Imagini cu Receptor media maritim de mare putere cu Bluetooth®
Imagini cu Receptor media maritim de mare putere cu Bluetooth®
Imagini cu Receptor media maritim de mare putere cu Bluetooth®
Imagini cu Receptor media maritim de mare putere cu Bluetooth®
Imagini cu Receptor media maritim de mare putere cu Bluetooth®
Putere de 4 x 100 W, oriunde ați merge

Bucurați-vă de un sunet profund și clar, grație unui amplificator puternic, cu un selector de sarcină de 2 ohmi pentru boxe, indiferent dacă sunteți pe mare sau într-o aventură off-road. Pe lângă stratul anticoroziv și finisajul rezistent la radiații UV, noul sistem cu memorie de rezervă salvează presetările și setările personalizate fără a fi necesară o sursă de alimentare constantă. Prin urmare, când sunteți gata pentru următoarea aventură, muzica dvs. va fi și ea gata. 

4 x 100 W
Amplificator de mare putere pentru un sunet bogat şi clar

Amplificatorul cu patru canale vă oferă putere integrată, disponibilă până acum doar la amplificatoarele externe. 

pregătit pentru soare
Pregătit pentru soare şi umiditate

Finisajul rezistent la ultraviolete face față luminii puternice a soarelui, iar stratul anticoroziv rezistă aerului sărat al mării, fără a se decolora sau crăpa.

siglă Music Center
Personalizați și controlați cu smartphone-ul 

Datorită controlului prin unitatea frontală asupra anumitor aplicații și a posibilității de configurare și personalizare simple a sistemului audio auto direct de pe smartphone, puteți să vă unificați sistemul audio auto cu smartphone-ul. 

De două ori mai multe conectări

Asociați un telefon cu Bluetooth® pentru a accesa funcții precum navigația, redarea muzicii și comunicațiile. Puteți conecta un al doilea telefon pentru a efectua și primi apeluri în regim „mâini libere”.

Pictogramă control vocal
Comenzi vocale pentru Android™

Folosiţi comenzile vocale pentru a obţine indicaţii rutiere, trimite mesaje şi reda piese pe smartphone-ul Android™.

Pictogramă microfon
Luați asistentul Siri cu dvs. la mare

Conectați-vă dispozitivul iOS pentru a controla muzica, navigația, mesageria și multe altele folosind Siri Eyes Free.

Mențineți atenția asupra drumului 

Bucurați-vă de funcțiile utile ale smartphone-ului fără a vă lua ochii de la drum. Controlul vocal vă permite să gestionați muzica, să obțineți indicații de orientare în timp real și să comunicați cu persoanele de contact – toate prin comenzi simple. 

Putere de 4 x 100 w cu
o calitate fără compromisuri a sunetului

Un amplificator încorporat din categoria D vă oferă o putere imensă cu interferenţe minime, pentru un sunet de o claritate deosebită chiar şi la volum maxim.

DSX-M80, partea de sus
Optimizat pentru excelenţă

Circuitele şi componentele sunt dispuse cu atenţie pentru zgomot redus şi o transmisie foarte eficientă a electricităţii.

DSX-M80, detalii
Amplasare precisă a blocului de putere

Poziţionarea blocului de putere aproape de intrare şi de amplificator minimizează pierderile de putere, în timp ce condensatoarele electrolitice furnizează un bas precis şi sensibil.

DSX-M80, aerisire
Ventilarea încălzirii

Un radiator supradimensionat cu o structură cu aripioare optimă asigură ventilarea eficientă pentru evitarea supraîncălzirii.

Ascultaţi muzica aşa cum vă place

Diferitele opțiuni de personalizare vă permit să adaptați experiența audio confirm preferințelor dvs. Cu funcția Subwoofer Direct și cu selectorul de sarcină de 2 ohmi opțional pentru boxe, puteți conecta un subwoofer direct la amplificatorul încorporat de clasă D, dar și mai multe boxe, pentru a obține un sunet profund în toată mașină.

Auziți sunetul așa cum doriți
cu Sony | Music Center 

Aplicația de smartphone Sony Music Center unifică sistemul audio cu smartphone-ul, asigurând controlul asupra surselor unității frontale și a anumitor aplicații de pe smartphone-ul dvs. Unele setări pot fi controlate de la distanță, de exemplu, volumul, echilibrul stânga-dreapta, atenuatorul, EXTRA BASS™ și egalizatorul cu 10 benzi, precum și setarea iluminării, a poziției de scaunului și a configurațiilor pentru subwoofer. Cu ajutorul pluginului „Advanced Car Audio Setting”, puteți beneficia de și mai multe comenzi, pentru o personalizare detaliată a sunetului. 

Valuri de lumină sincronizate cu ritmul 

Încercați cele 35.000 de culori pentru a asorta iluminarea cu două zone gusturilor dvs. Când porneşte muzica, luminile ecranului cu leduri pulsează în timpul melodiei.

Pictogramă volan
Memorie de rezervă

Salvați-vă personalizările. Chiar și atunci când nu aveți o sursă de alimentare constantă, puteți memora setările audio, posturile radio prestabilite, conexiunile Bluetooth®, personalizările comenzilor de pe volan și multe altele.

Siglă FLAC
Redaţi fişiere FLAC

Compatibilitatea cu standardul audio FLAC înseamnă că puteţi reda fişiere audio fără pierderi, pentru a vă bucura de fiecare detaliu al muzicii. 

Specificaţii şi funcţii

Bucurați-vă de un sunet profund și clar, grație unui amplificator puternic, cu un selector de sarcină de 2 ohmi pentru boxe, indiferent dacă sunteți pe mare sau într-o aventură off-road. Pe lângă stratul anticoroziv și finisajul rezistent la radiații UV, noul sistem cu memorie de rezervă încorporată salvează setările personalizate fără a fi necesară o sursă de alimentare constantă, deci când sunteți gata pentru următoarea aventură, muzica dvs. va fi și ea gata.
  • Putere de ieșire maximă 4 x 100 W (45 W RMS) cu selector de sarcină opțional de 2 ohmi pentru boxe

  • Memoria de rezervă vă salvează setările personalizate atunci când nu aveți o sursă de alimentare constantă

  • Conexiunea Bluetooth® duală vă permite să conectaţi simultan două smartphone-uri

  • Comenzi vocale cu Siri Eyes Free și Android™

  • Cele două porturi USB vă permit să conectaţi simultan smartphone-ul și un dispozitiv USB

EXTRA BASS
Da (1,2)
DSO (Dynamic Stage Organizer)
Da
Putere de ieşire
4 x 100 W
Ieşire preamplificator
x 3
Ieşire subwoofer
Da
AUX
Da (faţă)
Memorie rezervă
Da
USB
Da (faţă + spate)
Bluetooth®
Da
Protocol transfer media prin USB (MTP)
Da
Protocol Android Open Accessory USB (AOA)
DA (2.0)
Compania Sony este decisă nu doar să ofere produse, servicii și conținut care se concretizează printr-o experiență interesantă, dar și să depună eforturi pentru a-și atinge scopul de a avea impact zero asupra mediului înconjurător ca urmare a desfășurării activităților sale Aflați mai multe despre Sony și mediul înconjurător

Recenzii

Opiniile utilizatorilor