HT-NT5

Descoperiţi ce aţi pierdut

Experimentați sunetul de înaltă rezoluție de la boxe cu 3 căi și 6 amplificatoare. Tweeterele în poziție verticală și amplificatoarele S-Master HX vă vor atrage mai adânc în fiecare film, listă de redare și joc video, pe măsură ce descoperiţi detaliile audio.

HOME THEATER ŞI BARE DE SUNET

Bară de sunet pe 2.1 canale cu audio de înaltă rezoluţie/Wi-Fi

HT-NT5

Imagine cu Bară de sunet pe 2.1 canale cu audio de înaltă rezoluţie/Wi-Fi

Preț recomandat

3.617,60 LEI

Aşa cum au intenţionat artiştii

Bucuraţi-vă de cele mai subtile nuanțe ale sunetului la calitate studio, mai bună decât pe CD, cu sunetul de înaltă rezoluţie. Pasiunea pentru muzică unește fiecare componentă, astfel încât să aveţi senzaţia că artistul cântă chiar în fața dvs.

Creat pentru sunet premium

Exploraţi noua profunzime şi detaliile fine, în fiecare melodie și coloană sonoră a filmelor cu HT-NT5, având componente audio specializate și tehnologiile sunetului de înaltă rezoluţie.

Sunet surround S-Force

Înconjuraţi-vă de sunet

Tehnologia noastră de sunet surround virtual vă plasează chiar în miezul acţiunii filmelor pe care le iubiţi, emulând câmpuri de sunet bogat, tridimensional, în care vă puteți pierde.

Ce este sunetul de înaltă rezoluţie?

Ca trecerea de la definiţia standard la clipuri video HD, melodiile cu sunet de înaltă rezoluţie sunt mult superioare calitativ celor în format MP3 sau chiar CD, permiţându-vă să auziţi fiecare suflu, fiecare sunet al tobelor, fiecare notă.

Sunet de înaltă rezoluţie

De 3,2 ori mai multe date transmise

Conversie extinsă DSEE HX

Conversie extinsă DSEE HX

Auziţi totul în detaliile înregistrării originale. DSEE HX oferă un sunet la calitate de studio prin restaurarea subtilităţii pierdute în procesul de comprimare.

Conectaţi-vă la tot

Porturi HDMI, USB şi optice

Acum, vă puteți bucura de sunet de înaltă calitate în tot ceea ce ascultaţi, datorită a 3 intrări HDMI, 1 ieşire HDMI, conexiunilor USB și digitale. 

Compatibilitate HDR

Compatibilitate HDR

Un semnal HDR oferă detalii, culori şi contrast excepţionale, cu o gamă mult mai amplă de luminozitate decât alte formate video. 

Protecţia la copiere HDCP 2.2

HDCP 2.2

HT-NT5 este compatibil cu protecţia la copiere HDCP 2.2, astfel încât să fiţi pregătit pentru formatele 4K viitoare. 

Creată pentru a fi compatibilă cu televizorul dvs.

Designul discret al HT-NT5 nu va masca vizualizarea dvs. și poate montat pe perete cu uşurinţă, în timp ce controlul inteligent al boxelor optimizează sunetul pentru orice setare. De asemenea, este pe deplin compatibil cu 4K, deci vă puteți bucura de o imagine realistă alături de un sunet autentic.

Montare pe perete

Amplasare elegantă

Montat pe perete, design-ul elegant arată ca acasă sub televizorul dvs.

Design discret

Design discret

Amplasată pe o suprafață, corpul compact al barei de sunet nu obstrucţionează ceea ce vizionați.

Sunetul care rămâne cu dvs.

Redaţi muzica în timp real în întreaga casă cu SongPal Link

Ascultaţi aceeaşi melodie minunată în întreaga casă cu audiţia în mai multe camere, controlată prin aplicaţia SongPal. Utilizaţi SongPal Link pentru a grupa barele de sunet şi boxele de la Sony selectate, apoi redaţi muzică în timp real în mai multe camere.

 • Redaţi în timp real în întreaga casă
 • Redaţi în timp real în camere diferite
 • Conectați-vă la boxele spate

Accesaţi cu uşurinţă muzica

Bucurați-vă de acces simplu la muzică și conținut media extrem de divers datorită tehnologiei Chromecast built-in (denumit anterior Google Cast™) și serviciului Spotify Connect.

Chromecast built-in

Chromecast built-in

Redați în timp real muzică, radio online și podcasturi de pe smartphone, tabletă sau laptop pe dispozitivul dvs. audio. Pur și simplu apăsați pe butonul Cast.

Spotify

Spotify Connect

Redați conținut de pe Spotify prin dispozitivul dvs. audio utilizând aplicația Spotify ca telecomandă.

Transmiteți în timp real cu Chromecast built-in

Redați în timp real muzică, podcasturi și posturi de radio din peste 100 de aplicații audio, inclusiv din Google Play™ Music și altele.

Media Object


Vedeți-o în acţiune

 • Servicii de redare în timp real
 • Sunet de calitate
 • Baterie smartphone
 • Audiţie flexibilă
Wi-Fi®

Sunet wireless

Conectaţi-vă wireless la redarea de muzică în timp real cu Wi-Fi®-ul încorporat sau utilizaţi Bluetooth® pentru a reda sunetul

Un Bluetooth® mai bun

LDAC este o tehnologie audio de la Sony care vă permite să vă bucuraţi de un sunet wireless de înaltă calitate prin Bluetooth®. Cu LDAC puteți reda muzică în timp real ca echivalent al fidelităţii sunetului de înaltă rezoluție pentru o experienţă de audiţie wireless superioară. 

Specificaţii şi funcţii
Experimentaţi un sunet de înaltă rezoluţie dintr-un design elegant, cu difuzoare cu 3 căi, acţionate de 6 amplificatoare discrete incluse în această bară de sunet subţire. Tweeterele verticale concepute special şi amplificatoarele S-Master HX vă atrag mai profund în fiecare film, listă de redare şi joc video, datorită detaliilor audio fine care vă înconjoară. Profilul subţire al acesteia vă garantează că nu veţi avea vederea obstrucţionată.
 • Capabile de sunet de înaltă rezoluţie

 • DSEE HX converteşte muzica până la o calitate de înaltă rezoluţie

 • Sunet de înaltă rezoluţie acţionat de difuzoare cu 3 căi şi 6 amplificatoare discrete

 • S-Force PRO Front Surround creează un sunet cinematografic

 • Audiţie wireless în mai multe camere

Putere de ieşire (Totală)
400 W
Canale amplificator
6.1 canale
Terminale de intrare şi ieşire
Ethernet, Intrare audio analogică, Recepţie Bluetooth®, Transmisie prin Bluetooth®, USB
DIMENSIUNI UNITATE PRINCIPALĂ - NUMAI CORPUL (LĂŢIME X ÎNĂLŢIME X ADÂNCIME) 
108 × 5,8 × 12,7 cm
DIMENSIUNI SUBWOOFER (LĂŢIME X ÎNĂLŢIME X ADÂNCIME) 
19 × 38,2 × 38,6 cm

Ce este în cutie

Cablu HDMI, Suport pentru suspendare pe perete, Cârlig de susţinere pentru grila perforată, Baterii, Ghid de configurare rapidă

Compania Sony este decisă nu doar să ofere produse, servicii și conținut care se concretizează printr-o experiență interesantă, dar și să depună eforturi pentru a-și atinge scopul de a avea impact zero asupra mediului înconjurător ca urmare a desfășurării activităților sale Aflați mai multe despre Sony și mediul înconjurător