o mână care ține un alpha 7

Celebrarea a 10 ani de camere full-frame mirrorless Alpha

În luna octombrie 2013 au fost anunțate camerele originale Alpha 7 și 7R

În urmă cu un deceniu, peisajul fotografic era împărțit între modelele DSLR cu senzori full-frame pentru sport și camerele mirrorless de mici dimensiuni cu senzori APS-C mai mici, dar din data de 16 octombrie 2013, toate acestea s-au schimbat. Nu numai că Alpha 7 și Alpha 7R dispuneau de senzori full-frame, dar aveau și specificații de înaltă performanță, inclusiv performanțe ISO excepționale de până la 25.600, fotografiere continuă cu 5 cps și un sistem AF hibrid extrem de rapid cu detectare a fazei și a contrastului. Pentru prima dată, fotografii (și videografii) au putut experimenta aceeași calitate cu care erau obișnuiți de la camerele DSLR, dar într-un format mai mic și mai ușor.

 

 

 

Seria Alpha devine tot mai puternică

Primele două modele au marcat începutul unei evoluții constante pentru seria Alpha. După mai puțin de un an, a fost introdusă varianta „S”, care le oferea videografilor performanțe nemaivăzute până atunci în condiții de iluminare slabă la setări ISO ridicate, precum și înregistrare video 4K. În anul următor, Alpha 7R II a oferit primul senzor full-frame retroiluminat din lume, cu un număr impresionant de 42,4 megapixeli.

Pe măsură ce popularitatea seriei Alpha a crescut datorită tehnologiilor sale revoluționare, divizia noastră de camere din Tokyo a continuat să avanseze pe tărâmul lucrurilor imposibile până atunci. Alpha 9 (2017) a fost prima cameră care a oferit o fotografiere continuă silențioasă fără blackout, la o viteză incredibilă de 20 cps, oferindu-le fotografilor sportivi un avantaj competitiv față de omologii lor care fotografiază cu DSLR.

 

Infografic despre camerele full frame Alpha

 

 

Ce urmează?

Cu fiecare lansare succesivă, seria Alpha full-frame a continuat să evolueze și să crească, devenind ceea ce mulți consideră a fi standardul de aur în materie de excelență foto și video. Credem în inovația continuă și nu ne vom culca pe lauri în următorul deceniu și nici după următorul. Există creatori de conținut extraordinari, iar noi suntem mândri că unii dintre cei mai buni din lume utilizează camere Alpha pentru a-și realiza visurile.

 

 

Imagini realizate cu Alpha în ultimul deceniu

Cu ajutorul incredibililor noștri ambasadori și creatori de imagini, am selectat câteva dintre imaginile noastre preferate realizate cu aparate Sony full-frame mirrorless Alpha în ultimii 10 ani. Sperăm că vă va plăcea să răsfoiți albumul la fel de mult cum ne-a plăcut nouă să îl elaborăm.

deschideți flipbook-ul aniversar sony alpha
Răsfoiți albumul

 

 

Cea mai recentă gamă full-frame Alpha

Înregistrați-vă pentru a primi propriul buletin informativ α Universe

Felicitări! V-ați abonat cu succes la buletinul informativ α Universe

Introduceți o adresă de e-mail valabilă

Ne pare rău! A apărut o eroare

Felicitări! V-ați abonat cu succes