Salt la conţinut

Corp + carcasă rezistentă la apă

HDR-AS20

Preț recomandat

889,40 LEI

Imagini cu Action Cam AS20 cu Wi-Fi®
Imagini cu Action Cam AS20 cu Wi-Fi®
Imagini cu Action Cam AS20 cu Wi-Fi®
Action Cam AS20 cu Wi-Fi® în toiul acţiunii

Caracteristici

Fotografiaţi la lumină scăzută cu senzorul CMOS Exmor R®

Reproduceţi fidel fiecare aspect al scenei, chiar şi la lumină scăzută. Designul deosebit al senzorului CMOS Exmor R® are cablajul în spatele zonelor de capturare a luminii, pentru sensibilitate îmbunătăţită şi zgomot redus. În combinaţie cu procesarea paralelă a semnalului la mare viteză şi o conversie mai rapidă a semnalului, imaginile au un interval dinamic mai larg şi gradaţii bogate, pentru detalii intense şi claritate.

Obiectiv superangular ZEISS Vario-Tessar®, clar, cu un unghi ultralarg de 170°

Capturaţi imagini epice cu unghi panoramic cu obiectivul ZEISS Vario-Tessar® de 170˚. Sau treceţi la o vedere mai convenţională, de 120˚. În orice situaţie, având în spate peste 150 de ani de experienţă în optica de precizie, obiectivul ZEISS conferă contrast intens şi claritate înregistrărilor, fără reflexii graţie unei protecţii avansate multistrat.

Controlaţi până la cinci camere cu telecomanda Live View

Utilizând telecomanda opţională cu vizualizare în timp real RM-LVR1, puteţi controla până la cinci camere prin Wi-Fi® printr-o mişcare a încheieturii. Încadraţi fotografiile, controlaţi setările de înregistrare ale camerelor şi porniţi/opriţi înregistrarea pentru a obţine simultan materiale filmate impresionante din cinci surse.

Filme personale fără tremur cu SteadyShot™

Filmaţi din mers, fără tremur şi şocuri. Stabilizarea electronică a imaginii SteadyShot™ acţionează în interiorul camerei pentru a combate tremuratul, indiferent dacă fotografiaţi cu obiectiv superangular sau cu teleobiectiv. Senzorii de mişcare detectează tremuratul mâinii şi alte mişcări ale camerei, pe care apoi stabilizarea electronică SteadyShot™ le compensează printr-o zonă tampon dedicată de pe senzor.

Înregistrare Full HD la 60p/50p şi 28 Mbps

Aceste statistici impresionante vă garantează o mulţime de opţiuni creative: obţineţi o rezoluţie apropiată de Full HD, rate de biţi de 28 Mb/s şi rate de cadre de la 50p până la redarea foarte lentă de 240p.

Editarea a 4 clipuri video prin îmbinarea acestora

Funcţia de îmbinare a clipurilor video vă permite să combinaţi segmente din până la patru materiale filmate (chiar şi părţi redate cu încetinitorul) capturate simultan de camere diferite şi să realizaţi o compoziţie pe ecranul divizat. Cu această caracteristică unică oricine poate crea filme impresionante fără să fie specialist în utilizarea unui software de editare complex. Disponibil în PlayMemories Home.

Vizualizare detalii

Funcţie de rotire video

Funcţia care permite întoarcerea cu partea de sus în jos este utilă în special în cazul în care Action Cam capturează din poziţie inversă. Selectaţi o setare specială înainte de utilizare astfel încât camera să captureze material în orientarea standard.

Microfonul stereo încorporat capturează sunet de calitate

Îmbunătăţiţi şi mai mult un film excelent, cu sunetul de excepţie; microfonul stereo încorporat vă permite să surprindeţi toate sunetele naturale ale aventurii dvs.

Opţiunea pentru mod foto

Beneficiaţi de mai multe instrumente pentru a vă exprima talentul creativ, fără a adăuga echipamente. Această cameră video vă permite să capturaţi imagini unice de o calitate uluitoare, la fel de uşor ca o cameră foto. În plus, modurile de fotografiere în serie şi de înregistrare secvenţială capturează fără efort o secvenţă de imagini; utilizaţi-le pentru a crea un efect superb într-un clip video sau alegeţi stilul preferat.

Wi-Fi® pentru control la distanţă şi îndreptare uşoară a camerei

Este dificil să obţineţi autoportrete şi clipuri video sau imagini excelente din mijlocul acţiunii. Fără a avea un vizor/ecran, este dificil să ştiţi ce capturaţi de fapt. Soluţia este vizionarea în timp real pe smartphone; Capacitatea Wi-Fi® vă permite să vă transformaţi smartphone-ul sau tableta într-un vizor şi controler de la distanţă.

Durată de utilizare a bateriei de 150 de minute

Pe skateboard sau pe bicicletă, nu pierdeţi niciun moment al acţiunii - bateria are o durată lungă de utilizare, de până la 150 de minute.

Design subţire, uşor, cu comenzi pentru acces facil

Designul subţire, expus mai puţin presiunii vântului şi a apei, este ideal pentru orice activitate în aer liber. Mai mult, profilul subţire se pliază pe cască (sau bicicletă, sau alte echipamente), astfel încât este mai puţin probabilă alinierea incorectă, ca în cazul modelelor mai voluminoase. Butoanele simple fac operarea mai uşoară, chiar şi atunci când purtaţi mănuşi.

Carcasă impermeabilă robustă cu suport de trepied

Etanşată în carcasă, camera este impermeabilă până la adâncimea de 5 m şi rezistă la căderi de la înălţimi de până la 2,5 m. În plus, etanşările rezistente la murdărie şi praf o fac aproape impenetrabilă la noroi, zăpadă, ploaie şi zgârieturi. Camera Action Cam dispune, de asemenea, de un suport universal versatil pentru trepied încorporat.

Mod subacvatic pentru culori naturale

Camera Action Cam poate fotografia imagini color superbe şi naturale chiar şi sub apă. Este suficient să setaţi balansul de alb pentru utilizare subacvatică înainte de fotografiere pentru a evita culoarea verzuie distorsionată, păstrând apa de un „albastru veritabil”, exact ca în realitate.

Înregistraţi aşa cum doriţi cu cele două formate de memorie

Memorie extensibilă cu slot pentru carduri Memory Stick Micro™ şi Micro SD/SDHC; Utilizaţi fără niciun efort formatul pe care îl aveţi la îndemână.

Ieşire HDMI pentru vizionare facilă pe ecranul mare al televizorului

Partajaţi fără efort fotografii sau clipuri video noi cu prietenii şi familia pe ecranul mare al televizorului HDTV (cablul HDMI este necesar şi se achiziţionează separat).

Specificaţii
  • Senzor CMOS Exmor R® de 11,9 MP (efectivi)

  • Fonticon_Zeiss_logo

    Obiectiv ZEISS Tessar® cu unghi ultralarg (170°)

  • Designul rezistent la apă vă însoţeşte pretutindeni (cu husă inclusă)

  • Partajare şi control simple, cu conectare prin Wi-Fi®

  • Stabilizarea optică a imaginii SteadyShot™ reduce neclarităţile

Tip de obiectiv
Obiectiv ZEISS Tessar®
Tip de senzor
Senzor CMOS Exmor R® cu iluminare din spate, de tip 1/2.3"
Rezistentă la apă
Până la 5 m cu carcasa SPK-AS2 inclusă
Rezistentă la praf
Cu carcasa SPK-AS2 inclusă
Rezistentă la şocuri
Cu carcasa SPK-AS2 inclusă
Terminale de intrare şi ieşire
Ieşire micro HDMI, Intrare pentru microfon (stereo), Slot pentru carduri de memorie, Terminal multi/micro USB

Ce este în cutie

Suport aderent (VCT-AM1), Cablu micro USB, Ghid de utilizare, Acumulator NP-BX1, Carcasă rezistentă la apă (SPK-AS2)

Compania Sony este decisă nu doar să ofere produse, servicii și conținut care se concretizează printr-o experiență interesantă, dar și să depună eforturi pentru a-și atinge scopul de a avea impact zero asupra mediului înconjurător ca urmare a desfășurării activităților sale Aflați mai multe despre Sony și mediul înconjurător

Recenzii

Opiniile utilizatorilor