Un bărbat se filmează cu monitorul pentru vloguri pentru Xperia PRO-I
Monitor pentru vloguri pentru Xperia PRO-I, împreună cu un microfon extern și un mâner de înregistrare
Părți componente ale monitorului pentru vloguri, inclusiv monitorul, suport de metal și cablu USB-C
Ecranul monitorului pentru vloguri, care prezintă un bărbat care se filmează într-o locație spectaculoasă
Punct de montare tip 1/4-20 UNC pe partea din spate a monitorului pentru vloguri
Suport de metal pentru monitorul pentru vloguri

Caracteristici

Un bărbat se filmează cu monitorul pentru vloguri pentru Xperia PRO-I

Filmați-vă cu o calitate excepţională a imaginilor

Indiferent dacă sunteți vlogger, YouTuber sau pur și simplu partajați conținut prietenilor, camera principală a dispozitivului dvs. Xperia compatibil vă permite să vă filmați la o calitate remarcabilă a imaginii. Iar prin atașarea unui monitor de vlogging, puteți să vedeți exact ce înregistrați și să creați conținut cu adevărat memorabil.

Mâner de înregistrare prin Bluetooth în mâna unei persoane

Vlogging, varianta simplificată

Atunci când înregistrați cu monitorul pentru vloguri și cu un smartphone compatibil, puteți conecta mânerul de înregistrare prin Bluetooth GP-VPT2BT. Acesta vă permite să porniți/opriți înregistrarea fără a atinge vreun buton de pe smartphone-ul propriu-zis. 

Descoperiți mânerul de înregistrare GP-VPT2BT

Ecranul monitorului pentru vloguri, care prezintă un bărbat care se filmează într-o locație spectaculoasă

Interfață cu utilizatorul facilă și intuitivă

În timp ce filmați, interfața ușor de utilizat a monitorului pentru vloguri vă permite să verificați compoziția de înregistrare, starea, ora și altele. 

Părți componente ale monitorului pentru vloguri, inclusiv monitorul, suport de metal și cablu USB-C

Simplu de configurat

Pur și simplu fixați suportul de metal pe smartphone-ul compatibil și atașați monitorul la suport folosind magnetul încorporat. Apoi conectați cele două dispozitive folosind cablul USB-C și sunteți gata de înregistrare. Atunci când este conectat, monitorul pentru vloguri se alimentează de la smartphone, dar are și un port de alimentare extern. Astfel, dacă înregistrați pentru mai mult timp, puteți alimenta ambele dispozitive simultan folosind un cablu USB-C de încărcare.

Monitor de vlogging atașat la un smartphone echipat cu un mâner de filmare Bluetooth și un microfon extern

Creați conținut, așa cum doriți

Monitorul pentru vloguri are o mufă de microfon de 3,5 mm cu 3 poli, ceea ce vă permite să conectați propriul microfon extern și să înregistrați sunet de o calitate chiar mai bună. Pur și simplu montați microfonul pe suportul pentru accesorii din partea de sus a suportului. De asemenea, are puncte de montare tip 1/4-20 UNC, unul pe partea inferioară a suportului și unul pe partea din spate a monitorului, ceea ce vă permite să atașați alte accesorii, cum ar fi trepiede, mânere sau brațe pentru selfie.

Sigla Road to Zero

Ambalaj ecologic

Monitorul de vlogging are un ambalaj fără plastic, reflectând angajamentul Sony de a reduce impactul produselor și practicilor sale asupra mediului.

Descoperiți inițiativa Sony Road to Zero

Specificaţii

Ușor de configurat și intuitiv de folosit, monitorul de vlogging vă permite să vă filmați la o calitate excepțională a imaginii folosind camera principală a dispozitivului dvs. Xperia compatibil. De asemenea, vă permite să montați alte echipamente, cum ar fi un microfon extern sau un mâner de înregistrare prin Bluetooth, pentru a personaliza experiența de înregistrare.
  • Modalitatea ușoară de a vă filma, folosind camera principală a dispozitivului Xperia compatibil

  • Simplu de configurat și de folosit

  • Mufă pentru microfon încorporat, montare suport pentru accesorii și puncte de montare tip 1/4-20 UNC

  • Afișează starea înregistrării

  • Suport de metal rezistent

Aflați mai multe despre caracteristicile de economisire a energiei şi despre angajamentul nostru faţă de mediul înconjurător și pentru un viitor cu efecte minime asupra mediului Vizitaţi site-ul Web ecologic