Revista Action Cam de la Sony

Nu știţi ce accesorii și setări sunt necesare pentru camera dvs. video Action Cam? Atunci descărcaţi această aplicație a revistei Action Cam.

Mereu noi și accesibile într-un dispozitiv inteligent

Este ușor să fiţi mereu la curent cu aplicaţiile, sfaturile, produsele şi accesoriile pentru fotografiere. Cele mai recente ediții ale revistei Action Cam sunt actualizate automat pe dispozitivul dvs. inteligent și sunt întotdeauna accesibile din biblioteca aplicației.

REVISTA ActionCam

Citiți înainte de a utiliza aplicaţia.

Se descarcă

Cea mai recentă ediţie

Ghid de activităţi pentru Action Cam

FDR-X3000/HDR-AS300/HDR-AS50

Ghidul de activităţi pentrui Action Cam vă oferă informaţii actualizate despre camere şi accesorii pentru mai multe activităţi în detaliu, cu clipuri video şi conţinut interactiv.

Bicicletă montană

Trebuie să vedeţi filmele realizate 100% cu camera video Action Cam, din perspectiva utilizatorului. Designul robust şi fiabil al camerei video Action Cam vă oferă performanţele de care aveţi nevoie pentru a captura imagini uluitoare departe de drumurile circulate. Această ediţie pentru utilizatorii de biciclete montane vă prezintă moduri pe care nici nu vi le-aţi imaginat în care puteţi folosi camera video Action Cam.

Schi şi snowboard

Ediţia Action Cam Magazine pentru împătimiţii de schi şi snowboard nu conţine doar filme şi fotografii cu performanţe, ci vă prezintă un număr mare de accesorii opţionale utile, funcţii şi sfaturi pentru capturarea filmelor cu camera video Action Cam.