Software şi aplicaţii

Transformaţi uşor aventurile în filme memorabile. Profitaţi la maximum de Action Cam cu software pentru PC, aplicaţii mobile şi asistenţă postfilmare.

Action Cam Movie Creator

Utilizaţi acest software de editare video gratuit pentru a crea un final impresionant. Redaţi imaginile cu încetinitorul/la viteză, suprapuneţi date GPS, combinaţi clipuri video pe un ecran şi creaţi multe altele.

Filme de acţiune uşor de realizat

Dacă aveţi nevoie de asistenţă pentru utilizarea software-ului Action Cam Movie Creator, nu trebuie decât să vizitaţi acest site pentru a urmări un clip video. Puteţi crea cu uşurinţă clipuri video uimitoare.

Aplicaţia Action Cam

Aplicaţia mobilă intuitivă vă permite „să dovediți că sunteţi cel mai bun” oriunde şi oricând – prin editare video uşoară cu succesiune de imagini, mişcare lentă/la viteză, transfer wireless de filme.

Editaţi cu uşurinţă. Partajaţi imediat!

Transferaţi acţiunea din filme. Amplificaţi emoţia cu ajutorul efectelor. Redare la viteză redusă pentru dramă, viteză rapidă pentru distracţie. Introduceţi muzică de fundal. Partajaţi!

Aplicaţia PlayMemories Mobile™

Bucuraţi-vă de fotografiere de la distanţă în timp ce vă uitaţi la ecranul smartphone-ului sau al tabletei. Utilizaţi aplicaţia PlayMemories Mobile* pentru a obţine control deplin de la distanţă asupra funcţiilor Action Cam.

Revista Action Cam

Aflaţi despre stilul de viaţă Action Cam şi despre produse, accesorii, sfaturi şi filme. Descărcaţi revista Action Cam de pe Google Play (smartphone Android) şi de pe iPhone App Store.