Imagini cu Bară de sunet pe 2.1 canale cu tehnologia Bluetooth®
Imagini cu Bară de sunet pe 2.1 canale cu tehnologia Bluetooth®
Imagini cu Bară de sunet pe 2.1 canale cu tehnologia Bluetooth®
Imagini cu Bară de sunet pe 2.1 canale cu tehnologia Bluetooth®

O experienţă cinematografică fără efort

Ocupaţi-vă locul în primul rând cu bara de sunet HT-CT180. Experimentaţi un sunet clar şi dinamic pentru filmele şi muzica dvs. cu ajutorul unui subwoofer wireless şi sunet surround virtual pe 2.1 canale. A fost creată pentru a se asorta cu televizorul dvs. şi este uşor de configurat, astfel încât vă veţi putea bucura fără efort de coloane sonore de filme şi concerte care vă vor umple camera.

Putere de ieşire

Sunet surround

Această bară de sunet pe 2.1 canale conferă filmelor dvs. realismul pe care îl merită, cu un sunet cinematografic de 100 W.

Conectivitate wireless

Folosiţi sistemul wireless

Redaţi muzică wireless în timp real de pe anumite smartphone-uri sau tablete folosind audiţia printr-o singură atingere prin NFC şi Bluetooth®.

Sunet surround virtual

O experienţă captivantă de vizionare a filmelor

Sunet surround virtual

Bara compactă de boxe şi subwooferul generează un sunet surround virtual care umple camera şi vă însufleţeşte divertismentul.

Amplificator S-Master

Fidelitate muzicală

Prin restabilirea şi optimizarea semnalelor audio, cu amplificatorul digital S-Master sunetul este mai clar şi îmbogăţit pentru dialogurile, muzica şi sunetul ambiental din orice sursă.

ClearAudio+

Redare optimizată

Prin îmbinarea tehnologiilor de sunet de la Sony, ClearAudio+ optimizează sunetul pentru a putea asculta muzică, dialoguri şi efecte de sunet mai clare şi mai distincte.

Creată pentru a fi compatibilă cu televizorul dvs.

Stă sub ecran, nu în faţa lui

Cu o înălţime de numai 5,2 cm (2 inchi) şi contur subţire care încape subtil sub orice televizor cu ecran mare de peste 81,3 cm (32 inchi), această bară de sunet vă oferă întotdeauna vizualizarea acţiunii pe tot ecranul. Cu opţiunile de montare multiple şi designul elegant, modelul HT-CT180 arată natural, fie pe un raft, fie montat pe un perete.

Sunet personalizat adaptat stilului dvs.

Amplasaţi-o pe masă

Amplasaţi bara sub ecran

Poziţionaţi bara de sunet pe un raft sub televizor şi bucuraţi-vă de sunetul proiectat la înălţimea ideală atunci când vizionaţi de pe canapea.

Posibilitate de montare pe perete

Montaţi-o pe perete

Sunetul redat de cele două boxe frontale este îndreptat direct spre dvs., pentru o experienţă de cinematograf captivantă.

Libertate fără fire

Aşezat pe verticală sau pe o parte, subwooferul wireless de 34,2 cm (13,5") x 17 cm (6,7") cu sunet direcţionat frontal oferă o experienţă audio bogată, cu bas răsunător şi poate fi amplasat oriunde.

Subwoofer wireless
NFC şi Bluetooth®

Redare în timp real perfectă

Atingeţi pur şi simplu smartphone-urile sau tabletele compatibile NFC de bara de sunet pentru a stabili instantaneu o conexiune Bluetooth®. Nu aveţi NFC? Nicio problemă – redaţi în timp real muzică în mod wireless prin asocierea manuală Bluetooth®.

Specificaţii şi funcţii
Ocupaţi-vă locul în rândul din faţă cu bara de sunet HT-CT180. Experimentaţi un sunet clar şi dinamic în filmele şi muzica dvs. cu ajutorul subwooferului wireless şi sunetului surround virtual pe 2.1 canale. A fost creată pentru a se asorta cu televizorul dvs. şi este uşor de configurat, astfel încât vă veţi putea bucura fără efort de coloane sonore şi concerte care vă vor umple camera. 
  • Amplificator digital S-Master pentru calitate pură a sunetului

  • Muzică de calitate excepţională într-un singur pas cu ClearAudio+ 

  • Conectivitate Bluetooth® facilă cu conectarea printr-o atingere prin NFC 

  • Bas dinamic, fără cabluri încurcate, cu un subwoofer wireless

  • Sunetul surround virtual creează un sunet cinematografic

DIMENSIUNI UNITATE PRINCIPALĂ - NUMAI CORPUL (LĂŢIME X ÎNĂLŢIME X ADÂNCIME) 
90,1 x 5,2 x 8,4 cm
Compania Sony este decisă nu doar să ofere produse, servicii și conținut care se concretizează printr-o experiență interesantă, dar și să depună eforturi pentru a-și atinge scopul de a avea impact zero asupra mediului înconjurător ca urmare a desfășurării activităților sale Aflați mai multe despre Sony și mediul înconjurător

Recenzii

Opiniile utilizatorilor