest produs dupa ce am cam citit cam toate review-urile pro si contra de mai peste tot …pana mai ieri m-am dat cu Logitech Z5500 care avea si DTS. Vreau sa va spun ca in lipsa DTS, se aude destul de bine si multumitor, subwoofer lasa de dorit, parca se impunea un bas mai puternic si mai impunator. Instalare usoara si intuitiva, mufele cablurilor colorate…chiar NU ai ce sa gresesti la instalarea lui. -De curiozitate l-am conectat prima data prin HDMI (ARC) se poate controla cu telecomanda TV volumul sitemului si porneste sistemul odata cu aprinderea televizorului…. Atat. -Ma bucur ca are intrare optica, cablu optic care vine in pachet are cam 1,5m. Si are un sunet foarte plăcut. -Prin Bluetooth mi-am conectat tote deviceurile iMac, iPhone, iPdad smd…si merg perfect. -Pe USB am introdus un stick USB, dar din telecomada si butoane NU am reusit sa-l pornesc. Insa am citit de aplicatia de la Sony Music Center (Song Pal), cu acesta aplicatie am reusit sa ii dau play pe USB si poti face mult mai usor setarile la Sony HTRT3. -Nota 10 si pt design. Imi place si controlul touch de pe subwoofer(pornire/oprire, volum) si ca NU are distorsiuni la maxim. Calitatea sunetului este influentata si de calitatea melodiei/inregistrarii redate. Ca minus…as spune ca sunt cablurile prea scurte pentru cei 2 sateliti pe care trebuiesc sa le tai ca sa le poti prelungi si telecomanda urata. Per total, NU e WOW sa te dea pe spate, dar pentru un apartament de bloc este decent si suficient…zic!

Calitatea sunetului

Foarte bun

Caracteristici

Excelent

Design

Excelent

Uşurinţă în utilizare

Foarte bun

0

0

0

Bonne qualité sonore

HT-RT3 28.12.2018 de către Greg0713

J'en suis content mais j'aimerais savoir pourquoi mon son n'augmente plus a partir de 30 alors que le volume s'affiche a 50 Max.. expliquer moi si vous plaît merci a bientôt

Calitatea sunetului

Foarte bun

Caracteristici

Excelent

Design

Foarte bun

Uşurinţă în utilizare

Foarte bun

Traducerea nu este disponibilă momentan, încercați din nou

14

5

0

Super Preis

HT-RT3 28.12.2018 de către Jens2

Vor einem Monat gekauft und nie bereut...………………...

Calitatea sunetului

Excelent

Caracteristici

Excelent

Design

Mediu

Uşurinţă în utilizare

Excelent

Traducerea nu este disponibilă momentan, încercați din nou

0

0

0

Sunet clar

HT-RT3 01.12.2018 de către Clau30

Am cumparat de BF cu 750 lei. Sunetul este clar si basul puternic. Are mod special pt sunet surround dar nu are DTS. Singurul mare minus este zgomotul produs de cooler - deranjant la nivel sonor scazut.

Calitatea sunetului

Foarte bun

Caracteristici

Mediu

Design

Foarte bun

Uşurinţă în utilizare

Mediu

3

0

0

simple! great!

HT-RT3 28.11.2018 de către furich

had sound systems previously but this is the best to date

Calitatea sunetului

Excelent

Caracteristici

Excelent

Design

Excelent

Uşurinţă în utilizare

Excelent

Traducerea nu este disponibilă momentan, încercați din nou

7

0

0

poor quality

HT-RT3 25.10.2018 de către Mr Nut

i brought this as ive always had sony TV (bravia) for many many years as they are just a beautiful machine ,picture quality is just amazing, so i brought a good sound bar to go with it at the same time , but just total rubbish!!!! failed within 4 months, then failed again at 10 months, now failed again at 18 months no sound at all!! I will not be buying sony soundbars again as they are just cheap rubbish

Calitatea sunetului

Slab

Caracteristici

Slab

Design

Slab

Uşurinţă în utilizare

Slab

Traducerea nu este disponibilă momentan, încercați din nou

8

22

0

Super produit

HT-RT3 18.10.2018 de către Jrmy

Très bon rapport qualité prix. R.A.S correspond parfaitement au description

Calitatea sunetului

Foarte bun

Caracteristici

Foarte bun

Design

Foarte bun

Uşurinţă în utilizare

Foarte bun

Traducerea nu este disponibilă momentan, încercați din nou

1

0

0

Not Outstanding

HT-RT3 05.10.2018 de către Unimpressed Buyer

This system is not wireless, as the "Bluetooth Technology" strap line it leads you to believe. The surround speakers wire through the subwoofer and are as much of an annoyance as speaker wires always were. The subwoofer itself has a particularly loud cooling fan, which disturbs quite passages in whatever you are watching. Over-all a second rate product.

Calitatea sunetului

Mediu

Caracteristici

Acceptabil

Design

Acceptabil

Uşurinţă în utilizare

Foarte bun

Traducerea nu este disponibilă momentan, încercați din nou

13

13

0

günstiges soundsystem mit schwächen

HT-RT3 02.10.2018 de către Matthias0866

Einen Surroundverstärker kann das Soundsystem nicht ersetzen, aber ansonsten qualitativ hochwertig , bis auf den verbauten Lüfter, der viel zu laut ist. Der Bass ist gerade so ausreichend , DTS nicht vorhanden .schlecht währe es nicht gewesen wenn man das Frontsystem auseinender nehmen könnte , so wird der Rumklang n bissl "gequetscht "im großen und ganzen kann man das soundsystem für den preis kaufen .

Calitatea sunetului

Foarte bun

Caracteristici

Excelent

Design

Foarte bun

Uşurinţă în utilizare

Foarte bun

Traducerea nu este disponibilă momentan, încercați din nou

1

0

0

Prima impresie

HT-RT3 16.09.2018 de către Paramec

Instalare rapida, usor de identificat conectorii, sunet foarte bun, clar, nu distorsioneaza. Sunetul prin HDMI/ARC este foarte slab. Nu am gasit prin setari un nivel de reglare. Sunetul de pe USB si Bluetooth este foarte puternic si cu un bas profund.

Calitatea sunetului

Foarte bun

Caracteristici

Foarte bun

Design

Mediu

Uşurinţă în utilizare

Foarte bun

3

0