XM-4ES

Sunet superior în design compact

Descoperiți amp. auto XM-4ES Mobile ES™ comp. cu High-Resolution Audio. Proiectarea optimizată a circuitelor și compon. atent selecționate asigură o calit. sup. a sunetului și a performanțelor Bucurați-vă de puterea și dinam. redării RMS la 100 W x 4 (330 W x 2 în punte) și de noua funcție de însum. a semnalului cu ieșiri combin. pt. o instal. perf. în diverse vehicule.

siglă mobile ES
Despre pasiunea noastră și tehnologia fără compromisuri.
Putere de ieșire de 100 W x 4 RMS

Bucurați-vă de un sunet dinamic, cu o putere de ieșire de 100 W x 4 (330 W x 2 în punte) RMS la 4 ohmi / 165 W x 4 RMS la 2 ohmi. Amplificatorul de clasă D foarte eficient oferă o varietate de configurații de difuzoare pentru a se potrivi oricărei mașini și a impresiona orice pasionat de audio.

Aşa cum au intenţionat artiştii

Bucurați-vă de cele mai subtile tonuri de sunet la calitate de studio, mai bună decât cea a unui CD, cu High-Resolution Audio. Simțiți-vă ca și cum artistul ar cânta chiar în fața dvs.

Amplificatorul cu 4 canale XM-4ES este proiectat pentru a îmbunătăți fiecare conținut audio – inclusiv fișierele High-Resolution Audio. O gamă de componente de circuit premium lucrează împreună pentru o eficiență maximă și o reproducere perfectă a sunetului, oferind fiecărei călătorii pe șosea coloana sonoră pe care o merită.

Pictograma High-Resolution Audio
Sunet puternic cu o claritate uimitoare 

Expertiza Sony și experiența îndelungată în domeniul ingineriei amplificatoarelor digitale au făcut posibilă realizarea unui amplificator compact și puternic, cu o calitate a sunetului fără compromisuri.

Blocuri de putere optimizate

Blocul de alimentare este proiectat în mod optim pentru o transmisie de energie electrică cu zgomot redus și foarte eficientă, unde convertorul de curent continuu cu un transformator cu miez toroidal este ales pentru a reduce interferențele electromagnetice. Pentru a reproduce un sunet delicat de frecvență ultraînaltă, fiecare bloc de canale și amplificarea de clasă D sunt izolate cu propriile circuite de împământare, minimizând orice interferență de semnal.

Vedere internă a blocului de alimentare a amplificatorului de putere cu 4 canale XM-4ES Mobile ES
Vedere internă a amplificatorului de putere cu 4 canale XM-4ES Mobile ES, cu inductoare îmbunătățite cu fire OFC
Componente selectate pentru un sunet superior

Inductoarele modernizate cu fire OFC sunt selectate pentru o rezistență internă mai mică și un caracter sonor îmbunătățit, iar condensatorii electrolitici de mare capacitate contribuie la un bas precis și receptiv.

Structuri robuste

Cadrul robust din aluminiu și placa inferioară solidă (1,2 mm) reduc vibrațiile și elimină căldura, rezultând o rezonanță scăzută și performanțe muzicale bine controlate.

Exemplu de afișare a diferenței dintre cadrele unui model convențional și cele ale modelului de amplificator Mobile ES
Model convențional
Exemplu de afișare a diferenței dintre cadrele unui model convențional și cele ale modelului de amplificator Mobile ES
Amplificator Mobile ES
Control logic și plasare a conexiunilor îmbunătățite

Controalele pentru reglaje și amplasarea conexiunilor sunt amplasate logic pentru a fi ușor de înțeles și utilizat. Dispunerea atent studiată asigură atât o funcționare intuitivă, cât și simplitatea instalării.

Terminal pentru difuzor de înaltă calitate

Terminalul pentru difuzor este prevăzut cu șuruburi cu cap hexagonal, asigurând o metodă durabilă de strângere a conexiunilor cablurilor, acceptând în același timp fire dezizolate sau virule de fire (până la AWG #8) pentru o performanță electrică superioară și un sunet de înaltă calitate, precum și o conexiune sigură.

Vedere a caracteristicilor terminalelor de difuzoare ale amplificatorului de putere cu 4 canale XM-4ES Mobile ES
Etichete și valori clare

Panoul de control reproiectat prezintă amplasări logice cu o corelație ușor de înțeles și o grafică actualizată.

Vedere a caracteristicilor panoului de control al amplificatorului de putere cu 4 canale XM-4ES Mobile ES
Reglaje de intrare/ieșire

Integrați cu ușurință XM-4ES în sistemul dvs. cu setări clare de intrare și ieșire.

Vedere a caracteristicilor panoului de control al amplificatorului de putere cu 4 canale XM-4ES Mobile ES
Reglaje de filtrare/gamă

Parametrii de filtrare sunt grupați pentru o reglare fără întreruperi a sunetului.

Vedere a caracteristicilor panoului de control al amplificatorului de putere cu 4 canale XM-4ES Mobile ES
Operare simplă

Etichetele clare, cu contrast ridicat, fac ca ajustarea să fie rapidă și ușoară, astfel încât sistemul dvs. să sune excelent, mai repede.

Însumare a semnalului pentru o conexiune perfectă la sistemul audio din fabrică

Noua funcție de însumare a semnalelor combină semnalele audio filtrate de la sistemele audio auto moderne montate din fabrică, precum cele pentru tweeter, woofer și subwoofer, amplificând cu precizie și ușurință întreaga gamă de frecvențe stereo. Puteți chiar să trimiteți semnalul consolidat la nivel de linie către alte amplificatoare mono sau stereo din lanț, permițând o instalare flexibilă în diferite tipuri de vehicule și configurații de sisteme audio.

Imagine care prezintă noua funcție de însumare a semnalelor
Cazul 1 – Conect. la sist. audio din fab. fără filtre de frecv.

Față, fabrică: 20 Hz – 20 kHz. Spate, fabrică: 20 Hz – 20 kHz.

Imagine care prezintă noua funcție de însumare a semnalelor
Cazul 2 – Conect. la sist. audio din fab. cu semnale de ieș. filtrate pt. semnale stereo înalte și joase, cuplat cu amp. mono XM-1ES Mobile ES utiliz. ieșirile de preamp. comb. de la XM-4ES pentru un subwoofer 

Față, fabrică: 5 kHz – 20 kHz. Spate, fabrică: 20 Hz – 5 kHz.

Seria Mobile ES

Bucurați-vă de divertisment excelent în mașină

Concepute pentru a oferă plăcerea de ascultare supremă pe drum, produsele Mobile ES Series reunesc muzica și conectivitatea, pentru o experiență de condus mai incitantă ca niciodată.

Specificaţii şi funcţii

Descoperiți amplificatorul auto XM-4ES Mobile ES™ compatibil cu High-Resolution Audio. Proiectarea optimizată a circuitelor și componentele atent selecționate asigură o calitate superioară a sunetului și a performanțelor Bucurați-vă de puterea și dinamica redării RMS la 100 W x 4 (330 W x 2 în punte) și de noua funcție de însumare a semnalului cu ieșiri combinate pentru o instalare perfectă în diverse vehicule.
  • Putere de ieșire de 100 W x 4 (330 W x 2 în punte) RMS la 4 ohmi

  • Putere de ieșire 165 W x 4 RMS la 2 ohmi

  • Compatibil cu sunetul de înaltă rezoluţie

  • Însumarea semnalului pentru conectarea fără probleme la ieșirile audio din fabrică și la ieșirile de preamplificare

  • Terminale de conectare și panou de control actualizate

Compania Sony este decisă nu doar să ofere produse, servicii și conținut care se concretizează printr-o experiență interesantă, dar și să depună eforturi pentru a-și atinge scopul de a avea impact zero asupra mediului înconjurător ca urmare a desfășurării activităților sale Aflați mai multe despre Sony și mediul înconjurător