Salt la conţinut

Prezentate la
CES 2017

Stimulați-vă imaginația și descoperiți o nouă lume a distracției prin ultimele inovații de produse ale noastre prezentate la cel mai mare târg comercial de electronice din lume - CES 2017.

#SonyCES

A1

Nu doar un simplu cadru

Realitatea este însuflețită de negrul și culorile perfecte. Peste 8 milioane de pixeli cu autoiluminare sunt controlați individual și cu precizie. TV-ul OLED Sony creează un contrast splendid, fără egal.


O nouă dimensiune a distracției

Descoperiți un nivel superior al sunetului cinematografic captivant la domiciliu, posibil datorită tehnologiilor Dolby Atmos și S-Force PRO Front Surround pe 7.1.2 canale.

Aduceți cinematograful acasă

Reproduceți experiența de cinema real cu acest player Blu-ray Ultra HD 4K compatibil cu tehnologiile Dolby Atmos și DTS:X.

Creați-vă un club de noapte

Având la dispoziție un bas profund și lumini strălucitoare, boxa wireless SRS-XB40 pregătește decorul unei distracții nocturne pe cinste, indiferent unde vă aflați.

Soluția universală cât palma

Cu o FA infailibilă, stabilitate de neclintit și utilizare intuitivă a ecranului tactil adaptată la o palmă, α6500 cu obiectiv interschimbabil merge oriunde, pentru a nu mai rata nicicând vreun moment.

Viteză uimitoare de focalizare automată, design compact

Camera compactă premium RX100 V, cu focalizarea automată și fotografierea continuă cele mai rapide din lume, vă oferă plusul de care aveți nevoie pentru a imortaliza clipele dintr-o clipire.

Descoperiți acțiunea de la CES 2017

La evenimentul CES de anul acesta ne-am prezentat cu cele mai noi și mai bune produse ale noastre. Explorați galeria de mai jos pentru a descoperi produsele și tehnologiile viitorului.