Salt la conţinut
Imagini cu Binocluri digitale DEV50V cu înregistrare 3D Full HD
Imagini cu Binocluri digitale DEV50V cu înregistrare 3D Full HD
Imagini cu Binocluri digitale DEV50V cu înregistrare 3D Full HD

Vedeţi mai mult şi înregistraţi totul

Indiferent dacă vă place să urmăriţi vulturi în zbor sau cerbi în pădurile înnegurate, apropiaţi-vă de acţiune cu ajutorul unui binoclu puternic cu înregistrare, creat pentru a vă însoţi oriunde.

Vedeţi mai mult, mai clar

Apropiaţi-vă de vietăţile sălbatice pe care le iubiţi cu obiectivul G dublu de la Sony şi focalizarea automată precisă.

Măriţi imaginea pentru vizualizare mai apropiată

Pentru o calitate excepţională şi distanţe lungi, zoomul optic 12x vă va permite să surprindeţi perfect fiecare bătaie de aripi.

Robustă şi durabilă

Creat pentru o zi în natură

Corpul durabil este rezistent la praf şi la stropire, aşa că ploaia şi praful nu sunt o problemă. Cu toate acestea, modelele sunt mici şi uşoare, fiind uşor de transportat o zi întreagă.

Extindeţi-vă câmpul vizual în HD şi 3D

Surprindeţi momente unice în natură folosind înregistrarea Full HD (sau 3D) cu senzorul CMOS Exmor R®. Modul activ de stabilizare optică SteadyShot menţine imaginile extrem de uniforme.

Înregistrare HD şi 3D
Baterie de durată

Filmaţi de la apusul la răsăritul soarelui

Cu bateria cu durată de viaţă mai mare ca niciodată, puteţi filma mai mult timp acele momente unice şi speciale cu vietăţi sălbatice.

Specificaţii
  • Obiectiv G dublu cu zoom optic 12x

  • Rezistent la praf şi la stropire

  • Senzor CMOS Exmor R™ sensibil

  • Mod activ stabilizare optică SteadyShot

  • Uşoară şi simplu de transportat

Ce este în cutie

geantă de transport, Manuală, Adaptor c.a., curea pentru gât, cablu de alimentare, Capac pentru ocular, Cablu micro HDMI®, baterie reîncărcabilă, Cablu micro USB, capac pentru obiectiv

Compania Sony este decisă nu doar să ofere produse, servicii și conținut care se concretizează printr-o experiență interesantă, dar și să depună eforturi pentru a-și atinge scopul de a avea impact zero asupra mediului înconjurător ca urmare a desfășurării activităților sale Aflați mai multe despre Sony și mediul înconjurător