Salt la conţinut

α Library

Descoperiţi universul produselor α Sony cu α Library, o aplicaţie gratuită pentru iPhone, telefoane Android, iPad şi tablete Android. 

Descoperiţi lumea α.

Căutaţi. Aflaţi. Bucuraţi-vă.

Instalând α Library puteţi să descărcaţi cel mai recent catalog digital al obiectivelor, cu întreaga gamă de obiective α Sony, dar şi să utilizaţi instrumente de căutare puternice. Mai este inclus un ghid tehnic al obiectivelor, ca să puteţi afla despre gama de tehnologii utilizate la Sony α Lenses, de la cele de bază la cele mai avansate. α Library vă ţine la curent cu cele mai recente articole de pe toate site-urile web Sony şi vă ajută să descoperiţi imagini uimitoare realizate de unii dintre cei mai în vogă artişti ai momentului. 

Căutare

Căutare

Găsiţi informaţiile în α Lenses, un catalog digital al obiectivelor α Sony, în care aveţi acces la o mare varietate de informaţii. Alegeţi un obiectiv în funcţie de categoria acestuia, de distanţa focală sau chiar de scenele surprinse.

Aflaţi

Aflaţi

Sursa dvs. completă pentru sfaturi fotografice, un ghid al obiectivelor cu informații practice pentru alegerea obiectivelor și tehnicilor de fotografiere potrivite pentru subiectele și situațiile analizate în fiecare ediţie. 

Savuraţi

Savuraţi

Beneficiaţi de interviuri şi editoriale ale unor artişti renumiţi la nivel mondial. Obţineţi acces la cele mai recente informaţii de pe site-urile web Sony. 

* Afişajul ecranului este simulat.

1. Catalog digital

Căutaţi obiectivele în funcţie de tipul acestora, de distanţa focală sau chiar de scenele surprinse

2. Tehnologie

Aflaţi despre tehnologiile avansate principale din spatele obiectivelor interschimbabile de cea mai înaltă calitate

3. Obiective noi

Informaţi-vă permanent despre cele mai recente obiective α

4. Elemente de bază

Aflaţi despre elementele de bază ale fiecărui obiectiv α

5. α Universe

Descoperiţi şi distribuiţi fotografii uimitoare fotografilor entuziaşti care gândesc la dvs

6. Premiile Sony World Photography Awards

Aflaţi despre cel mai mare concurs de fotografii din lume

7. Lecţii     

Aflaţi tehnicile de bază ale fotografierii din această sursă completă cu sfaturi pentru fotografiere (în curând)

8. α Magazine

Beneficiaţi de editoriale şi fotografii uimitoare create de artişti recunoscuţi la nivel mondial (în curând)

Un index al obiectivelor ușor de navigat

Un index al obiectivelor ușor de navigat

Alegeţi un obiectiv din cuprins în funcţie de categoria acestuia, de distanţa focală sau chiar de scenele surprinse.

Un ghid informativ, clar

Descrieri foarte detaliate ale obiectivului

Fiecare obiectiv α este prezentat cu detalii complete, de la accesoriile care pot fi utilizate împreună cu acesta, până la fotografiile care ilustrează ceea ce este capabil obiectivul să facă.

Un ghid informativ, clar

Aflaţi

Aceasta este sursa dvs. completă pentru sfaturi fotografice, cu informaţii practice privind alegerea corectă a obiectivelor şi tehnicilor de fotografiere. 

Cunoștințe și tehnologie

Cunoștințe și tehnologie

Aflați mai multe informaţii despre elementele de bază ale fiecărui obiectiv α și tehnologiile acestuia pentru a vă face o idee mai bună despre produs înainte de a decide care se potriveşte cel mai bine nevoilor dvs.

Sfaturi de bază pentru fotografiere

α Lessons este sursa completă cu sfaturi pentru fotografiere, cu informaţii practice privind alegerea corectă a obiectivelor şi tehnicilor de fotografiere a subiectelor şi situaţiilor explicate în fiecare articol (în curând).  

Sfaturi de bază pentru fotografiere

Savuraţi

Obţineţi acces la cele mai recente informaţii de la comunităţile Sony de pe web şi beneficiaţi de editoriale şi lucrări ale unor artişti renumiţi la nivel mondial.

Acces la toate site-urile web pentru α Lenses

Acces la toate site-urile web pentru α Lenses

Informaţi-vă permanent şi beneficiaţi de un conţinut variat de pe tot globul accesând cele mai recente articole de pe ste-urile web Sony.

Resurse artă plastică fotografică

Fiecare ediţie a revistei α Magazine tratează o anumită temă, cum ar fi portretele sau călătoriile. Este ilustrată cu fotografii excepţionale realizate de artişti renumiţi la nivel mondial şi conţine interviuri şi prezentările acestora (în curând).

Resurse artă plastică fotografică

Capturi de ecran

Citiți înainte de a utiliza aplicaţia.