Imagini cu Suport de montare pe perete SU-WL850
Imagini cu Suport de montare pe perete SU-WL850

Caracteristici

Se potrivește perfect în încăpere

Valorificaţi spaţiul în care locuiţi. Cu acest suport de montare pe perete, televizorul se potrivește frumos în orice încăpere, ca o operă de artă.

Experiență de vizionare mai bună, acces mai ușor cu funcția de pivotare

Pivotați televizorul montat pe perete până la 20° cu ajutorul suportului. Acest lucru vă permite să reglați rapid unghiul televizorului pentru o experiență optimă de vizionare și să accesați ușor conexiunile.

Montare aproape de perete

În ciuda faptul că oferă o funcție de pivotare, acest suport este suficient de subțire pentru a permite montarea televizorului la numai 11 mm de perete.  

Drept pe verticală cu blocare cu magnet

Montați televizorul paralel cu peretele. Blocarea cu magnet asigură că partea superioară a televizorului nu se înclină înainte când este montat aproape de perete, pentru o experiență de vizionare mai plăcută.

Specificaţii

Amplasați în siguranță televizorul aproape de perete cu acest suport de înaltă calitate pentru montare pe perete. Pivotați televizorul în fiecare direcție pentru o vizualizare optimă și acces ușor la conexiuni.
  • Pivotează până la 20°

  • Amplasați televizorul al 11 mm față de perete

  • Asigură acces simplu la conexiunile televizorului montat pe perete

  • Creat pentru instalare sigură şi uşoară

Aflați mai multe despre caracteristicile de economisire a energiei şi despre angajamentul nostru faţă de mediul înconjurător și pentru un viitor cu efecte minime asupra mediului Vizitaţi site-ul Web ecologic

Recenzii

Opiniile utilizatorilor