Imagini cu Bară de sunet pe 2.1 canale cu tehnologia Bluetooth®
Imagini cu Bară de sunet pe 2.1 canale cu tehnologia Bluetooth®
Imagini cu Bară de sunet pe 2.1 canale cu tehnologia Bluetooth®
Imagini cu Bară de sunet pe 2.1 canale cu tehnologia Bluetooth®

Aduceţi filmele acasă, fără efort

Profitaţi mai mult de filme cu bara de sunet HT-CT80. Cu sunetul surround pe 2.1 canale, amplificatorul digital S-Master şi subwooferul cu cablu, aveţi tot ce vă trebuie pentru a însufleţi instantaneu filmele şi muzica. Plasaţi bara de sunet în faţa televizorului şi conectaţi-vă utilizând diverse intrări, pentru o experienţă de vizionare simplă şi captivantă.

Sunet surround virtual

Sunet surround

Această bară de sunet pe 2.1 canale conferă filmelor realismul pe care îl merită cu sunet cinematografic de 80 W.

Conectivitate wireless

Folosiţi sistemul wireless

Redaţi muzică wireless în timp real de pe anumite smartphone-uri sau tablete folosind audiţia printr-o singură atingere prin NFC şi Bluetooth®.

Auziţi mai multe detalii din tot ceea ce vizionaţi

Bara compactă de boxe bidirecţională şi subwooferul cu cablu generează un sunet care umple camera şi vă însufleţeşte divertismentul.

Sunet surround virtual

O experienţă captivantă de vizionare a filmelor

Sunet surround virtual

Tehnologia virtual surround captivantă imită în mod natural câmpurile sonore tridimensionale astfel încât să vă puteţi bucura de un sunet bogat, de înaltă fidelitate pe o zonă largă de audiţie.

Amplificator S-Master

Fidelitate muzicală

Prin restabilirea şi optimizarea semnalelor audio, cu amplificatorul digital S-Master sunetul este mai clar şi îmbogăţit pentru dialogurile, muzica şi sunetul ambiental din orice sursă.

ClearAudio+

Redare optimizată

Prin îmbinarea tehnologiilor de sunet de la Sony, ClearAudio+ optimizează sunetul pentru a putea asculta muzică, dialoguri şi efecte de sunet mai clare şi mai distincte.

Subwoofer dinamic

Poziţionat pe verticală sau pe o parte, subwooferul de 24,5 cm (9,6") x 17 cm (6,7") cu cablu, cu sunet direcţionat frontal amplifică sunetul coloanelor sonore cu un bas bogat, răsunător.

Subwoofer cu cablu

Creată pentru a fi compatibilă cu televizorul dvs.

Stă sub ecran, nu în faţa lui

Cu o înălţime de numai 5,1 cm (2") şi contur subţire care încape subtil sub orice televizor cu ecran mare de peste 81,3 cm (32"), această bară de sunet vă oferă întotdeauna vizualizarea acţiunii pe tot ecranul. Cu opţiunile de montare multiple şi designul elegant, HT-CT80 arată natural, fie pe un raft, fie montat pe un perete.

Sunet personalizat adaptat stilului dvs.

Amplasaţi-o pe masă

Amplasaţi bara sub ecran

Poziţionaţi bara de sunet pe un raft sub televizor şi bucuraţi-vă de sunetul proiectat la înălţimea ideală atunci când vizionaţi pe canapea.

Posibilitate de montare pe perete

Montaţi-o pe perete

Sunetul redat de cele două boxe frontale este îndreptat direct spre dvs., pentru o experienţă de cinematograf captivantă.

NFC şi Bluetooth®

Redare în timp real perfectă

Atingeţi pur şi simplu anumite smartphone-uri sau tablete cu NFC de bara de sunet pentru a stabili instantaneu o conexiune Bluetooth®. Nu aveţi NFC? Nicio problemă – redaţi muzică wireless în timp real prin asocierea manuală cu Bluetooth®.

Conectaţi-vă

Cu o intrare optică, vă puteţi conecta cu uşurinţă la televizor, DVD sau playerul Blu-ray Disc™. De asemenea, vă puteţi conecta la un receptor AV pentru un sunet digital excelent, pe mai multe canale utilizând un cablu analogic sau puteţi reda muzica preferată de pe un stick USB.

Specificaţii şi funcţii
Profitaţi mai mult de filme cu bara de sunet HT-CT80. Cu sunetul surround pe 2.1 canale, amplificatorul digital S-Master şi subwooferul cu cablu, aveţi tot ce vă trebuie pentru ca filmele şi muzica dvs. să prindă viaţă. Plasaţi bara de sunet în faţa televizorului şi conectaţi-vă utilizând o varietate de intrări, pentru o experienţă de vizionare simplă şi captivantă. 
  • Amplificator digital S-Master pentru calitate pură a sunetului

  • Muzică de calitate excepţională într-un singur pas cu ClearAudio+ 

  • Conectivitate Bluetooth® facilă cu conectarea printr-o atingere prin NFC 

  • Sunetul surround virtual creează un sunet cinematografic 

  • Redare USB pentru muzică 

Putere de ieşire (Totală)
80 W
Canale amplificator
2.1 canale
Terminale de intrare şi ieşire
Audio analogică (1 minimufă), Intrare/ieşire/TV (CEC) opţională:, Recepţie prin Bluetooth® (NFC), USB (WMA, MP3, AAC, WAV)
DIMENSIUNI UNITATE PRINCIPALĂ - NUMAI CORPUL (LĂŢIME X ÎNĂLŢIME X ADÂNCIME) 
90,1 x 5,2 x 8,4 cm
DIMENSIUNI SUBWOOFER (LĂŢIME X ÎNĂLŢIME X ADÂNCIME) 
16,5 x 24,3 x 29,6 cm
Compania Sony este decisă nu doar să ofere produse, servicii și conținut care se concretizează printr-o experiență interesantă, dar și să depună eforturi pentru a-și atinge scopul de a avea impact zero asupra mediului înconjurător ca urmare a desfășurării activităților sale Aflați mai multe despre Sony și mediul înconjurător

Recenzii

Opiniile utilizatorilor