Imaginația în mișcare

Fiți alături de noi aici pentru anunțul nostru special online de 2 zile 

28 iulie, ora 15:00 (BST)/16:00 (CET) 

Anunțul global oficial și detalii prezentate despre acest model îndelung așteptat. 

29 iulie, ora 17:00 (BST)/18:00 (CET) 

Webinar exclusiv de 90 de minute în direct, pentru o examinare aprofundată a aparatului foto. De asemenea, vom avea interviuri cu invitați speciali, care dezvăluie prima impresie la utilizarea acestuia în condiții reale, alături de experți tehnici Sony. 

Pentru a fi la curent cu ambele evenimente și a primi un memento înainte de începerea webinarului, abonați-vă la buletinul informativ Alpha Universe mai jos.