XM-1ES

Modernizează ascultarea în mașină

Amp. de putere mono XM-1ES Mobile ES™ oferă frecv. joase puternice și curate într-un corp de aluminiu robust și compact. Noua ieșire de preamp. permite o instal. mai flex. și o extind. ușoară a sist. 

siglă mobile ES
Despre pasiunea noastră și tehnologia fără compromisuri.
Putere de ieșire de 600 W x 1 RMS

Bucurați-vă de un sunet dinamic cu o putere de ieșire de 600 W x 1 RMS la 4 ohmi / 1000 W x 1 RMS la 2 ohmi. Amplificatorul de clasă D extrem de eficient amplifică muzica din mașină, adăugând o gamă joasă puternică și clară melodiilor tale preferate.

Sunet puternic cu o claritate uimitoare 

Expertiza Sony și experiența îndelungată în domeniul ingineriei amplificatoarelor digitale au făcut posibilă realizarea unui amplificator compact și puternic, cu o calitate a sunetului fără compromisuri.

Blocuri de putere optimizate

Pentru a reproduce o gamă joasă puternică și curată, blocul de alimentare este proiectat în mod optim pentru o transmisie de energie electrică cu zgomot redus și foarte eficientă, unde convertorul de curent continuu cu un transformator cu miez toroidal este ales pentru a reduce interferențele electromagnetice.

Vedere internă a blocului de alimentare a amplificatorului de putere mono XM-1ES Mobile ES
Vedere a amplificatorului de putere mono XM-1ES Mobile ES cu inductoare îmbunătățite cu fire OFC
Componente selectate pentru un sunet superior

Inductoarele modernizate cu fire OFC sunt selectate pentru o rezistență internă mai mică și un caracter sonor îmbunătățit, iar condensatorii electrolitici de mare capacitate contribuie la un bas precis și receptiv.

Structuri robuste

Cadrul robust din aluminiu și placa inferioară solidă (1,2 mm) reduc vibrațiile și elimină căldura, rezultând o rezonanță scăzută și performanțe muzicale bine controlate.

Exemplu de afișare a diferenței dintre cadrele unui model convențional și cele ale modelului de amplificator Mobile ES
Model convențional
Exemplu de afișare a diferenței dintre cadrele unui model convențional și cele ale modelului de amplificator Mobile ES
Amplificator Mobile ES
Control logic și plasare a conexiunilor îmbunătățite

Controalele pentru reglaje și amplasarea conexiunilor sunt amplasate logic pentru a fi ușor de înțeles și utilizat. Dispunerea atent studiată asigură atât o funcționare intuitivă, cât și simplitatea instalării.

Terminal pentru difuzor de înaltă calitate

Terminalul pentru difuzor este prevăzut cu șuruburi cu cap hexagonal, asigurând o metodă durabilă de strângere a conexiunilor cablurilor, acceptând în același timp fire dezizolate sau virule de fire (până la AWG #8) pentru o performanță electrică superioară și un sunet de înaltă calitate, precum și o conexiune sigură.

Vedere a caracteristicilor terminalelor de difuzoare ale amplificatorului de putere mono XM-1ES Mobile ES
Etichete și valori clare

Panoul de control reproiectat prezintă amplasări logice cu o corelație ușor de înțeles și o grafică actualizată.

Vedere a caracteristicilor panoului de control al amplificatorului de putere mono XM-1ES Mobile ES
Reglaje de intrare/ieșire

Integrați cu ușurință XM-1ES în sistemul dvs. cu setări clare de intrare și ieșire.

Vedere a caracteristicilor panoului de control al amplificatorului de putere mono XM-1ES Mobile ES
Reglaje de filtrare/gamă

Parametrii de filtrare sunt grupați pentru o reglare fără întreruperi a sunetului.

Vedere a caracteristicilor panoului de control al amplificatorului de putere mono XM-1ES Mobile ES
Operare simplă

Etichetele clare, cu contrast ridicat, fac ca ajustarea să fie rapidă și ușoară, astfel încât sistemul dvs. să sune excelent, mai repede.

Însumare a semnalului pentru o conexiune perfectă la sistemul audio din fabrică

Noul selector de intrare poate combina semnalele audio stereo într-un semnal mono înainte de a filtra la nivel scăzut. Și puteți chiar să trimiteți semnalul consolidat sau semnalul la nivel de linie de trecere către alte amplificatoare din lanț, permițând o instalare flexibilă în diferite tipuri de vehicule și configurații de sisteme audio.

Exemplu de conectare care utilizează două unități XM-1ES pentru a acționa subwooferele, împreună cu amplificatorul cu patru canale XM-4ES Mobile ES.  Prima unitate a fost conectată la XM-4ES, iar semnalul la nivel de linie este trimis către a doua unitate.

Seria Mobile ES

Bucurați-vă de divertisment excelent în mașină

Concepute pentru a oferă plăcerea de ascultare supremă pe drum, produsele Mobile ES Series reunesc muzica și conectivitatea, pentru o experiență de condus mai incitantă ca niciodată.

Specificaţii şi funcţii

Amplificatorul de putere mono XM-1ES Mobile ES™ oferă joase puternice și curate dintr-o carcasă de aluminiu robustă și compactă. Personalizați-l precis după cerințe și gusturi cu terminale de conectare proiectate optim, un panou de control extins și o telecomandă externă pentru reglarea basului. Noua ieșire de preamplificare permite flexibilitate sporită, fie combinând 2 intrări într-o singură ieșire, fie prin trecerea în stereo, pentru conectarea la amplificatoare suplimentare.
  • Putere de ieșire de 600 W x 1 RMS la 4 ohmi

  • Putere de ieșire de 1000 W x 1 RMS la 2 ohmi

  • Carcasă compactă și robustă din aluminiu cu amortizare a rezonanțelor

  • Ieșiri de preamplificare combinate pentru mai multe opțiuni de instalare

  • Terminalele de conectare și panou de control actualizate, plus telecomandă pentru bas furnizată

Compania Sony este decisă nu doar să ofere produse, servicii și conținut care se concretizează printr-o experiență interesantă, dar și să depună eforturi pentru a-și atinge scopul de a avea impact zero asupra mediului înconjurător ca urmare a desfășurării activităților sale Aflați mai multe despre Sony și mediul înconjurător