Concursul de fotografie α Universe: „Toamna”

lebede pe râu toamna

Toamna

Sony Europe B.V. și Alpha Universe sunt încântate să anunțe lansarea concursului nostru de fotografie Toamna pe Instagram, pentru utilizatorii camerelor Sony Alpha sau seria ZV ori RX din următoarele țări: Germania, Regatul Unit, Franța, Italia, Spania, Țările de Jos, Elveția, Polonia, Norvegia, Austria, Suedia, Belgia, Danemarca, Portugalia, Finlanda, Grecia, România, Estonia, Lituania, Letonia, Ungaria, Bulgaria, Irlanda, Republica Cehă, Croația, Slovenia, Slovacia și Turcia.

Vor fi trei imagini câștigătoare alese de un juriu format din experți în fotografie, fiecare imagine urmând a primi câte un premiu!

Pentru a participa la acest concurs, partajați-vă fotografiile prin Instagram. În concurs pot intra fotografiile postate pe Instagram între 18 septembrie 2023 și 5 noiembrie 2023.

Dintre toate anotimpurile, toamna este poate cea mai atrăgătoare. Ora caldă de aur care scaldă totul în jur este oportunitatea de iluminare perfectă pentru fotografii pasionați de peisaje, în timp ce frunzișul fragil și culorile sale pământii oferă o pânză captivantă. Portretele în aer liber arată magnific pe fundalul cerului cristalin, în contrast viu cu pământul acoperit de frunze rubinii. Este și perioada din an în care animalele cutreieră pădurea în lumina blândă, făcându-și ultimele provizii pentru lunga iarnă ce va urma.

Partajați-vă imaginile de toamnă prin intermediul contului de Instagram Alpha Universe, având astfel șansa de a câștiga niște premii extraordinare, inclusiv cele mai noi și mai avansate echipamente Sony. În concurs pot intra fotografiile postate pe Instagram între 18 septembrie 2023 și 5 noiembrie 2023, iar trei imagini câștigătoare vor fi alese de către un juriu format din experți fotografi.

Premiile sunt:

Locul 1
Corp Sony Alpha 7 IV

 

Locul 2
La alegere, UNUL dintre următoarele:

Sony FE 24mm f/1.4 G Master
Sony FE 35mm f/1.4 G Master
Sony FE 50mm f/1.4 G Master

 

Locul 3
La alegere, UNUL dintre următoarele:

Sony FE PZ 16-35mm f/4 G
Sony FE 20-70mm f/4 G
Sony FE 70-200mm f/4 G Macro OSS II

Înscrierile vor fi evaluate în funcție de nivelul de creativitate, originalitate și impactul vizual/emoțional al imaginii, iar înscrierile câștigătoare vor fi anunțate pe canalele Alpha Universe și pe rețelele de socializare.

 

Urmăriți-ne pe Instagram Urmăriți Alpha Universe pe Instagram

Urmăriți α Universe pe Instagram și aflați cele mai noi sfaturi, povești și informații despre concursuri

 

 

Clauze și condiții:
NU ESTE NECESARĂ NICIO ACHIZIȚIE

 1. Promotorul Concursului foto Sony Alpha Universe Toamna pe Instagram („Concursul”) este Sony Europe B.V., The Heights, Brooklands, Weybridge, Surrey, KT13 0XW, Regatul Unit („Sony”). Concursul nu este sponsorizat, susținut sau administrat ori asociat în orice mod cu Instagram. Prin prezenta, compania Instagram este scutită pe deplin de întreaga responsabilitate de către toți participanții la Concurs.
 1. Concursul este deschis persoanelor de peste 18 ani, care au un cont Instagram personal și reședința în Germania, Regatul Unit, Franța, Italia, Spania, Țările de Jos, Elveția, Polonia, Norvegia, Austria, Suedia, Belgia, Danemarca, Portugalia, Finlanda, Grecia, România, Estonia, Lituania, Letonia, Ungaria, Bulgaria, Irlanda, Cehia, Croația, Slovenia, Slovacia și Turcia („Țările eligibile”). Nu pot participa angajații companiilor din grupul Sony și rudele acestora.
 1. Concursul va începe la data de 18 septembrie 2023 și se va încheia la miezul nopții pe 5 noiembrie 2023 .(„Perioada de concurs”).
 1. Pentru a intra în Concurs, trebuie să finalizați următorii pași:

Pasul 1: urmăriți contul @alphauniversebysony.eu de pe Instagram.

Pasul 2: încărcați în contul dvs. Instagram o fotografie realizată personal de către dvs. cu o cameră Sony Alpha sau seria ZV ori RX și adăugați următorul hashtag, în funcție de țara dvs. de reședință:

Lista hashtagurilor de țară valabile:

Germania #AlphaAutumnDE
Marea Britanie #AlphaAutumnUK
Franța #AlphaAutumnFR
Italia #AlphaAutumnIT
Spania #AlphaAutumnES
Țările de Jos #AlphaAutumnNL
Elveția #AlphaAutumnCH
Polonia #AlphaAutumnPL
Norvegia #AlphaAutumnNO
Austria #AlphaAutumnAT
Suedia #AlphaAutumnSE
Belgia #AlphaAutumnBE
Danemarca #AlphaAutumnDK
Portugalia #AlphaAutumnPT
Finlanda #AlphaAutumnFI
Grecia #AlphaAutumnGR
România #AlphaAutumnRO
Estonia #AlphaAutumnEE
Lituania #AlphaAutumnLT
Letonia #AlphaAutumnLV
Ungaria #AlphaAutumnHU
Bulgaria #AlphaAutumnBG
Irlanda #AlphaAutumnIE
Republica Cehă #AlphaAutumnCZ
Croația #AlphaAutumnHR
Slovenia #AlphaAutumnSI
Slovacia #AlphaAutumnSK
Turcia #AlphaAutumnTR

 

 1. Fotografiile remise trebuie să fi fost realizate cu o cameră Sony Alpha sau seria ZV ori RX. Contul dvs. Instagram trebuie să fie setat ca public pentru a participa la concurs. Odată postată, fotografia trebuie să rămână pe contul dvs. Instagram până la finalul Perioadei de concurs stabilite în secțiunea 3 de mai sus, altfel, intrarea poate să nu fie luată în considerare.
 1. Prin remiterea fotografiilor conform secțiunii 4 de mai sus și intrarea în Concurs, se consideră că participanții acceptă și se obligă să respecte regulile Concursului și acești termeni și condiții. Orice instrucțiuni suplimentare date de Sony și postate pe această pagină web sau în contul Instagram @alphauniversebysony.eu vor face parte din regulile Concursului.
 1. Sub rezerva respectării secțiunii 9 de mai jos, fotografiile trebuie să fie în stilul fotografie „Vara”, care profită de funcțiile camerei Sony Alpha sau seria ZV ori RX. Nu există o limită a numărului de fotografii pe care le puteți încărca pentru a participa, dar fiecare fotografie trebuie să fie unică și să respecte prezentele clauze și condiții.
 1. Se acceptă fotografii modificate cu software de editare a imaginii sau cu programe echivalente. Participantul garantează că îmbunătățirea fotografiei s-a făcut printr-un software achiziționat legal.
 1. Participanților li se interzice să eticheteze sau să introducă materiale defăimătoare, calomnioase, obscene, pornografice, insultătoare, amenințătoare sau ilegale (în legătură cu fotografiile și cu orice comentarii/etichete asociate) sau materiale care pot constitui sau încuraja infracțiuni ori genera răspundere civilă sau care încalcă legea sau condițiile de utilizare Instagram. Participanții nu pot remite fotografii care includ inscripționări, contribuții foto sau mărci terțe.
 1. Sony va examina toate fotografiile eligibile remise prin Instagram în Perioada de concurs, acestea fiind evaluate, la discreția Sony, în funcție de creativitate, originalitate și impact vizual/emoțional. O listă scurtă de fotografii va fi selectată de Sony pe baza criteriilor de mai sus, iar decizia finală privind fotografiile câștigătoare va fi luată de un juriu independent format din experți fotografi, ale cărui decizii sunt finale și obligatorii.
 1. Participantul a cărui imagine este selectată drept câștigătoare va fi contactat prin Instagram Direct de pe contul Instagram @alphauniversebysony.eu și va trebui să remită datele EXIF asociate fotografiei selectate pentru a demonstra conformitatea cu cerințele de participare. Apoi, Sony va contacta potențialul câștigător prin e-mail cu instrucțiuni pentru primirea premiului. Dacă potențialul câștigător nu răspunde și nu respectă instrucțiunile din mesajul Instagram Direct inițial în termen de cinci (5) zile sau dacă datele indică faptul că fotografia nu respectă prezentele clauze și condiții, participantul nu va fi eligibil să primească premiul și va fi selectat un câștigător alternativ. Vor fi contactați maximum trei (3) câștigători alternativi.
 1. Trei imagini câștigătoare vor fi alese de un juriu de experți fotografi, iar premiile sunt:

Locul 1
Corp Sony Alpha 7 IV

Locul 2
La alegere, UNUL dintre următoarele:

Sony FE 24mm f/1.4 G Master
Sony FE 35mm f/1.4 G Master
Sony FE 50mm f/1.4 G Master

Locul 3
La alegere, UNUL dintre următoarele:

Sony FE PZ 16-35mm f/4 G
Sony FE 20-70mm f/4 G
Sony FE 70-200mm f/4 G Macro OSS II

 1. Nu este disponibilă o alternativă în numerar sau credit. Premiile nu pot fi schimbate sau transferate. Dacă premiul devine indisponibil, Sony își rezervă dreptul de a oferi un premiu înlocuitor de valoare echivalentă.
 1. Câștigătorul va fi exclusiv responsabil pentru orice obligații fiscale individuale legate de primirea premiului(premiilor) și, prin acceptarea premiului, câștigătorii sunt de acord să exonereze Sony de orice astfel de obligații.
 1. Câștigătorii vor fi contactați prin contul Instagram @alphauniversebysony.eu până la finalul lunii noiembrie 2023, iar premiile vor fi trimise până la finalul lunii decembrie 2023, fără costuri pentru câștigător. Premiile vor fi trimise doar la adrese din Țările eligibile din secțiunea 2 de mai sus.
 1. Prin introducerea fotografiilor în Concurs, participantul garantează că: (1) fotografiile respectă regulile concursului și prezentele clauze și condiții; (2) fotografiile sunt originale, realizate de participant cu o cameră Sony Alpha sau seria ZV ori RX; (3) participantul deține toate drepturile (inclusiv dreptul de autor) asupra fotografiilor; și (4) fotografiile nu încalcă drepturile terților (inclusiv dreptul la publicitate, confidențialitate sau un drept echivalent al unei persoane) și s-a obținut permisiunea de utilizare a imaginii oricăror persoane incluse în fotografiile trimise; și (5) toate înscrierile trebuie să provină dintr-o fotografie digitală, iar conținutul generat de computer nu poate reprezenta sursa înscrierii. Dacă, pe parcursul procesului de jurizare, apare o întrebare în legătură cu gradul de manipulare a înscrierii, participantului i se va cere să trimită fișierul de imagine original în scop de verificare. Participantul acceptă că remiterea de imagini din surse terțe (inclusiv, de exemplu, alte site-uri sau bloguri) este interzisă și uzul unor astfel de fotografii fără permisiune poate constitui o încălcare a dreptului de autor.
 1. Înscrierile pot fi excluse și premiile anulate dacă Sony stabilește în mod rezonabil că s-au încălcat cerințele, acești termeni și condiții sau ordinea publică și moralitatea.
 1. Participantul acordă Sony o licență gratuită, irevocabilă și neexclusivă de copiere, modificare, editare, adaptare, publicare, reproducere, afișare, distribuire sau uz al fotografiilor remise în orice mediu online în Europa pe perioada ulterioară înscrierii la Concurs, până în data de 4 noiembrie 2025 (inclusiv dreptul de sublicențiere către alte companii din grupul Sony). În special, participantul confirmă și acceptă că fotografiile remise pot fi publicate pe site-urile web și pe conturile din rețelele de socializare ale Grupului Sony și că Sony poate edita sau modifica fotografiile (de ex., prin trunchiere sau adăugare de efecte vizuale, muzicale sau audio). Orice altă utilizare a fotografiilor va face obiectul unui acord cu participantul. Participantul garantează că are drepturile necesare de a acorda licența prevăzută în prezenta clauză. Participantul renunță la toate drepturile morale legate de utilizarea fotografiilor remise.
 1. Sony nu acceptă răspunderea pentru uzul publicării fotografiilor remise și participantul va fi exclusiv responsabil pentru soluționarea litigiilor cu terții referitoare la fotografiile remise, pe cheltuială proprie. Participantul acceptă să despăgubească și să exonereze Sony, companiile afiliate, directorii, angajații și agenții săi față de orice pretenții, daune, pierderi, costuri sau cheltuieli de orice fel care apar în legătură cu participarea sa la Concurs, inclusiv uzul de către Sony al fotografiilor remise și acceptarea sau uzul premiilor de către participant.
 1. Sony nu emite nicio declarație sau garanție, explicită sau implicită, privind Concursul sau premiile, exceptând prevederile explicite din acești termeni și condiții. Sony nu va răspunde pentru erorile tehnice sau erorile de pe platforma Instagram care pot împiedica înscrierea la Concurs a participantului sau primirea ori trimiterea de mesaje directe. Sony nu dorește să excludă răspunderea pentru decesul sau vătămarea corporală cauzată de propria neglijență.
 1. Informațiile personale ale participanților vor fi procesate în conformitate cu politica de confidențialitate Sony și vor fi utilizate numai în scopul administrării și promovării Concursului, inclusiv pentru comunicări legate de concurs, gestionarea înscrierilor, expedierea premiilor, afișarea înscrierilor câștigătoare, activități de marketing și de promovare Sony și în scopuri asimilate acestor activități. În cazul înscrierilor câștigătoare, Sony va putea publica numele, țara și informațiile despre cameră, cu excepția cazului în care participantul se opune publicării acestor informații.
 1. Toate informațiile cu caracter personal furnizate de participanți vor fi distruse sau șterse după încheierea Concursului, exceptând câștigătorii premiilor și participanții ale căror fotografii vor fi folosite.
 1. Renunțarea de către Sony la aplicarea oricăror reguli sau termeni nu va constitui o renunțare la prevederea respectivă.
 1. Exceptând prevederea contrară în legea țării de reședință a participantului, Concursul, inclusiv cerințele de participare, și prezentele clauze și condiții sunt reglementate de legea engleză, iar litigiile sunt de competența instanțelor din Anglia și Țara Galilor.

 

 

Câștigători ai concursurilor anterioare

Înregistrați-vă pentru a primi propriul buletin informativ α Universe

Felicitări! V-ați abonat cu succes la buletinul informativ α Universe

Introduceți o adresă de e-mail valabilă

Ne pare rău! A apărut o eroare

Felicitări! V-ați abonat cu succes