Imagini cu Modul de navigare auto fișabil
Imagini cu Modul de navigare auto fișabil
Imagini cu Modul de navigare auto fișabil
Imagini cu Modul de navigare auto fișabil
Imagini cu Modul de navigare auto fișabil

Caracteristici

Uşor de configurat

Transformați-vă receptorul AV Sony într-o soluție de navigare cu ecran tactil oferită de TomTom. Folosiți modulul nostru fișabil pentru a obține cea mai recentă soluție de navigare offline pentru călătorii mai inteligente și veți beneficia de utilizare intuitivă datorită interfeței cu ecran tactil ușor de folosit.

Tot ce aveți nevoie este inclus

Tot ce aveți nevoie pentru conectare este inclus în pachetul cumpărat. Acesta include unitatea de navigare, cardul SD (cu datele cartografice), cablul de conectare la sursa de alimentare, fixatoare adezive, antenă GPS, cablu de comandă și foaie de montare a antenei. 

Design interactiv

Aplicația de navigare TomTom reprezintă un mod inedit de interacțiune. Gata cu meniurile complicate: trebuie doar să indicați destinația atingând harta și sunteți gata de condus. De asemenea, puteți să atingeți o rută pentru a o șterge sau să selectați o locație pentru a o adăuga la preferințe.

Intensificați semnalul GPS

Pentru a îmbunătăți recepția semnalului GPS, agățați antena GPS de bord folosind foaia de montare optimizată. 

Șase tipuri de rute

Tipul implicit de rută este „cea mai rapidă”, dar aveți la dispoziție șase opțiuni, inclusiv cea mai economică, ce evită autostrăzile, și ruta cea mai scurtă. Tipul setat ultima dată este folosit apoi ori de câte ori planificați o rută. 

Găsiți-vă ușor destinația

Apăsați lung pe hartă pentru a găsi rapid destinația. Sau folosiți funcția Free Text Search (Căutare text liber), care face ca sistemul să înceapă căutarea după ce scrieți trei caractere. Pe măsură ce scrieți apar adresele și locurile de interes corespunzătoare.

Panou cu viteza

Obțineți informații precum viteza dvs. actuală și limita de viteză maximă în locul în care vă aflați. Într-un panou lateral sunt afișate detalii despre ruta dvs. actuală, inclusiv ora estimată la care ajungeți.

Previzualizați instrucțiuni viraj cu viraj

Selectați opțiunea „Show instructions” (Afișare instrucțiuni) și veți putea previzualiza o listă de instrucțiuni viraj cu viraj. Distanța afișată în listă reprezintă intervalul dintre instrucțiuni.

My Places

Personalizați-vă harta folosind My Places. Vedeți locurile preferate pe hartă și navigați cu ușurință către ele ori de câte ori doriți. Puteți accesa locurile vizitate recent și prin intermediul meniului My Places. 

Gamă de culori

Tema cromatică implicită a aplicației de navigare este albastră, dar o puteți schimba în funcție de preferințe. Își vor schimba culoarea doar elementele afișate pe hartă, precum ruta, indicatorul GPS și preferințele. Culorile hărții vor rămâne aceleași.

Ghidare vocală 

Datorită ghidării vocale, puteți să fiți atent la trafic în timp ce ascultați indicații de orientare. Folosind aceste setări, puteți inclusiv să selectați seturile de instrucțiuni care doriți să fie rostite, de exemplu, instrucțiuni timpurii, numere de străzi, semne rutiere, nume de străzi ș.a.m.d.

Comenzi gestuale pe ecran

Comenzile gestuale simplifică folosirea interfeței. Atingeți ușor de două ori, trageți, glisați rapid, țineți apăsat, atingeți sau selectați pentru interacțiune.

Specificaţii

Ajungeți inteligent la destinație cu această soluție de navigare auto cu ecran tactil și ușor de conectat oferită de TomTom. Conectând-o la un receptor AV Sony compatibil, vă puteți bucura imediat de cele mai recente funcții navigare online, hărți interactive, căutare prin text liber a adreselor, ghidare vocală și altele.
  • Unitate de navigare TomTom complet echipată și ușor de montat

  • Design interactiv compatibil cu dispozitivele audio auto Sony

  • Șase tipuri de rute pentru se potrivi cu orice fel de călătorie

  • Folosind My Places, puteți include locațiile preferate

  • Ghidare vocală și comenzi gestuale pe ecran

Compania Sony este decisă nu doar să ofere produse, servicii și conținut care se concretizează printr-o experiență interesantă, dar și să depună eforturi pentru a-și atinge scopul de a avea impact zero asupra mediului înconjurător ca urmare a desfășurării activităților sale Aflați mai multe despre Sony și mediul înconjurător

Recenzii

Opiniile utilizatorilor