Concursul de peisaje α Universe

Albert Dros

Peisaje cu rezoluție și gamă dinamică uimitoare

Indiferent dacă utilizați un aparat APS-C sau o cameră Full Frame, seria Sony α oferă o rezoluție incredibilă, o gradare fină a tonurilor și imagini superbe la setări ISO ridicate.

Procesorul BIONZ™ al camerei dvs. α este capabil să capteze cu exactitate texturi și detalii, ceea ce face ca peisajele dvs. să fie strălucitoare și intense.

Participați la acest concurs partajându-vă fotografiile pe Instagram. Vor putea fi înscrise în concurs fotografiile postate pe Instagram între 1 noiembrie 2019 și 15 decembrie 2019.

Imaginea câștigătoare va fi aleasă de un juriu alcătuit din experți în fotografie, iar câștigătorul va primi un obiectiv Sony G Master!

Fotografiile înscrise vor fi evaluate în funcție de nivelul de creativitate, originalitate și impactul vizual/emoțional al imaginii, iar fotografiile câștigătoare vor fi anunțate pe α Universe și pe canalele media de socializare.

Termeni și condiții:

NU ESTE NECESARĂ NICIO ACHIZIȚIE

1. Promotorul Concursului de fotografie de peisaje α Universe pe Instagram („Concursul”) este Sony Europe B.V., The Heights, Brooklands, Weybridge, Surrey, KT13 0XW, Marea Britanie („Sony”). Concursul nu este în niciun fel sponsorizat, susținut sau administrat de către sau asociat cu Instagram. Drept urmare, Instagram este eliberată complet de orice răspundere de către fiecare participant la acest Concurs.

2. Concursul este deschis persoanelor cu vârsta de peste 18 ani care au un cont personal de Instagram și care locuiesc în Germania, Marea Britanie, Franța, Italia, Spania, Olanda, Elveția, Polonia, Norvegia, Austria, Suedia, Belgia, Danemarca, Finlanda, Grecia, România, Estonia, Lituania, Letonia, Ungaria, Bulgaria, Irlanda, Republica Cehă, Slovacia și Turcia. („Țările eligibile”). Angajații companiilor din cadrul grupului Sony și membrii familiilor acestora nu sunt eligibili să participe.

3. Concursul va începe pe 1 noiembrie 2019 și se va încheia la miezul nopții pe 15 decembrie 2019 („Perioada de concurs”)

4. Pentru a vă înscrie în concurs trebuie să parcurgeți următorii pași:

Pasul 1: urmăriți contul de Instagram @alphauniversebysony.eu.

Pasul 2: încărcați în contul dvs. de Instagram o fotografie făcută de dvs. personal folosind o cameră Sony din seria α și adăugați următorul hashtag, în funcție de țara dvs. de reședință:

Lista hashtagurilor valide:

Germania: #AlphaLandscapeDE
Marea Britanie: #AlphaLandscapeUK
Franța: #AlphaLandscapeFR
Italia: #AlphaLandscapeIT
Spania: #AlphaLandscapeES
Olanda: #AlphaLandscapeNL
Elveția: #AlphaLandscapeCH
Polonia: #AlphaLandscapePL
Norvegia: #AlphaLandscapeNO
Austria: #AlphaLandscapeAT
Suedia: #AlphaLandscapeSE
Belgia: #AlphaLandscapeBE
Danemarca: #AlphaLandscapeDK
Finlanda: #AlphaLandscapeFI
Grecia: #AlphaLandscapeGR
România: #AlphaLandscapeRO
Estonia: #AlphaLandscapeEE
Lituania: #AlphaLandscapeLT
Letonia: #AlphaLandscapeLV
Ungaria: #AlphaLandscapeHU
Bulgaria: #AlphaLandscapeBG
Irlanda: #AlphaLandscapeIE
Republica Cehă: #AlphaLandscapeCZ
Slovacia: #AlphaLandscapeSK
Turcia: #AlphaLandscapeTR

5. Fotografiile trimise trebuie să fi fost realizate folosindu-se o cameră Sony din seria α. Pentru a participa la concurs, contul dvs. de Instagram trebuie să fie public. După ce este postată, fotografia trebuie să rămână în contul de Instagram până la sfârșitul Perioadei de concurs prevăzute la secțiunea 3 de mai sus. În caz contrar, înscrierea dvs. nu poate fi recunoscută.

6. Prin trimiterea fotografiilor în conformitate cu secțiunea 4 de mai sus și participarea la Concurs, se va considera că participanții au acceptat și sunt obligați să respecte regulile Concursului și acești termeni și condiții. Orice instrucțiuni suplimentare legate de înscriere oferite de Sony și postate pe această pagină web sau pe contul de Instagram @alphauniversebysony.eu vor face parte din regulile Concursului.

7. Potrivit secțiunii 9 de mai jos, fotografiile trebuie să reprezinte peisaje în care utilizatorul să profite de funcțiile camerei Sony α. Nu există nicio limită cu privire la numărul de fotografii pe care le puteți încărca pentru a participa, dar fiecare fotografie trebuie să fie unică și să respecte acești termeni și condiții.

8. Sunt acceptate fotografiile care sunt modificate cu orice software de editare a imaginilor sau cu programe echivalente. Participantul garantează că îmbunătățirea fotografiei a fost făcută prin utilizarea unui software achiziționat legal.

9. Participanților li se interzice să eticheteze sau să înscrie orice material defăimător, calomniator, obscen, pornografic, profan, amenințător sau ilegal (valabil atât pentru fotografii, cât și pentru orice comentarii/etichete asociate) sau orice material care ar putea constitui sau încuraja o conduită care ar putea fi considerată o infracțiune sau care ar putea să dea naștere unei răspunderi civile sau să încalce orice lege sau condițiile de utilizare a platformei Instagram. Participanții nu au voie să trimită fotografii care includ filigrane, acreditări fotografice sau orice mărci terțe.

10. Sony va analiza toate înscrierile eligibile trimise prin intermediul Instagram în Perioada concursului, iar fotografiile vor fi evaluate, la discreția Sony, în funcție de nivelul de creativitate, originalitate și impactul vizual/emoțional al imaginii. Sony va selecta o listă scurtă de înregistrări pe baza criteriilor enunțate anterior, iar decizia finală privind înscrierile câștigătoare va fi luată de un judecător independent, ale cărui decizii vor fi definitive și obligatorii.

11. Participantul a cărui imagine a fost selectată drept câștigătoare va fi contactat folosindu-se Instagram Direct, din contul de Instagram @alphauniversebysony.eu și va trebui să trimită datele EXIF asociate fotografiei selectate pentru a demonstra conformitatea cu cerințele de înscriere. Ulterior, Sony va contacta potențialul câștigător prin e-mail și îi va oferi instrucțiuni legate de revendicarea premiului. Dacă potențialul câștigător nu răspunde și nu respectă instrucțiunile din mesajul inițial trimis prin Instagram Direct în termen de cinci (5) zile sau dacă datele relevă faptul că fotografia nu respectă acești termeni și condiții, participantul nu va fi eligibil să primească premiul, urmând a se desemna alt câștigător. Vor fi contactați cel mult trei (3) câștigători alternativi.

12. Va fi selectată o înscriere câștigătoare, iar câștigătorul va putea alege un obiectiv Sony G Master din lista de mai jos:

FE 24mm f/1.4 G Master (valoare aprox. 1.619 EUR/1.449 GBP)
FE 16-35mm f/2.8 G Master (valoare aprox. 2.569 EUR/2.300 GBP)

13. Nu există alternativa numerarului sau creditului. Premiile nu pot fi schimbate sau transferate. În cazul în care premiul devine indisponibil din orice motiv, Sony își rezervă dreptul de a oferi un premiu înlocuitor de valoare echivalentă.

14. Câștigătorul este răspunzător pe deplin și exclusiv de orice obligație fiscală individuală legată de primirea premiilor și, prin acceptarea premiilor, câștigătorii acceptă să exonereze Sony de orice astfel de răspundere.

15. Câștigătorul va fi contactat prin intermediul contului de Instagram @alphauniversebysony.eu până la începutul lunii ianuarie 2020, iar premiul va fi trimis până la mijlocul lunii februarie 2020, fără costuri pentru câștigător. Premiile vor fi livrate numai la adrese din țările eligibile, enumerate în secțiunea 2 de mai sus.

16. Acceptarea premiilor constituie consimțământul câștigătorului pentru folosirea numelui și imaginii câștigătorului de către Sony în scopuri editoriale, publicitare, promoționale și de marketing, fără alte compensații, cu excepția cazului în care acest lucru este interzis prin lege. În afară de notificarea câștigătorilor, nu va fi acceptată nicio întrebare cu privire la înscrierea participanților și selecția câștigătorilor.

17. Prin înscrierea fotografiilor în Concurs, participantul garantează că: (1) fotografiile respectă pe deplin regulile concursului și acești termeni și condiții; (2) fotografiile sunt originale, realizate de participant folosind o cameră Sony din seria α; (3) participantul deține toate drepturile (inclusiv drepturile de autor) asupra fotografiei; și (4) fotografiile nu încalcă drepturile niciunui terț (inclusiv dreptul la publicitate, confidențialitate sau orice alte drepturi echivalente ale unei persoane) și că a fost obținută permisiunea de a se utiliza imaginea oricărei persoane incluse în oricare dintre fotografii trimise Participantul recunoaște faptul că transmiterea imaginilor din surse terțe (inclusiv, de exemplu, alte site-uri web sau bloguri) este interzisă, iar utilizarea acestor fotografii fără permisiune poate constitui o încălcare a dreptului de autor.

18. Înscrierile pot fi excluse sau premiile pot fi anulate dacă Sony stabilește în mod rezonabil că a existat o încălcare a cerințelor de înscriere, a acestor termeni și condiții sau a ordinii și moralității publice.

19. Participantul acordă Sony o licență irevocabilă, neexclusivă, gratuită pentru copierea, modificarea, editarea, adaptarea, publicarea, reproducerea, afișarea, distribuirea sau pentru orice altă utilizare a fotografiilor trimise prin intermediul oricărui canal online din Europa pentru perioada următoare înscrierii la Concurs, până la data de 15 decembrie 2021 (inclusiv dreptul la sublicențiere pentru alte companii din cadrul grupului Sony). În mod special, participantul recunoaște și este de acord cu faptul că fotografiile trimise pot fi publicate pe site-urile web și în conturile media de socializare ale grupului Sony și că Sony poate edita sau modifica fotografiile (de exemplu, prin decupare sau prin adăugarea de imagini, muzică sau efecte sonore). Orice altă utilizare a fotografiilor se va face numai cu acordul participantului. Participantul garantează că deține drepturile necesare pentru acordarea licenței prevăzute în această clauză. Participantul este de acord să renunțe la toate drepturile morale cu privire la utilizarea fotografiilor trimise.

20. Sony nu își asumă răspunderea în ceea ce privește utilizarea sau publicarea fotografiilor trimise, iar participantul va fi singurul responsabil pentru soluționarea litigiilor cu terții cu privire la fotografiile pe care le-au trimis, pe propria cheltuială. Participantul acceptă să despăgubească și să nu atace Sony, companiile sale afiliate, directorii, angajații și agenții acesteia în cazul oricăror reclamații, daune, pierderi, costuri sau cheltuieli de orice fel care apar în legătură cu participarea sa la acest concurs, inclusiv utilizarea de către Sony a fotografiilor trimise și acceptarea sau utilizarea de către participanți a premiilor.

21. Sony nu oferă nicio garanție, explicită sau implicită, cu privire la acest Concurs sau la premii, cu excepția celor prevăzute în mod explicit în acești termeni și condiții. Sony nu va fi responsabilă pentru erorile tehnice sau pentru erorile de pe platforma Instagram care ar putea împiedica un participant să se înscrie în Concurs ori să primească sau să trimită mesaje directe. Sony nu încearcă să excludă răspunderea pentru deces sau vătămare corporală cauzată de propria neglijență.

22. Informațiile personale ale participanților vor fi prelucrate în conformitate cu politica de confidențialitate a Sony, disponibilă la adresa https://www.sony.co.uk/eu/pages/privacy/en_GB/privacy_overview.html și vor fi utilizate numai în scopul administrării și promovării Concursului, inclusiv pentru comunicările referitoare la Concurs, gestionarea înscrierilor, expedierea premiilor, prezentarea înscrierilor câștigătoare, activitățile de marketing și promoționale ale Sony și în scopuri asociate acestor activități. Prin înscrierea la Concurs, sunteți de acord cu faptul că informațiile dvs. cu privire la nume, vârstă, țară și cameră pot fi publicate împreună cu fotografia trimisă.

23. Toate informațiile personale furnizate de participanți vor fi distruse sau șterse după încheierea Concursului, cu excepția câștigătorilor premiilor și a participanților ale căror fotografii vor fi utilizate.

24. Incapacitatea Sony de a pune în aplicare oricare dintre aceste reguli sau termeni nu constituie o renunțare la prevederea respectivă.

25. Cu excepția cazului în care legislația locală din țara de reședință a participantului nu prevede altfel, Concursul, inclusiv cerințele de înscriere și acești termeni și condiții vor fi reglementate de legislația engleză, iar orice litigiu se va supune jurisdicției instanțelor din Anglia și Țara Galilor.