HT-MT500 

A se privi și auzi

Experimentați sunetul surround atmosferic și aspectul atent, creat pentru sufrageria dvs. S-Force PRO Front Surround și basul optim redat de subwooferul wireless oferă o performanță audio de cinematograf. 

HOME THEATER ŞI BARE DE SUNET

Bară de sunet compactă pe 2.1 canale cu tehnologie Wi-Fi/Bluetooth®

HT-MT500

Imagine cu Bară de sunet compactă pe 2.1 canale cu tehnologie Wi-Fi/Bluetooth®

Preț recomandat

2.070,60 LEI

Sigla pentru sunetul de înaltă rezoluţie

Aşa cum au intenţionat artiştii

Cu sunetul de înaltă rezoluție, vă puteți bucura de cele mai subtile nuanțe ale sunetului la calitate mai bună decât a CD-ului. Pasiunea pentru muzică unește fiecare componentă, pentru a avea senzația că artistul cântă în fața dvs.

Design minimalist, executat superb

Fiind concepute pentru mediul domestic, tonurile neutre și geometria cu unghiuri discrete a modelului HT-MT500 vor complementa orice spațiu ambiant, învăluindu-vă în același timp în sunet.

O sufragerie învăluită de sunet

Învăluiți-vă sufrageria în sunet de cinematograf datorită tehnologiei S-Force PRO Front Surround
și basului optim în modul Sofa (Canapea).

Ușor de amplasat,
îngustă pentru ergonomie 

Fiind extrem de subțire și ușor de amplasat, HT-MT500 are un profil discret, care se potrivește oriunde doriți, fără a bloca imaginea TV-ului. 

Descoperiți modelul HT-MT500

Vedeți cum se îmbină designul compact și elegant cu ingineria de precizie pentru a vă umple casa cu sunet surround de cinematograf și cu o funcție de inteligentă de redare a muzicii.

Ascultați detaliile din fiecare notă

Datorită compatibilității cu sunetul de înaltă rezoluție, nu veți mai rata nicio notă. Tehnologia LDAC asigură redarea unui sunet curat din dispozitivele wireless Bluetooth®, iar DSEE HX convertește ascendent formatele audio comprimate.

Sigla LDAC

Sunet mai bun prin Bluetooth®

LDAC transmite cam de trei ori mai multe date (la rata de transfer maximă de 990 kbps) decât în cazul transferului audio obișnuit prin Bluetooth®, putând să vă bucurați de conținut audio de înaltă rezoluție la o calitate excepțională a sunetului.

Sigla DSEE HX

Sunet optimizat

Software-ul Sony DSEE HX™ îmbunătățește sursa dvs. actuală de sunet (fișiere MP3 sau AAC cu pierderi) aducând-o la o calitate apropiată celei de înaltă rezoluție, însuflețindu-vă muzica prin conversia ascendentă a fișierelor comprimate.

Redare inteligentă, fără efort, în timp real

Reluați audiția exact de unde ați rămas pe alt dispozitiv prevăzut cu Spotify atingând butonul special Serviciu de muzică.

Accesaţi cu uşurinţă muzica

Bucurați-vă de acces simplu la muzică și conținut media extrem de divers datorită tehnologiei Chromecast built-in (denumit anterior Google Cast™) și serviciului Spotify Connect.

Chromecast built-in

Chromecast built-in

Redați în timp real muzică, radio online și podcasturi de pe smartphone, tabletă sau laptop pe dispozitivul dvs. audio. Pur și simplu apăsați pe butonul Cast.

Spotify

Spotify Connect

Redați conținut de pe Spotify prin dispozitivul dvs. audio utilizând aplicația Spotify ca telecomandă.

Transmiteți în timp real cu Chromecast built-in

Redați în timp real muzică, podcasturi și posturi de radio din peste 100 de aplicații audio, inclusiv din Google Play™ Music și altele.

Media Object


Vedeți-o în acţiune

 • Servicii de redare în timp real
 • Sunet de calitate
 • Baterie smartphone
 • Audiţie flexibilă

Sunetul care rămâne cu dvs.

Transmiteţi muzica în toată locuinţa cu Sony | Music Center

Ascultaţi toate melodiile minunate în toată locuinţa cu modul de audiţie în mai multe camere, controlat din aplicaţia Sony | Music Center (numită anterior SongPal). Folosiţi Sony | Music Center pentru a grupa anumite bare de sunet şi boxe Sony, apoi transmiteţi muzica în mai multe camere.

 • Redaţi în timp real în întreaga casă
 • Redaţi în timp real în camere diferite
 • Conectați-vă la boxele spate

Conectivitate ireproșabilă, control maxim

Controlați muzica de pe smartphone cu aplicația Sony | Music Center. Cu conexiunea Bluetooth® şi NFC, puteţi reda în timp real biblioteca de muzică de pe dispozitiv și prin rețeaua de domiciliu sau pentru a accesa nenumărate servicii de streaming.

Sigla HDMI

Ieşire HDMI™

Păstrați un număr minim de cabluri și conectați-vă la dispozitivele compatibile folosind un singur cablu prin conexiunea HDMI Audio Return Channel (ARC).

Sigla USB®

Redați prin USB

Folosind portul USB lateral, puteți conecta dispozitive USB dintre cele mai diverse pentru redare simplă.

Sigla wireless

Redare wireless în timp real

Conectați-vă la internet folosind funcția Wi-Fi, Bluetooth® sau NFC integrată pentru a accesa instantaneu servicii de muzică precum Spotify și pentru a reda muzică în timp real de pe dispozitive din rețeaua dvs. de domiciliu.

Specificaţii şi funcţii
Având un design minimalist, care-i permite să fie amplasată oriunde, această bară de sunet compactă vă umple casa cu un sunet captivant. Delectați-vă cu muzică și filme în compania sunetului de înaltă rezoluție, a sunetului surround virtual cu S-Force PRO Front Surround și a basului optim în modul Sofa (Canapea).
 • Capabile de sunet de înaltă rezoluţie

 • Conversia extinsă DSEE HX restabileşte calitatea fişierelor comprimate

 • Design compact, minimalist

 • S-Force PRO Front Surround creează un sunet cinematografic

 • Audiţie wireless în mai multe camere

Compania Sony este decisă nu doar să ofere produse, servicii și conținut care se concretizează printr-o experiență interesantă, dar și să depună eforturi pentru a-și atinge scopul de a avea impact zero asupra mediului înconjurător ca urmare a desfășurării activităților sale Aflați mai multe despre Sony și mediul înconjurător