Sunet și de imagini
captivante

Imaginea și sunetul sunt în perfectă armonie

Gama noastră de televizoare premium combină cele mai recente tehnologii de imagine și de sunet de la Sony, oferind cea mai captivantă experiență audiovizuală.

Realism suprem

Cu o putere de procesare fără egal, procesorul de imagini X1TM Ultimate detectează fiecare obiect, intensificând culoarea, detaliile și luminozitatea, astfel ca tot ce vedeți să fie incredibil de realist.

funcție ultimate realism dezactivată
funcție ultimate realism activată

Experiență audiovizuală captivantă

Cele mai recente tehnologii de sunet ale noastre vă plasează direct în mijlocul acțiunii, sincronizând perfect sunetul cu imaginea de pe ecran, pentru o experiență de divertisment cu adevărat captivantă.

AG9 însuflețește intenția creatorului

Grație procesorului de imagini X1TM Ultimate, negrul profund și culorile naturale ale panoului OLED sunt intensificate, iar Acoustic Surface Audio+TM redă sunet precis; tot ce vedeți și auziți se ridică la nivelul viziunii creatorului.

XG95 cu LED cu matrice completă: detaliu cinematic

Televizorul nostru LED cu matrice completă la rezoluție 4K HDR se combină cu procesorul de imagini avansat și cu acustica realistă pentru a oferi contrast strălucitor și o experiență captivantă, de nivel cinematografic.

Televizor laureat

Descoperiți gama noastră de televizoare premium