CAMERE SPORT

Minicameră video Action Cam AZ1VR cu Wi-Fi®

HDR-AZ1 BODY / KIT

Imagine cu Minicameră video Action Cam AZ1VR cu Wi-Fi®

Preţuri începând de la:

Preț recomandat

1.131,30 LEI

Afişare 4 modele şi preţuri

Ascundere 4 modele şi preţuri

Corp + kit pentru telecomandă cu vizualizare în timp real

HDR-AZ1VR

Preț recomandat

1.576,50 LEI

Corp + carcasă rezistentă la apă

HDR-AZ1

Preț recomandat

1.131,30 LEI

Corp + kit de montare pe bicicletă

HDR-AZ1VB

Preț recomandat

1.808,70 LEI

Corp + kit de montare portabil

HDR-AZ1VW

Preț recomandat

1.808,70 LEI

Imagini cu Minicameră video Action Cam AZ1VR cu Wi-Fi®
Imagini cu Minicameră video Action Cam AZ1VR cu Wi-Fi®
Imagini cu Minicameră video Action Cam AZ1VR cu Wi-Fi®
Imagini cu Minicameră video Action Cam AZ1VR cu Wi-Fi®
Imagini cu Minicameră video Action Cam AZ1VR cu Wi-Fi®
Imagini cu Minicameră video Action Cam AZ1VR cu Wi-Fi®
Imagini cu Minicameră video Action Cam AZ1VR cu Wi-Fi®
Imagini cu Minicameră video Action Cam AZ1VR cu Wi-Fi®
Imagini cu Minicameră video Action Cam AZ1VR cu Wi-Fi®
Imagini cu Minicameră video Action Cam AZ1VR cu Wi-Fi®

Caracteristici

Un design mai mic, mai uşor, pentru portabilitate maximă

Minicamera noastră Action Cam nu vă va încetini. Designul subţire, rezistent la stropire are aproximativ două treimi din dimensiunea modelelor Action Cam mai vechi, astfel încât nu veţi mai resimţi atât de intens presiunea vântului atunci când filmaţi. Filmarea este, de asemenea, uşoară: Minicamera Action Cam poate fi operată de la butoanele simple situate pe o parte a carcasei, chiar şi atunci când purtaţi mănuşi.

Telecomandă Live-View pentru control uşor şi creativ

Atunci când vă aflaţi în mijlocul acţiunii, realizaţi exact fotografia dorită. Este suficient să prindeţi telecomanda Live-View pe încheietură şi să vă conectaţi prin Wi-Fi® pentru a porni/opri înregistrarea de la distanţă şi a accesa setările modului camerei - puteţi controla simultan până la cinci camere Action Cam. Nu trebuie să vă faceţi griji nici în privinţa apei: telecomanda Live-View funcţionează până la adâncimi de 3 metri şi utilizează sistemul GPS pentru a şti unde vă aflaţi.

SteadyShot™ învinge obstacolele şi neclarităţile

De la trasee stâncoase la valuri perfecte pentru surfing - realizaţi clipuri video clare pe care publicul le va urmări cu plăcere. Stabilizarea optică SteadyShot™ normalizează oscilaţia imaginii pe senzor - aceasta înseamnă reducerea estompării mişcării şi a nivelurilor de zgomot, chiar şi la lumină scăzută.

Format XAVC S pentru înregistrare la o rată de biţi ridicată

Formatul XAVC S cu o rată de biţi ridicată este dedicat videografilor profesionişti. Bucuraţi-vă de filmare Full HD la 50 Mbps, pentru o calitate de expresie extrem de ridicată şi zgomot minim. De asemenea, utilizează metoda de compresie de date Long GOP (Grup de imagini extins), pentru o înregistrare video eficientă.

Senzor CMOS Exmor R® cu sensibilitate îmbunătăţită

Ciclism montan la viteză mare în coborâre la asfinţit? Caiac-canoe în zori? Materialul filmat va arăta bine oricum, datorită sensibilităţii menţinute şi la lumină scăzută a senzorului CMOS EXMOR R® de la Sony, cu claritate îmbunătăţită a imaginii şi reducerea drastică a granulaţiei.

BIONZ™ X pentru detalii şi texturi superioare

Motorul de procesare a imaginii de la Sony reproduce fidel texturile şi detaliile, exact aşa cum sunt văzute de ochiul uman, printr-o procesare la viteză foarte mare. Împreună cu tehnologia de integrare la scară largă LSI (large scale integration) la capătul frontal, care accelerează procesarea, procesorul BIONZ X™ asigură detalii mai naturale, imagini mai realiste, gradaţii tonale mai fine şi zgomot redus la filmare sau fotografiere.

Obiectiv superangular ZEISS Vario-Tessar®, clar, cu un unghi ultralarg de 170°

Capturaţi imagini epice cu unghi panoramic cu obiectivul ZEISS Vario-Tessar® de 170˚. Sau treceţi la o vedere mai convenţională, de 120˚, atunci când este pornită stabilizarea optică SteadyShot™ şi bucuraţi-vă de o stabilitate mai mare a cadrelor, chiar şi atunci când acţiunea este rapidă. Indiferent de situaţie, veţi realiza întotdeauna imagini superbe ale celor mai spectaculoase pârtii de schi, trasee montane, râuri învolburate sau simple alei asfaltate.

Microfonul stereo încorporat capturează sunet de calitate

Îmbunătăţiţi şi mai mult un film excelent, cu sunetul de excepţie. Microfonul stereo încorporat al minicamerei Action Cam vă permite să surprindeţi toate sunetele naturale ale aventurilor trăite, de la valurile ce se sparg în timp ce faceţi surfing la vântul ce suflă în timp ce coborâţi un traseu montan. Puteţi să înregistraţi sunete realiste chiar şi prin carcasa rezistentă la apă inclusă.

120 cps la rezoluţie HD pentru clipuri video cu încetinitorul

Extindeţi-vă opţiunile de exprimare. La filmarea în modul cu decupare APS-C (echivalent Super 35 mm), această cameră acceptă filmarea la o rată ridicată de cadre, de 120 cps, la rezoluţie HD (1280 x 720 de pixeli). Filmele realizate la această rată de cadre pot fi redate la 30p, rata de cadre cinematografică, obţinând efecte uimitoare de 4 ori mai lente de redare cu încetinitorul, care surprind fiecare moment în detalii precise.

Designul rezistent la stropire ţine apa la distanţă

Dacă vă pregătiţi pentru o zi la munte, lăsaţi acasă carcasa rezistentă la apă: designul rezistent la stropire poate face faţă, datorită protecţiei din clasa IPX4. Camera Action Cam se poate ataşa pe un trepied, fără a avea nevoie de carcasă.

Carcasa rezistentă la apă vă permite să vă scufundaţi fără griji

Protejaţi camera Action Cam la adâncimi de până la 5 m cu carcasa rezistentă la apă inclusă, pentru activităţi distractive precum surfingul (nu este potrivită pentru focalizare sub apă)

Action Cam Movie Creator pentru funcţii profesioniste şi editare uşoară

Filmele dvs. vor arăta chiar mai bine cu Action Cam Movie Creator. Produceţi şi editaţi clipuri video rapid şi uşor datorită unei game de funcţii precum Suprapunerea de date GPS şi urmărirea cu încetinitorul. Puteţi de asemenea să întoarceţi clipurile video în sens orar sau antiorar cu 90˚, cu Rotaţie film, sau puteţi utiliza Vizualizarea multiplă pentru a combina până la patru segmente de materiale filmate, capturate simultan de camere diferite, şi puteţi să realizaţi o compoziţie pe ecranul divizat.

Suprapunerea datelor GPS urmăreşte aventurile dvs.

Urmăriţi-vă locaţia şi analizaţi-vă performanţele cu o acurateţe sporită. Suprapunerea datelor GPS calculează cât de rapid vă deplasaţi şi generează un alt fişier video care afişează pe traseul, viteza şi altele, astfel încât să cunoaşteţi detaliile importante ale celei mai recente aventuri.

Captură cu camera întoarsă cu partea de sus în jos

Trebuie să montaţi minicamera Action Cam cu partea de sus în jos? Nicio problemă. Mnicamera Action Cam are o setare dedicată care detectează montarea cu partea de sus în jos şi schimbă automat imaginea în poziţie corectă. Aceasta înseamnă că veţi putea să o montaţi oriunde, în orice unghi, şi să capturaţi în continuare materiale filmate corect orientate, de aceeaşi calitate.

Funcţia Fotografie în mişcare LE vă permite să vedeţi toate trucurile şi acrobaţiile

Etalaţi-vă săriturile şi trucurile cu această excelentă funcţie creativă. Cu funcţia Fotografie în mişcare LE, mişcarea subiectului este afişată într-o secvenţă de imagini suprapuse pe un fundal unic, astfel încât veţi vedea fiecare tranziţie cu claritate şi detalii uimitoare.

Exploraţi gama noastră de accesorii opţionale

Îmbunătăţiţi-vă experienţa de fotografiere cu o serie de accesorii opţionale care vă sporesc creativitatea. Ataşaţi camera Action Cam pe un suport de ghidon sau de montare pe cap; puteţi să folosiţi camera video şi cu un ham pentru câini.

Funcţia Wi-Fi® vă oferă libertate wireless

Transferaţi cu uşurinţă filme şi multe altele de pe camera dvs. Action Cam pe smartphone-ul sau tableta Android sau iOS, prin simpla conectare la Wi-Fi®. Apoi, încărcaţi rapid clipurile video pe site-urile Web şi reţelele de socializare preferate, pentru a împărtăşi acţiunea cu prietenii şi familia.

Fotografiere în serie

Surprindeţi acţiunea în mişcare rapidă cu fotografierea în serie. Este suficient să activaţi această setare dedicată şi veţi putea captura maxim 10 imagini de înaltă calitate la intervale de 1, 2 sau 5 secunde. Această funcţie vă permite să capturaţi fiecare etapă a unui truc sau a unei mişcări, fiind perfectă pentru a vă analiza stilul.

Lampa de semnalizare vă informează că înregistraţi

Această cameră Action Cam dispune de a doua lampă de semnalizare situată deasupra camerei, pe lângă lumina de pe unitate. Acum puteţi verifica uşor de starea de înregistrare din unghiuri diferite.

Fotografierea la intervale vă permite creativitate în clipurile video

Surprindeţi mişcarea subtilă cu detalii şi precizie. Înregistrarea la intervale realizează o fotografie la fiecare 5, 10, 30 sau 60 de secunde, astfel încât acestea să poată fi lipite într-un clip video format dintr-o succesiune de fotografii. Această funcţie este utilă în special pentru înregistrare continuă pe o perioadă îndelungată.

Înregistraţi aşa cum doriţi cu cele două formate de memorie

Stocaţi-vă amintirile aşa cum doriţi. Puteţi alege între Memory Stick Micro™ (Mark 2) sau Micro SD/SDHC (Clasa 4 sau superioară). Dacă doriţi să filmaţi materiale în format XAVC S la o rată de biţi ridicată, puteţi înregistra direct pe un card SDXC. Cu o asemenea flexibilitate, veţi putea să înregistraţi întotdeauna într-un mod care se potriveşte cel mai bine aventurilor dvs.

Mod Imagine statică pentru fotografii uimitoare

Surprindeţi mişcarea rapidă în fotografii clare, detaliate. Modul de Imagine statică realizează fotografii de înaltă calitate, la rezoluţie de 11,9 megapixeli, iar obiectivul superangular de 170˚ vă afişează întreaga experienţă exact aşa cum o vedeţi.

Încărcarea prin USB/sursa de alimentare USB vă asigură o energie suficientă

Fiţi întotdeauna pregătit pentru o călătorie de neuitat - trebuie doar să vă încărcaţi camera Action Cam de la un laptop sau PC printr-un port USB şi sunteţi gata de acţiune. De asemenea, puteţi opera şi filma cu camera Action Cam în timp ce se încarcă, utilizând adaptorul c.a. opţional AC-UD10.

Specificaţii
Înregistrarea devine mai distractivă, cu o cameră Action Cam mai mică, mai uşoară, cu o carcasă rezistentă la stropire. Minicamera Action Cam are dimensiuni egale cu două treimi din dimensiunile modelelor anterioare, dar capturează imagini şi sunet de înaltă calitate, datorită senzorului CMOS Exmor R®, procesorului BIONZ X™ şi înregistrării XAVC S. Aşadar, luaţi-vă echipamentul şi pregătiţi-vă să vă filmaţi aventurile.
  • Senzor CMOS Exmor R® de 11,9 MP (efectivi)

  • Fonticon_Zeiss_logo

    Obiectiv superangular ZEISS Tessar® de 170°

  • Format XAVC-S de înregistrare la o rată de biţi ridicată

  • Designul rezistent la stropire vă însoţeşte oriunde

  • Stabilizarea optică a imaginii SteadyShot™ reduce neclarităţile

Tip de obiectiv
Obiectiv ZEISS Tessar®
Tip de senzor
Senzor CMOS Exmor R® cu iluminare din spate, de tip 1/2.3"
Rezistentă la apă
Până la 5 m cu carcasa SPK-AZ1 inclusă
Rezistentă la praf
Cu carcasa SPK-AZ1 inclusă
Rezistentă la şocuri
Cu carcasa SPK-AZ1 inclusă
Terminale de intrare şi ieşire
Slot pentru carduri de memorie, Terminal multiplu/micro USB

Ce este în cutie

Husă rezistentă la apă (SPK-AZ1), Suport aderent (VCT-AM1), Acumulator (NP-BY1), Cablu micro USB, Adaptor pentru trepied, Opţiuni pentru kit: KIT DE TELECOMANDĂ CU VIZUALIZARE ÎN TIMP REAL (Telecomandă cu vizualizare în timp real (RM-LVR2V)) sau KIT DE MONTARE PE BICICLETĂ (Telecomandă cu vizualizare în timp real (RM-LVR2V), kit universal de montare pe cap (BLT-UHM1), suport de ghidon (VCT-RBM1), folie antiaburire (AKA-AF1)) sau KIT DE MONTARE PORTABIL (Telecomandă cu vizualizare în timp real (RM-LVR2V), kit universal de montare pe cap (BLT-UHM1), curea de încheietură (AKA-WM1), folie antiaburire (AKA-AF1))

Compania Sony este decisă nu doar să ofere produse, servicii și conținut care se concretizează printr-o experiență interesantă, dar și să depună eforturi pentru a-și atinge scopul de a avea impact zero asupra mediului înconjurător ca urmare a desfășurării activităților sale Aflați mai multe despre Sony și mediul înconjurător

Recenzii

Opiniile utilizatorilor