Motor!

Dvs. deţineţi controlul propriilor filme. Camera avansată Action Cam de la Sony vă transformă aventurile pe bicicletă în filme de acţiune spectaculoase, cu dvs. ca regizor şi actor principal.

Surprindeţi filme superrealiste pe bicicletă

Ce înseamnă ciclism. Cărări spectaculoase, rampe ameţitoare. Sărituri palpitante, ridicări pe roată. Alegeţi accesorii Action Cam pentru montare sigură, imagini clare, vizualizări multicam, control la distanţă etc. pentru a înregistrări optime. Fiecare mişcare cu realism curajos de 4K de la Sony şi cu imagini HD şi sunet stereo. Faceţi fanii să se simtă în locul dvs. pe şa.

Missing Video data!

Tehnologie avansată pentru clipuri pe bicicletă

Profitaţi la maximum de camera video Action Cam şi de accesoriile acesteia pentru a transforma aventurile pe bicicletă în filme remarcabile. Ţineţi-vă mâinile libere şi ochii la drum cu ajutorul telecomenzii cu vizualizare în timp real. Utilizaţi-o pentru a controla înregistrarea, pentru a verifica unghiurile şi pentru a folosi până la cinci camere simultan. Urmăriţi-vă parcursul şi viteza cu GPS încorporat. Şi bazaţi-vă pe funcţia de stabilizare a imaginilor pentru a transforma călătoriile agitate în filme clare uşor de urmărit.

Echipament simplu pentru înregistrări de succes

Echipament montan opțional pentru imagini de excepție, cu plus de calitate pentru filme. Purtați Action Cam pe cap pe post de cameră de cască pentru a înregistra din propria perspectivă şi aveţi vizibilitate totală a traseului pentru performanţe optime. Prindeţi camera de ghidon pentru a surprinde diferite cadre sau folosiţi kitul de braţ pentru a regla precis unghiuri.

Echipament simplu pentru înregistrări de succes