Imagini cu Adaptor de c.a. cu 4 porturi USB
Imagini cu Adaptor de c.a. cu 4 porturi USB

Caracteristici

Încărcați simultan patru dispozitive

Cu cele patru porturi USB care vă permit să încărcați simultan patru dispozitive, acest adaptor de c.a. cu USB este soluția perfectă pentru economie de spațiu la priză în cazul familiilor care au multe dispozitive de încărcat sau pentru încărcarea simultană a tuturor dispozitivelor mobile când călătoriți.

Ieșire totală de 6 A pentru încărcare rapidă 

Unul dintre porturi are ieșire de 2,4 A, de 5x mai rapid decât adaptoarele de c.a. obișnuite, pentru a permite încărcarea mai rapidă a dispozitivelor mari, cum ar fi tabletele. Celelalte trei porturi vă permit să vă încărcați dispozitivele chiar și de 3x mai rapid decât adaptoare de c.a. obișnuite.

Încărcare în siguranță de la Sony

Adaptoarele noastre de c.a. au un design rezistent la căldură și și tehnologia exclusivistă a controlului inteligent al puterii pentru a menține o performanță sigură și fiabilă la utilizări repetate.

Durabilitate mare

Folosirea materialelor de înaltă calitate asigură o durabilitate mare, dar și performanța sigură și fiabilă. Testat să reziste la peste 5.000 de conectări ale cablului USB și peste 3.000 de conectări la priză.

Tensiune universală 100 - 240 V

Ideal pentru călătorii; compatibilitate 100 - 240 V, adică puteţi încărca dispozitivele oriunde în lume.

Compatibil cu dispozitivele dvs. USB

Puteţi încărca nu doar smartphone-uri, dar şi tablete, camere şi alte dispozitive echipate cu USB.

Specificaţii
Încărcați rapid și eficient încărcătoarele portabile, tabletele, smartphone-urile și altele folosind acest adaptor de c.a. cu patru porturi USB tip A şi cablu.
  • Se recomandă utilizarea împreună cu încărcătoarele portabile cu interfaţă USB tip A de la Sony

  • Ieșire de 5 V, 6 A (în total) pentru încărcare rapidă

  • Patru porturi USB tip A pentru încărcarea simultană a patru dispozitive USB

  • Cablu de alimentare de 1 m sau de 50 cm

Compania Sony este decisă nu doar să ofere produse, servicii și conținut care se concretizează printr-o experiență interesantă, dar și să depună eforturi pentru a-și atinge scopul de a avea impact zero asupra mediului înconjurător ca urmare a desfășurării activităților sale Aflați mai multe despre Sony și mediul înconjurător