HOME THEATER ŞI BARE DE SUNET

Bară de sunet pe 2.1 canale cu tehnologia Bluetooth®

HT-CT780

Imagine cu Bară de sunet pe 2.1 canale cu tehnologia Bluetooth®

Preț recomandat

1.988,49 LEI

Imagini cu Bară de sunet pe 2.1 canale cu tehnologia Bluetooth®
Imagini cu Bară de sunet pe 2.1 canale cu tehnologia Bluetooth®
Imagini cu Bară de sunet pe 2.1 canale cu tehnologia Bluetooth®
Imagini cu Bară de sunet pe 2.1 canale cu tehnologia Bluetooth®
Imagini cu Bară de sunet pe 2.1 canale cu tehnologia Bluetooth®

Vizualizare pe tot ecranul, sunet cinematografic

Bară de sunet pe 2.1 canale pentru ecrane mai mari de 116,8 cm (46")

Designul care economiseşte spaţiu se îmbină cu sunetul captivant. Cu o înălţime de doar 5,5 cm (2,2"), această bară de sunet puternică şi elegantă este perfectă pentru o fixare subtilă sub un televizor cu ecran mare. Sistemul de boxe pe 2 căi şi subwooferul wireless se combină pentru a oferi un sunet de scenă pe 2.1 canale, astfel încât vă veţi bucura de un sunet excelent indiferent unde vă aşezaţi.

Bară de sunet puternică de 330 W, pe 2.1 canale, cu subwoofer

Sunet puternic

Conferiţi filmelor puterea pe care o merită cu sistemul de boxe pe 2.1 canale de 330 W şi subwooferul wireless.

Conectivitate HDMI

Compatibilă 4K

Sunteţi gata să vizionaţi conţinut Ultra HD 4K - tranziţia 4K permite datelor să treacă prin bara de sunet fără a compromite calitatea imaginii.

Conectivitate wireless

Folosiţi sistemul wireless

Redaţi muzică wireless în timp real de pe smartphone-uri şi tablete compatibile, folosind audiţia printr-o singură atingere prin NFC şi Bluetooth®.

Sunet echilibrat pentru toate filmele dvs.

Ascultaţi un sunet bogat şi detaliat în fiecare scenă. Utilizând un sistem de boxe pe 2 căi, difuzorul woofer pentru gama de frecvenţe medii se combină cu tweeterul pentru a oferi sunete finale joase şi înalte uniforme, în timp ce filtrul pentru difuzoare stabilizează frecvenţele înalte pentru a distribui în mod uniform sunetul în încăpere.

Dolby® True HD

Bucuraţi-vă de filme HD cu sunet surround clar, de înaltă fidelitate.

DTS-HD™ Master Audio

Aduceţi filmele şi muzica la viaţă cu precizia originalului masterizat în studio.

S Force PRO Front Surround

Ascultaţi o scenă de sunet autentică

Sunet S-Force PRO Front Surround

Tehnologia captivantă de sunet surround virtual imită în mod natural câmpurile de sunet tridimensional, astfel încât să vă puteţi bucura de un sunet bogat, de înaltă fidelitate pe o zonă largă de audiţie.

Amplificator S-Master

Fidelitate muzicală

Prin restabilirea şi optimizarea semnalelor audio, cu amplificatorul digital S-Master sunetul este mai clar şi îmbogăţit pentru dialogurile, muzica şi sunetul ambiental din orice sursă.

ClearAudio+

Redare optimizată

Prin îmbinarea tehnologiilor de sunet de la Sony, ClearAudio+ optimizează sunetul pentru a putea asculta muzică, dialoguri şi efecte de sunet mai clare şi mai distincte.

Creată pentru a fi compatibilă cu televizorul dvs.

Bară subţire de sunet pentru ecrane mai mari de 116,8 cm (46")

Cu o înălţime de numai 5,5 cm (2,2"), această bară subţire de sunet încape subtil sub televizorul dvs. pentru a vizualiza acţiunea pe tot ecranul. Asociaţi modelul HT-CT780 cu orice televizor de 177,8 cm (70"), 152,4 cm (60") sau 127 cm (50") pentru a vă completa configuraţia Home Cinema cu un sunet ce umple camera.

Sunet personalizat adaptat stilului dvs.

Amplasaţi-o pe masă

Amplasaţi bara sub ecran

Poziţionaţi bara de sunet pe un raft sub televizor şi bucuraţi-vă de sunetul proiectat la înălţimea ideală atunci când vizionaţi de pe canapea.

Posibilitate de montare pe perete

Montaţi-o pe perete

Sunetul este direcţionat înspre dvs. de către cele două boxe orientate frontal, pentru o experienţă de cinematograf captivantă.

Libertate fără fire

Aşezat pe verticală sau pe o parte, subwooferul wireless de 38,3 cm (15,1") x 19,1 cm (7,5") cu sunet direcţionat frontal oferă o experienţă audio bogată, cu bas răsunător, pentru a putea ascunde oriunde boxa, fără compromisuri în materie de sunet.

Bară de sunet pentru televizor, cu subwoofer wireless
NFC şi Bluetooth®

Redare în timp real perfectă

Atingeţi pur şi simplu smartphone-urile sau tabletele compatibile NFC de bara de sunet pentru a stabili instantaneu o conexiune Bluetooth®. Nu aveţi NFC? Nicio problemă – redaţi în timp real muzică în mod wireless prin asocierea manuală Bluetooth®.

Uniţi-vă muzica

Control facil de redare cu noua aplicaţie SongPal

Aplicaţia SongPal vă permite să vă gestionaţi cu uşurinţă şi în mod intuitiv experienţa de audiţie. Este suficient să o instalaţi pe telefonul dvs. mobil pentru a prelua controlul redării muzicale, setărilor dispozitivului şi nu numai - toate acestea printr-o singură aplicaţie.

Tranziţie 4K

Pregătit pentru 4K

Tranziţie 4K acceptată

Menţineţi calitatea 4K de la sursă la ecran. Conectaţi un dispozitiv 4K la HT-CT780 pentru a permite informaţiei să treacă prin bara de sunet direct la televizor - fără a compromite calitatea, pentru imagini bogate, reale şi sunet ce umple camera.

Design Sony
Geometrie pură

O simfonie de elemente audio-vizuale şi de interior. Descoperiţi poveştile din spatele designului inspirat.

Specificaţii şi funcţii
Designul care economiseşte spaţiu se îmbină cu sunetul captivant. Cu o înălţime de doar 5,5 cm (2,2"), această bară de sunet puternică şi elegantă este perfectă pentru o fixare subtilă sub un televizor cu ecran mare. Sistemul de boxe pe 2 căi şi subwooferul wireless se combină pentru a oferi un sunet de scenă pe 2.1 canale, astfel încât vă veţi bucura de un sunet excelent indiferent unde vă aşezaţi.
  • Amplificator digital S-Master pentru calitate pură a sunetului

  • Muzică de calitate excepţională într-un singur pas cu ClearAudio+ 

  • Conectivitate simplă prin Bluetooth® cu NFC™, cu conectare printr-o atingere

  • S-Force PRO Front Surround creează un sunet cinematografic

  • Redaţi în timp real şi controlaţi direct de pe smartphone cu SongPal

Canale amplificator
2.1 canale
Terminale de intrare şi ieşire
Ieşire video HDMI® (1), Intrare audio analogică (1), Intrare video HDMI® (3), Recepţie Bluetooth® (Ver 3.0), USB (numai pentru actualizarea software-ului)
DIMENSIUNI UNITATE PRINCIPALĂ - NUMAI CORPUL (LĂŢIME X ÎNĂLŢIME X ADÂNCIME) 
103 x 5,5 x 11,7 cm
DIMENSIUNI SUBWOOFER (LĂŢIME X ÎNĂLŢIME X ADÂNCIME) 
19,1 x 38,2 x 39 cm
Compania Sony este decisă nu doar să ofere produse, servicii și conținut care se concretizează printr-o experiență interesantă, dar și să depună eforturi pentru a-și atinge scopul de a avea impact zero asupra mediului înconjurător ca urmare a desfășurării activităților sale Aflați mai multe despre Sony și mediul înconjurător