Atât de captivant. Atât de real.

360 Reality Audio

Lăsați-vă captivat de sunetul care vă înconjoară. Atât de real, ca și cum ați fi acolo, la un concert în direct sau alături de artist în studio. Cu 360 Reality Audio, muzica este mai captivantă ca oricând.

Experimentați 360 Reality Audio

Comparați sunetul 360 Reality Audio și sunetul stereo convențional pentru a înțelege diferențele de sunet atunci când ascultați conținut 360 Reality Audio la boxe și căști.

Cum funcționează cu căști

După ce vă abonați la un serviciu de redare de muzică în timp real compatibil, vă veți putea bucura de sunetul 360 Reality Audio cu căștile și smartphone-ul dvs.

aplicație pentru serviciu de redare în timp real
Descărcați o aplicație de redare în timp real telefon
serviciu de redare în timp real
Abonați-vă la un serviciu de redare în timp real
orice căști
Ascultați cu orice căşti
Servicii de redare de muzică în timp real compatibile

Bucurați-vă de o bibliotecă de piese în continuă creștere, conținut de la artiști importanți, precum și conținut legendar din catalog, prin partenerii noștri de servicii de redare de muzică în timp real. Vizitați Music.com pentru a vă bucura de o experiență muzicală 360 Reality Audio simulată.

Duceți experiența de audiție la următorul nivel, prin personalizare

Cu anumite căști certificate 360 Reality Audio și aplicația Sony | Conectare căști, optimizați audiția prin analizarea formei unice a urechii și bucurați-vă de o experiență muzicală captivantă.

360 Reality Audio
360 Reality Audio

Fără o experiență 360 Reality Audio personalizată, forma unică a urechii dvs. poate face ca pozițiile individuale din care provine sunetul să difere ușor față de intenția creatorului.

Experiență 360 Reality Audio personalizată
Experiență 360 Reality Audio personalizată

Cu o experiență 360 Reality Audio personalizată, vă veți bucura de o poziționare precisă a sunetului - personalizată pentru urechile dvs. - astfel încât scena sonoră să fie prezentată exact așa cum a intenționat creatorul.

Cum să personalizați și să vă bucurați de mostre de muzică imersive

Headphones Connect
Descărcați aplicația Sony│Conectare căști și conectați-o la căștile Sony
Capturați și analizați
Capturați imagini cu urechile pentru o analiză personalizată
Analiză
Selectați și descărcați aplicația Artist Connection pentru a vă bucura de muzică imersivă
Asistenţă Sony pentru căștile certificate 360 Reality Audio

Asistența Sony oferă informații practice despre cum să vă bucurați de tehnologia 360 Reality Audio pe căștile dvs. certificate Sony. Vizitați site-ul web și aflați tot ce doriți să știți despre această nouă tehnologie.

Cum funcționează cu boxe

Abonați-vă la un serviciu de redare de muzică în timp real 360 Reality Audio și bucurați-vă de această nouă experiență muzicală cu boxele certificate 360 Reality Audio sau cu sistemul Home Theatre.

Conectați-vă prin intermediul unei rețele Wi-Fi

Conectați smartphone-ul și dispozitivul 360 Reality Audio la aceeași rețea Wi-Fi.

Aplicații de redare de muzică în timp real

Descărcați aplicații compatibile de redare de muzică în timp real pe bază de abonament (Amazon Music HD, Deezer, nugs.net, TIDAL) pe smartphone.

Pictograma Cast

Atingeți pictograma „Cast” din aplicația dvs. de redare de muzică în timp real pentru a transmite conținutul de pe dispozitivul 360 Reality Audio pe boxa sau receptorul audio-video și controlați redarea de pe smartphone.

Servicii de redare de muzică în timp real compatibile

Bucurați-vă de o bibliotecă din ce în ce mai mare de piste 360 Reality Audio, conținut de primă mână de la artiști importanți, precum și conținut de catalog legendar, prin partenerii noștri de servicii de redare de muzică în timp real.

Asistență Sony pentru boxele certificate 360 Reality Audio

Asistența Sony oferă informații practice despre cum să vă bucurați de tehnologia 360 Reality Audio cu boxele dvs. certificate Sony. Vizitați site-ul web și aflați tot ce doriți să știți despre această nouă tehnologie.

Colaborări cu parteneri pentru dispozitive de redare certificate

Duceți experiența de ascultare a muzicii la următorul nivel cu 360 Reality Audio și cu unele dintre cele mai importante mărci și produse audio din lume.

*Serviciile muzicale disponibile diferă în funcție de producător și dispozitiv. Pentru detalii, vizitați site-ul web al partenerilor colaboratori.

Creați propria experiență muzicală captivantă
Licențierea

Descoperiți un nou ecosistem muzical pentru distribuirea și redarea conținutului.

Descoperiți viitorul 360 Reality Audio

Insuflați o nouă viață muzicii live cu 360 Reality Audio. Descărcați aplicația Artist Connection și bucurați-vă de versiunea de încercare care oferă spectacole live uluitoare cu 360 Reality Audio. 

Descărcați aplicația Artist Connection pe dispozitivul mobil