α Library

Descoperiţi universul produselor α Sony cu α Library, o aplicaţie gratuită pentru iPhone, telefoane Android, iPad şi tablete Android. 

Descoperiţi lumea α.

Căutaţi. Aflaţi. Bucuraţi-vă.

Instalând α Library puteţi să descărcaţi cel mai recent catalog digital al obiectivelor, cu întreaga gamă de obiective α Sony, dar şi să utilizaţi instrumente de căutare puternice. Mai este inclus un ghid tehnic al obiectivelor, ca să puteţi afla despre gama de tehnologii utilizate la Sony α Lenses, de la cele de bază la cele mai avansate. α Library vă ţine la curent cu cele mai recente articole de pe toate site-urile web Sony şi vă ajută să descoperiţi imagini uimitoare realizate de unii dintre cei mai în vogă artişti ai momentului. 

Căutare
Căutare

Găsiţi informaţiile în α Lenses, un catalog digital al obiectivelor α Sony, în care aveţi acces la o mare varietate de informaţii. Alegeţi un obiectiv în funcţie de categoria acestuia, de distanţa focală sau chiar de scenele surprinse.

Aflaţi
Aflaţi

Sursa dvs. completă pentru sfaturi fotografice, un ghid al obiectivelor cu informații practice pentru alegerea obiectivelor și tehnicilor de fotografiere potrivite pentru subiectele și situațiile analizate în fiecare ediţie. 

Savuraţi
Savuraţi

Beneficiaţi de interviuri şi editoriale ale unor artişti renumiţi la nivel mondial. Obţineţi acces la cele mai recente informaţii de pe site-urile web Sony. 

* Afişajul ecranului este simulat.

1. Catalog digital

Căutaţi obiectivele în funcţie de tipul acestora, de distanţa focală sau chiar de scenele surprinse

2. Tehnologie

Aflaţi despre tehnologiile avansate principale din spatele obiectivelor interschimbabile de cea mai înaltă calitate

3. α Picks

Bucurați-vă de imaginile selectate și realizate cu diferite obiective Sony α

4. α Universe

Descoperiţi şi distribuiţi fotografii uimitoare fotografilor entuziaşti care gândesc la dvs

5. Lecții

Aflați tehnicile de bază ale fotografierii din această sursă completă cu sfaturi pentru fotografiere

6. Obiective noi

Informaţi-vă permanent despre cele mai recente obiective α

7. Elemente de bază

Aflaţi despre elementele de bază ale fiecărui obiectiv α

8. α Magazine

Beneficiați de editoriale și fotografii uimitoare create de artiști recunoscuți la nivel mondial

Un index al obiectivelor ușor de navigat
Un index al obiectivelor ușor de navigat

Alegeţi un obiectiv din cuprins în funcţie de categoria acestuia, de distanţa focală sau chiar de scenele surprinse.

Un ghid informativ, clar

Descrieri foarte detaliate ale obiectivului

Fiecare obiectiv α este prezentat cu detalii complete, de la accesoriile care pot fi utilizate împreună cu acesta, până la fotografiile care ilustrează ceea ce este capabil obiectivul să facă.

Un ghid informativ, clar
Aflaţi

Aceasta este sursa dvs. completă pentru sfaturi fotografice, cu informaţii practice privind alegerea corectă a obiectivelor şi tehnicilor de fotografiere. 

Cunoștințe și tehnologie
Cunoștințe și tehnologie

Aflați mai multe informaţii despre elementele de bază ale fiecărui obiectiv α și tehnologiile acestuia pentru a vă face o idee mai bună despre produs înainte de a decide care se potriveşte cel mai bine nevoilor dvs.

Sfaturi de bază pentru fotografiere

α Lessons este sursa completă cu sfaturi pentru fotografiere, cu informații practice privind alegerea corectă a obiectivelor și tehnicilor de fotografiere a subiectelor și situațiilor explicate în fiecare articol.

Sfaturi de bază pentru fotografiere
Savuraţi

Obţineţi acces la cele mai recente informaţii de la comunităţile Sony de pe web şi beneficiaţi de editoriale şi lucrări ale unor artişti renumiţi la nivel mondial.

Fiecare obiectiv are o poveste de spus

α Picks vă prezintă fotografiile realizate cu diferite obiective Sony α în mod obișnuit. Descoperiți o gamă de obiective unice pentru a descoperi posibilități nelimitate.

Acces la toate site-urile web pentru α Lenses

Informaţi-vă permanent şi beneficiaţi de un conţinut variat de pe tot globul accesând cele mai recente articole de pe ste-urile web Sony.

Acces la toate site-urile web pentru α Lenses
Resurse artă plastică fotografică
Resurse artă plastică fotografică

Fiecare ediție a revistei α Magazine tratează o anumită temă, cum ar fi portretele sau călătoriile. Este ilustrată cu fotografii excepționale realizate de artiști renumiți la nivel mondial și conține interviuri și prezentările acestora.

Capturi de ecran

Citiți înainte de a utiliza aplicaţia.