SMARTPHONE-URI

Căști bifuncționale cu Bluetooth® și conexiune audio USB SB

SBH90C
Imagine cu Căști bifuncționale cu Bluetooth® și conexiune audio USB SB

creamblack

Imagini cu Căști bifuncționale cu Bluetooth® și conexiune audio USB SB
Imagini cu Căști bifuncționale cu Bluetooth® și conexiune audio USB SB
Imagini cu Căști bifuncționale cu Bluetooth® și conexiune audio USB SB

Caracteristici

Oriunde și oricând

Vă prezentăm căștile bifuncționale cu Bluetooth® și conexiune audio USB SBH90C, căștile flexibile care vă permit să vă conectați și să ascultați la rezoluție ridicată, acasă sau la serviciu, apoi treceți în modul de ascultare wireless atunci când sunteți în deplasare. Căștile bifuncționale cu Bluetooth® și conexiune audio USB SBH90C se pot încărca direct de la dispozitivul Xperia®.

Wireless

Bucurați-vă de muzică în modul tip mâini libere cu căști bifuncționale cu Bluetooth® și conexiune audio USB SBH90C, care se fixează confortabil la ceafă. După ce terminați de ascultat, căștile magnetice previn încurcarea cablurilor.

Conectat

Ascultați muzică în format de înaltă rezoluție folosind o conexiune directă prin cablul USB Type-C™.

Încărcați în timp ce ascultați

Încărcați căștile bifuncționale cu Bluetooth® și conexiune audio USB SBH90C cu dispozitivul Xperia® în timp ce ascultați muzica preferată prin cablul USB Type-C™ inclus.

Tehnologie de căști sofisticată

Tehnologia DAC USB de înaltă calitate asigură un sunet clar și izolat, iar tehnologia de control al răspunsului pentru frecvențe joase oferă un bas bine articulat și profund. În plus, cablul cu patru fire asigură legături de masă separate pentru cele două canale, fapt care oferă o separare mai bună a canalelor audio pentru un sunet mai bun.

Sunet de înaltă rezoluţie

Ascultați muzică în format de înaltă rezoluție folosind ieșirea digitală USB directă. Difuzoarele dinamice sunt compatibile cu sunetul de înaltă rezoluție și îmbină un design compact și ușor cu o sensibilitate înaltă pe un domeniu larg de frecvențe.

Specificaţii

  • Ascultați fie wireless, fie în mod conectat pentru a vă bucura de sunet de înaltă rezoluție

  • Cablu USB Type-C™, conceput pentru ascultare și încărcare de la Xperia (inclus)

  • Încărcați căștile direct de la dispozitivul Xperia

  • Săculeț de transport inclus

Aflați mai multe despre caracteristicile de economisire a energiei şi despre angajamentul nostru faţă de mediul înconjurător și pentru un viitor cu efecte minime asupra mediului Vizitaţi site-ul Web ecologic

Recenzii

Opiniile utilizatorilor