Salt la conţinut
Imagini cu Cameră α6500 cu montură E APS-C premium
Imagini cu Cameră α6500 cu montură E APS-C premium
Imagini cu Cameră α6500 cu montură E APS-C premium
Imagini cu Cameră α6500 cu montură E APS-C premium
Imagini cu Cameră α6500 cu montură E APS-C premium
Imagini cu Cameră α6500 cu montură E APS-C premium
Imagini cu Cameră α6500 cu montură E APS-C premium
Imagini cu Cameră α6500 cu montură E APS-C premium

Senzor de imagine CMOS Exmor™ de 24,2 MP

α6500 are un senzor de imagine APS-C cu aprox. 24,2 megapixeli efectivi plus un strat subţire cu circuite şi un substrat mare al fotodiodelor pentru a capta eficient lumina. În combinaţie cu motorul de procesare a imaginii BIONZ X™, senzorul de imagine obţine un interval mare al sensibilităţii la ISO 100-51200 cu zgomot redus. Stratul de circuite ale senzorului realizate din cupru pentru transmisia rapidă permite camerei să înregistreze filme în format 4K şi Full HD la 120 fps (100 fps).

Focalizare automată cu detecţia fazei în 425 de puncte cu tehnologie a focalizării automate cu urmărire de mare densitate

Cu focalizare automată cu detecţia fazei în plan focal cu 425 de puncte care ajută la acoperirea extinsă şi densă a punctelor de focalizare automată, α6500 focalizează cu precizie, eficient şi în mod fiabil pe subiecte în tot cadrul. De asemenea, tehnologia a focalizării automate cu urmărire de mare densitate activează fără greşeală punctele de focalizare automată pentru a detecta şi urmări mişcarea subiectelor în cadru cu o precizie perfectă.

Focalizare automată hibridă rapidă pentru imagini statice şi filme

α6500 are focalizarea automată cu cea mai mare viteză din lume (0,05 sec.). O astfel de viteză se obţine integrând performanţa focalizării automate hibride rapide şi procesarea foarte exactă şi eficientă a motorului de procesare a imaginii BIONZ X. Rezultatul constă în focalizarea automată şi urmărirea extraordinar de rapide şi precise la realizarea filmelor sau a imaginilor statice. (1) Punct de focalizare (2) Focalizare automată cu detectarea contrastului (3) Focalizare automată cu detecţia fazei

11 fps (Hi+) fotografiere continuă şi 8 fps (Hi) fotografiere continuă cu vizualizare în timp real

Captaţi clar subiectele în mişcare cu fotografiere continuă rapidă până la 11 fps (Hi+). Sau alegeţi una dintre cele trei viteze până la 8 fps (Hi) pentru fotografiere continuă cu vizualizare în timp real cu o întârziere foarte mică pe ecranul vizorului electronic sau pe ecranul LCD ― practic, se realizează la fel de repede ca la fotografiere cu un vizor optic. 

Tampon mare pentru până la 307 de imagini (peste 35 de secunde) în fotografierea continuă

Procesarea internă mai rapidă şi memoria tampon de capacitate mai are permit acum realizarea a până la 307 de imagini (peste 36 de secunde) la fotografierea continuă rapidă. 

Stabilizare a imaginii pe 5 axe în corpul aparatului

α6500 compensează cinci tipuri de tremur al camerei, oferind mai multe oportunităţi de a realiza în mod stabil imaginile statice şi filmele. Noul senzor giroscopic de mare precizie produce un efect de stabilizare a imaginii echivalent viteza unui obiectiv mai rapid cu 5 trepte. Camera vă permite să apropiaţi subiecte îndepărtate, să surprindeţi prim-planuri detaliate, scene pe timp de noapte şi altele ― totul reducând la minimum neclarităţile produse de tremurul camerei. (1) Girare (2) Oscilaţie (3) Rotaţie

Focalizare la atingere intuitivă chiar şi cu ochiul pe vizor

Focalizarea la atingere face ca selectarea punctelor de focalizare să fie mai intuitivă ― este suficient să atingeţi cu degetul în ecranul tactil LCD punctul din imagine pe care doriţi să focalizaţi. Funcţia Touch Pad vă permite să deplasaţi lin punctul de focalizare trăgându-l cu degetul pe ecranul tactil, chiar în timp ce vă uitaţi prin vizor.

4K pentru înregistrarea filmelor

Înregistrarea de filme 4K în formatul Super de 35 mm cu citire integrală a pixelilor şi nicio combinare a acestora permite aprox. de 2,4 ori mai multe informaţii faţă de cerinţele de bază pentru 4K (QFHD: 3840 x 2160). Datele atât de bogate sunt de fapt echivalente datelor 6K, aşa că este evident faptul că oferă o înaltă rezoluţie excepţională în imaginile 4K.

Tru-Finder™ OLED XGA™

α6500 vă prezintă vizorul OLED Tru-Finder XGA cu contrast ridicat, rezoluţie mare şi vizibilitate sporită. Reproduce nuanţele întunecate şi culorile în cele mai mici detalii pentru vizualizarea clară a scenelor şi urmărirea cursivă a subiectelor. Puteţi selecta rata de cadre de 120 (100 fps) sau 60 fps (50 fps) pentru acest vizor. 

Focalizare automată a ochilor (compatibilitate cu AF-C)

α6500 are funcţia Focalizare automată a ochilor care detectează un ochi şi focalizează pe acesta cu precizie punctuală chiar dacă fotografiaţi cu un obiectiv rapid cu diafragma deschisă la maximum, deci cu o adâncime mică a câmpului. Funcţia Focalizare automată a ochilor funcţionează şi în modul AF-C, deci, chiar dacă subiectul se mişcă, acoperirea largă a senzorului de focalizare automată cu detecţia fazei în plan focal de densitate mare cu 425 de puncte menţine focalizarea foarte precisă pe ochi.

Focalizare automată menţinută

Această funcţie menţine automat focalizarea pe un subiect în mişcare. Este suficient să aliniaţi cadrul-ţintă şi subiectul de urmărit. Dacă pierdeţi subiectul, camera poate detecta acel subiect şi relua funcţia de blocare a focalizării automate atunci când subiectul reapare pe ecran.

Obturator foarte durabil testat la aprox. 200.000 de cicluri de declanşare cu vibraţie redusă 

Beneficiaţi de neclaritare redusă (produsă de vibraţii) şi de un obturator foarte silenţios şi durabil, testat pentru circa 200.000 de declanşări. Aceste avantaje sunt aduse de mecanismele de frânare adăugate aproape de capătul cursei obturatorului şi de materialul elastic folosit pentru amortizarea şocurilor. De asemenea, vibraţiile reduse permit optimizarea rezoluţiei senzorului de imagine.  

Sistem şi mai avansat de procesare a imaginii

Motorul de procesare a imaginii BIONZ X este acceptat de noul cipset LSI al interfeţei. Algoritmul de procesare a imaginii optimizat pentru senzorul de imagine îmbunătăţeşte reproducerea texturii şi claritatea imaginii, reducând în acelaşi timp zgomotul, mai ales în intervalul de sensibilitate medie până la ridicată.

Cu încetinitorul și rapid

Camera poate face înregistrarea până la 50 Mbps Full HD de înaltă calitate pentru redarea cu încetinitorul de 5x şi până la 60x pentru redarea rapidă. Puteţi alege dintre cele opt rate de cadre pentru fotografiere, cuprinse între 1 fps şi 120 fps (100 fps) , dar şi formatul de înregistrare 24p, 30p (25p) sau 60p (50p). Filmările cu încetinitorul sau rapide pot fi redate după ce au fost realizate, fără a fi necesară procesarea postproducţiei pe un PC.

Focalizare automată cu detecţia fazei şi plan focal pentru obiective cu montură A 

α6500 are focalizare automată cu detecţia fazei şi în plan focal chiar şi atunci când este ataşat un obiectiv cu montură A utilizând un adaptor pentru obiectiv (LA-EA3) de la Sony. Prin urmare, puteţi profita de acoperirea inegalabil de largă a sistemului de focalizare automată, furnizată de 425 de puncte de focalizare automată cu detecţia fazei şi în plan focal, precum şi de o performanţă de urmărire rapidă, neîntreruptă, atunci când fotografiaţi cu alte obiective sau cu obiective cu montură E. (1) obiectiv cu montură A

Focalizare automată în Mărirea pentru focalizare

Puteţi utiliza focalizarea automată chiar şi atunci când măriţi o zonă selectată a imaginii de pe vizor sau de pe ecranul LCD, spre exemplu pentru o reglare mai fină a focalizării. Aceasta este excelentă pentru fotografiere macro, când focalizarea precisă este crucială.

Asistenţă pentru afişare gama şi funcţie Zebra

Cu funcţia Asistenţă pentru afişare gama puteţi vedea imaginile la contrast natural atunci când înregistraţi cu setarea de gamma S-Log, convertind datele S-Log2 şi S-Log3 în gamma ITU709 (800%) pentru monitorizarea imaginilor sau verificarea focalizării în timpul măririi imaginii, pe ecranul LCD sau vizor. În plus, funcţia Zebra simplifică monitorizarea expunerii, mai ales când fotografiaţi cu setarea gama S-Log. Stabiliţi un nivel de luminozitate a semnalului video de 0-109%, setaţi un interval cuprins între +10% şi -10% al acelei valori, iar modelul-zebră va indica porţiunile cu acel nivel de expunere din cadrul acelui interval.

Filmare S-Gamut/S-Log

Fotografierea cu opţiunile S-Gamut şi S-Log vă oferă flexibilitatea de a efectua gradarea culorilor în faza de postproducţie. Curbele gamma S-Log3 şi S-Log2 au un interval dinamic larg (de până la 1300%) pentru a minimiza lipsa de vizibilitate şi înnegrirea. α6500 are chiar şi o limită impresionantă de 14 diafragme în setarea gamma S-Log3. Camera mai acceptă S-Gamut, S-Gamut3 şi S-Gamut3. Spaţiu cromatic Cine de la Sony.brNOTĂ: S-Log2 and S-Log3 sunt fondate pe procesarea imaginilor.

Conectivitate extinsă borne

Camera acceptă linii de intrare de la dispozitive audio standard profesionale cu terminal XLR, cu utilizarea unui kit de adaptor XLR (XLR-K2M/XLR-K1M) vândut separat, care permite conectarea cu diferite microfoane de top. Această cameră mai permite ieşirea HDMI neafectată, ceea ce permite redarea filmelor 4K şi Full HD necomprimate pe un recorder sau un monitor extern. 

Rezistenţă la praf şi umezeală 

Măsurile cuprinzătoare pentru rezistenţă la praf şi umiditate care împiedică apa şi praful să pătrundă în corpul aparatului cuprind etanşarea în jurul butoanelor, dar şi o structură de protecţie cu două straturi care îmbină strâns panourile şi componentele.

Corp rezistent din aliaj de magneziu şi montură solidă pentru obiective

Având cadrele interne, capacul din spate, capacul de deasupra şi capacul din faţă fabricate din aliaj de magneziu, α6500 este creat pentru fiabilitate şi manevrare sigură, deoarece forma sa compactă face faţă rigorilor fotografierii pe teren. De asemenea, rezistenţa şi rigiditatea monturii obiectivului reprezintă o bază foarte solidă pentru montarea şi susţinerea frecventă chiar şi a celor mai grele obiective, cum ar fi teleobiectivele.

Fotografiere silenţioasă

Modul de captură silenţioasă declanşează obturatorul fără niciun sunet, chiar şi în cazul fotografierii continue de până la aprox. 3 cps cu urmărire a focalizării automate/expunerii automate, aşa că este foarte confortabil pentru fotografierea reprezentaţiilor din interior, a animalelor sălbatice din aer liber, precum şi în alte situaţii în care lipsa oricărui sunet este esenţială. Pentru a porni/opri acest mod mai intuitiv şi mai puţin intruziv, alocaţi-l unui buton personalizabil.

Interfaţă nou a meniului 

Meniul recreat are o schemă nouă de catalogare. Acum, numele grupului selectat se află în partea de sus a ecranului, iar fiecare filă are alte culoare. Acest lucru permite accesarea rapidă a elementelor de meniu dorite, putând astfel să schimbaţi setările mai uşor, chiar şi în timpul fotografierii. 

Setare nume fişier

În mod implicit, fiecare fişier începe cu „DSC”, dar puteţi utiliza camera pentru a schimba, înregistra şi a personaliza, prin urmare, numele fişierelor pentru a include primele trei caractere alese de dvs. Acest lucru simplifică gestionarea fişierelor, mai ales când lucraţi la proiecte cu mai multe camere.

PlayMemories Camera Apps™

Exprimaţi-vă mai creativ în fotografii cu PlayMemories Camera Apps, serviciul de descărcare a aplicaţiilor care vă permite să adăugaţi funcţii noi la cele ale camerei dvs.. Alegeţi dintre Intervale de timp pentru a înregistra imagini la intervale şi a le combina, Smart Remote Control pentru controlul setărilor de pe un smartphone sau de pe o tabletă, Sky HDR (crearea imaginilor în interval dinamic ridicat), Star Trail, Liveview Grading, Smooth Reflection şi alte aplicaţii. Notă: Disponibilitatea serviciilor depinde de regiune.

Legătură informaţii locaţie

După împerecherea camerei prin Bluetooth® cu aplicaţia PlayMemories Mobile instalată pentru un telefon mobil sau pe o tabletă compatibilă, acesta poate obţine şi înregistra datele locaţiei de la dispozitivul mobil. Datele locației obținute mai pot fi utilizate pentru a corecta data și ora camerei și setările locației. Aplicaţia PlayMemories Home poate fi apoi utilizată pe un computer personal pentru organiza pe o hartă toate imaginile statice importate pe computer.

Accesare printr-o atingere/Partajare printr-o singură atingere

Accesarea printr-o singură atingere transformă smartphone-ul sau tableta dvs. într-un vizor/într-o telecomandă. Partajarea printr-o singură atingere transferă fotografii/videoclipuri pe dispozitivul dvs. pentru partajare SNS. Este suficient să instalaţi o aplicaţie PlayMemories Mobile™ prin Wi-Fi pe dispozitivul dvs. Android compatibil cu NFC, apoi atingeţi dispozitivul de cameră pentru a le conecta. Nu aveţi NFC? Nicio problemă, întrucât noua compatibilitate cu coduri QR poate de asemenea să asocieze dispozitivele.

Acceptat în Capture One Express (pentru Sony)

Capture One Express (pentru Sony) este unul dintre cele mai bune convertoare RAW din lume, care redă culori precise şi detalii incredibile. Acesta include gestionarea flexibilă a articolelor digitale, toate instrumentele esenţiale de reglare şi performanţe rapide şi sensibile într-o singură soluţie personalizabilă şi integrată. NOTĂ: Vă rugăm să direcţionaţi toate întrebările despre achiziţionarea, utilizarea şi asistenţa pentru soluţiile Capture One către Phase One.)

Funcţii îmbunătăţite de expunere automată

Pe lângă modurile de măsurare Multiplă, Centrală şi Punctuală, camera are moduri, printre care Accentuare, care detectează în mod automat zona cea mai luminoasă din cadru şi concentrează măsurarea expunerii în zona respectivă pentru a evita reflexiile luminoase; şi modul Medie, care stabileşte media măsurătorii întregii imagini pentru a menţine stabilitatea urmării expunerii automate în timpul schimbării unghiurilor de fotografiere, dar şi comportamentul predictibil al expunerii automate. De asemenea, când parametrul [Zonă de focalizare] este setat la [Focalizare punctuală flexibilă] sau [Focalizare punctuală flexibilă extinsă], locul punctului de focalizare poate fi legat de zona de focalizare (se poate selecta Centrală/Legare punct de focalizare). În plus, valoarea standard a expunerii se poate regla între -1 şi +1 în trepte de 1/6 şi se poate seta separat pentru fiecare mod de măsurare.

Setare prioritate la balans de alb automat

Când balansul de alb este setat la Automat și sursa de lumină este reprezentată de lămpile incandescente sau de alte surse de iluminat similare, prioritatea tonalității culorilor se poate seta la [Standard], [Ambiantă], sau [Albă]. [Ambiantă] produce un ton cald; [Albă] reproduce cu fidelitate tonurile albe.

Funcţie pentru controlul îmbunătăţit al camerei de la distanţă

Atunci când camera este conectată la un computer, puteţi utiliza controlul de la distanţă al camerei pentru a realiza imagini sau pentru a schimba setările camerei de pe computer. Această conexiune între computer şi cameră vă permite acum să stocaţi imaginile statice în cameră, dar şi pe computer, deci puteţi verifica vizual imaginile fără deplasa camera de pe poziţie. Acum, puteţi transfera pe computer numai fişierele JPEG (în loc de JPEG şi RAW), reducând volumul de date ale fişierelor şi având possibilitatea de a verifica aproape imediat imaginile transferate.

Specificaţii
Camera α6500 cu obiective interschimbabile APS-C din categoria profesională are focalizare automată rapidă fără egal; tehnologie a focalizării automate cu urmărire de mare densitate, cu acoperire cuprinzătoare a punctelor de focalizare automată cu detecţia fazei; tampon îmbunătăţit pentru fotografiere continuă până 11 fps (Hi+); stabilizare optică a imaginilor pe 5 axe; şi control al focalizării cu ecran tactil.
  • Focalizare automată mai rapidă (0,05 sec.) cu focalizare automată cu detecţia fazei în 425 de puncte

  • Stabilizare a imaginii pe 5 axe încorporată

  • Senzor CMOS Exmor™ de 24,2 megapixeli pentru o sensibilitate excepţională la lumină

  • Motor de procesare a imaginii BIONZ X™ pentru reproducerea superioară a detaliilor

  • Înregistrare de filme 4K cu citire integrală a pixelilor/nicio combinare a pixelilor

Compatibilitate obiectiv
Obiective Sony cu montură E
Tip
Senzor CMOS Exmor®, tip APS-C (23,5 x 15,6 mm)
Număr de pixeli (efectivi)
Aprox. 24,2 megapixeli
Sensibilitate ISO (indice de expunere recomandat)
Fotografii: ISO 100-25600 (se pot seta numere ISO până la ISO 51200 în intervalul ISO extins), AUTO (ISO 100-6400, limită superioară şi inferioară selectabilă), Filme: Echivalent ISO 100-25600, AUTO (ISO 100-6400, limită inferioară şi limită superioară selectabile)
Durată de utilizare a bateriei (imagini statice)
Aprox. 310 de cadre (Vizor)/aprox. 350 de cadre (monitor LCD) (standard CIPA)
Tip de vizor
Vizor electronic de 1,0 cm (tip 0.39) (color), XGA OLED
Tip
TFT tip lat de 7,5 cm (tip 3.0)

Ce este în cutie

Baterie reîncărcabilă NP-FW50, Adaptor c.a.: AC-UUD12, Curea de umăr, Husă pentru corp, Capac pentru suport de accesorii, Capac pentru ocular, Cablu micro USB

Compania Sony este decisă nu doar să ofere produse, servicii și conținut care se concretizează printr-o experiență interesantă, dar și să depună eforturi pentru a-și atinge scopul de a avea impact zero asupra mediului înconjurător ca urmare a desfășurării activităților sale Aflați mai multe despre Sony și mediul înconjurător